Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

kingmaker: sad sam video tvit, nemam misljenje o njemu. vecina pedera oko mene koji idu naokolo i histericno (god gave me gift) masu time su mi do te mere nezanimljivi da mi ubijaju svaku zelju da razumem zasto to rade. zapravo ne znam sta treba da komentarisem, sto je decko peder i vernik ili sta? pa ja sam ovde u bgd vidjao daleko vece ludake, tetke na kvadrat iz X-a koji su ultra srbo nacosi koji redovno idu u crkvu. ono, da ustuknes korak unazad u neverici kada decko krene da gadi muslimane dok se privatava sa nekim likom golim do pasa. video, slusao. imas celu grupu takvih, srpskih pedera, nisu izolovani incidenti

Edited by gazza1
Posted

Мени једна лезбејка монархиста међу најантипатичнијим људима које сам упознао прошле године. Ееееенд, бек ту бљак.

lepo sam ti rekla više puta šta sam i zašto pitala, te da se nisam raspitivala o pravoslavlju. lažeš. onda se kriješ iza nekakvog nepostojećeg čopora. a u stvari samo lažeš. to što je tebi kao verniku pravoslavne vere samo pravoslavlje u glavi, pa sve posmatraš iz te dogme, ne znači da je to jedini okvir iz koga se može čitati predmetni tvit. e da. lažeš, više puta.

Што се редоследа усвајања тиче, рекао бих да сам прво постао хришћанин, али нисам претерано сигуран јер не знам шта је за тебе тачан тренутак у коме неко постаје хришћанин. Ако је сам чин крштења, онда сам свакако прво постао хришћанин, а ако није, онда немам појма јер ми тај третман хомосексуалности у хришћанству никада није била тема пре него што смо се на форуму распричали око тога, једном због звиждања учесника геј параде када су пролазили крај цркве и други пут када се појавио овај твит.

Posted

Остао ми пост на прошлој страни, немој опет да ти промакне. :fantom:

Posted

pa jel ti odgovorio gore? btw ja bih da idem da kuntam, 2.20 je, ali se sad bojim da cu i ja da dobijem neku nagradu.

Posted

kingmaker: sad sam video tvit, nemam misljenje o njemu. vecina pedera oko mene koji idu naokolo i histericno (god gave me gift) masu time su mi do te mere nezanimljivi da mi ubijaju svaku zelju da razumem zasto to rade. zapravo ne znam sta treba da komentarisem, sto je decko peder i vernik ili sta? pa ja sam ovde u bgd vidjao daleko vece ludake, tetke na kvadrat iz X-a koji su ultra srbo nacosi koji redovno idu u crkvu. ono, da ustuknes korak unazad u neverici kada decko krene da gadi muslimane dok se privatava sa nekim likom golim do pasa. video, slusao. imas celu grupu takvih, srpskih pedera, nisu izolovani incidenti

pa nista, eto, pitala sam. kaze praslin da je decko kardinalno glup i licemeran. tj. da su izjava takva. meni je potpuno nezanimljiva.

Posted

nerviras me veceras, ali ti je sig vrhunski. ln 

(nek te prslin ususka :P)

Posted

Upravo o ovome pisem na Moderaciji  :fantom:

Posted

nerviras me veceras, ali ti je sig vrhunski. ln 

Carpe diem bi bilo suvise out a i nekako klerikalno.

Posted (edited)

:ziga:

Edited by Zhota
Posted (edited)

Хир ви го аген: у хришћанству је хомосексуалност смртни грех, те није од Бога него од ђавола. Можда човек има неког другог бога, молим лепо, није једини. Може и да не верује у Бога, нема фрке, 21. век. Он има право на своје сексуално и друго опредељење, али да у твиту изврће две хиљаде година стару хришћанску догму зато што жели да га баш сви воле, па и Бог, баш зато што има секс са другим мушкарцима је кардинална глупост и лицемерје.

Evo ga pocetak rasprave, pa sam proceni da li je tako bilo.

eno gore prvi post. ja tu ne vidim da je praslin napisao - u mojoj glavi je to smrtni greh. napisao je - u hriscanstvu je to smrtni greh. znaci za potrebe ove diskusije zauzeo je tu poziciju i onda je brani, koliko to moze. moguce da sam ja plitak za ove dubokoumne rasprave za koje slutim da su unapred predetirminisane zbog predrasuda koje imamo jedni prema drugima. ovako, pripisivati coveku koji je zamalo zavrsio na prajdu i koji je ovde jos pre 2 meseca bio vrlo pozitivan po pitanju njegovog odrzavanja, sem forumsko foklornog potprcavanja jer bi ipak bilo glupo da praslin pise isto sto i belch, da zaista smatra je to bozji greh i da ce se zavrsavati u nekakvom paklu (i tu se zajebavao - "otkud znam", "videcemo"  :lolol: ) meni je bas onako, ucitavanje par ekselans. hocu reci, da SPC vodi praslin, ova zemlja bi po mnogo cemu bila san francisko, a ni kao takav vam ne valja. tjah!

PS. inace izvinjenje kingmejkerki o tome sto sam pogresno skapirao o cemu je razgovarala sa judaistima, mislio sam da se razgovor odnosio na dogmu SPC a ne na tvit. a i tako ne znam sta bi rekli smisleno sem da slegnu ramenima i kazu blago njemu, srecan covek.

Edited by gazza1
Posted

parada je krenula da zviždi kada su krenuli zvonjavom na nas i kad su krenuli da nas snimaju iza maski.

i zato što ih nazivaju kako ih nazivaju i pozivaju na šta pozivaju.

Posted (edited)

trebalo je prvo da se utvrdi koje je vere tviteras iz epla. posto ocigledno postoji vise bogova i njihovih zemaljskih uputstava.

Edited by Takeshi
Posted

trebalo je prvo da se utvrdi koje je vere tviteras iz epla. posto ocigledno postoji vise bogova i njihovih zemaljskih uputstava.

Ма, јок. Хај'мо боље питати арјачкиње-бајрачкиње.

- Арјачкиње, барјачкиње, кога ћетеее!

- Рабинааа! Рабииинааа! Рабииија!

Питајмо дакле рабина.