Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Да је штета што не читаш постове пажљивије. :lolol:

pa meni je to dokaz da se covek lepo zabavlja sa svima vama. mislim, realno se na ovoj temi smorio od flejmera kao sto je zhota koga pujdaju po drugim ludarama forumima , posto tu stvarno nema spasa cak ni sa njegovim strpljenjem. ali mu je fakat zabavno da se stavlja ne odredjene pozicije zarad diskusije pogotovo sto mu je tema, kao verniku, bliska. on ovde realno tumaci stav crkve sa kojim se slaze onoliko koliko ga u stvarnom zivotu zaista zanima da li je neko gej ili nije.

Да. :lol:

Само једна напомена: не забављам се са њима ништа више него што се они забављају са мном. Причамо, имамо различите позиције и онда возимо да видимо где ћемо да стигнемо. Зато ми и смета површност јер води у понављање неопходно да се растуре предрасуде - како туђе о мени као о фашу и клерикалцу, тако и моје о необразованости и површности онога ко се накнадно укључи у расправу (мислим на необразованост и површност када је православље у питању).

Edited by Прслин
Posted (edited)

Ne znam hoste, ja coveka koji proglasava pederastiju smrtnim grehom i smatra da ce pederi zavrsiti u paklu ne ocekujem da vidim na prajdu. I ne ocekujem da ovde napise da oni imaju pravo da izadju na ulicu i traze svoje prava. Eto, to mi je dovoljno da nesto zakljucim za sebe pre svega iz perspektive dobre volje. Sa druge strane, vi ga stavljate u poziciju da vam objasnjava i brani crkvenu dogmu sto radi onako kako najbolje ume u svom, rekao bih, ogranicenom kapacitetu liberalnog vernika koja znaci da on mora da improvizuje. Eto ja sad ispadam neki tumac njegovog lika i dela, i priznajem da to radim znajuci neke detalje iz njegovog privatnog zivota, cime se bavi, sta radi, pa to interpoliram sa onim sto ovde citam. U svakom slucaju, ja sam reagovao kada je prvi put pala prozivka pre 2 meseca a sada da dodju forumski vernici i da nam kazu svoj stav o prajdu, da li drkaju i da li jebu pre braka. Kad bi neko sa mnom pokusao da komunicira ovako vezano za moje privatne izbore, oterao bih vas u tri kurca, svakog ponaosob.

Procitao sam deo aktuelne rasprave i odustao nakon propovedi mladom srpskom rodoljubu da nije u redu da bije pedera koji cini smrtni greh iako ga nato jajare navlace da bije pedera :wacko:

ahaha, jbte, vracaj se u srbiju, napusta te senzor za zajebavanciju. mogu da zamislim praslina, ovako kako izgleda, objasnjava nekom skinsu ovo sto si napisao gore. kapiram da je dobio upalu stomacnih misica od suzdrzavanja da ne prasne u smeh.

dok se na forumu nisu trazili neprijatelji po defaultu, ovo je bilo ugodnije (copyright klujo) mesto. jbga, ja sam resio da prihvatim rodjera kao, khm, rodjera pa ti savetujem da isto uradis i sa praslinom. to sto ti mislis da je on zao je samo njegov stav prema NDH na koji ima pravo. pored toga, u tom smislu, on nije ni blizu najzlijih postova ispisanih na tu temu ovde, to je ostalo u domenu badjuovaca.

Edited by gazza1
Posted

jebote, kakva ljigavstina od rasprave. b-ljak. ali kad sam se vec isprljala, da nastavimo.

dakle, neces da odgovoris. u redu.

da li bi odgovorio da li na mene mislis kada kazes 'naknadno se ukljucio u diskusiju'?

Posted (edited)

Не, него на Хоста. Ти се још ниси укључила. Шта нећу да одговорим?

Едит: теби бљак, а мој психо портрет развлаче к'о пси мачкина црева. Сви имамо неку слику о људима који су иза аватара и никова, али ту слику углавном држимо за себе. Хост је овде повукао ногу. У ствари, подигао како би ме запишао. Али 'ајде, пристајем ја на то на форуму - ко са децом спава...

Edited by Прслин
Posted

prasline, zelim ovom prilikom da ti urucim znackicu zelenog goblina, evo izvoli :puke:, za najbeskicmenijeg forumasa u 2014. godini. 

Posted

hvala moderaciji sto je obrisala post - bogohulio sam+vec sam u posedu 2 warning pointsa, blagovremeno sam sprecen da dobijem I treci

Nemoj da brines, Djura ce ti oprostiti sto te je tukao a sto se bogohuljenja tice, mozes da pocnes jednim iskrenim pokajanjem.

Posted

nisu ti judaisti posebno relevantni ovde. to je po mnogo cemu najtolerantnija svetska religija, jedna od retkih (ne znam druge, mozda ima) gde ima svestenika (ovde rabina) koju su izasli iz ormana.

kako mi nisu relevantni? 

Posted

prasline, zelim ovom prilikom da ti urucim znackicu zelenog goblina, evo izvoli :puke:, za najbeskicmenijeg forumasa u 2014. godini.

Стани у ред: прво иде Жота који каже да сам најнеискренија особа на коју је налетео у животу, онда Хост који ми каже да сам зла плачипичка (он је само оставио корпу у којој је лебац да му чува место у реду, можда опет сврати за месец-два), тако да си ти за сада последња са симпатичном значкицом зеленог гоблина. Солидно за један дан, сложићеш се.

Не жалим се, немој погрешно да ме схватиш. Ни не очекујем да ме вас троје хвалите и да ме тапшете по леђима, чак сам прилично сигуран да ми не би ни пријало тако нешто. Коме би, уосталом, пријала похвала особе која се код рабина распитује о православљу јер апсолутно не може да разуме како реч "вера" може да се односи и на јудаизам и на православље и на анимизам, али да то не значи да су јудаизам, православље и анимизам синоними?

Posted

pa ne znam sta su ti rekli, iz koje perspektive, da li se bave komparativnom religijom ili su obicni ljudi sa misljenjem, da li su nastupali iz pozicije judaizma u kome je vrlo labava subordinacija i rabini imaju prava na svoja licna tumacenja svega i svacega, pa i to da budu gay, i to u vrlo vaznim zajednicama.

prosto ne kapiram zasto bi njihovo misljenje bilo bitnije nego moje (ateisticko) za celu ovu pricu

Posted

hvala moderaciji sto je obrisala post - bogohulio sam+vec sam u posedu 2 warning pointsa, blagovremeno sam sprecen da dobijem I treci

Ne prenagljuj, nasao sam ti pravog kandidata.

Ostavi sada sa strane tebi prihvatljive stavove koje maximus prosipa,

Ne znam tacno po kom osnovu se to desava ali kao neko ko urucuje znacke ovde, moras da budes potpuno nepristrasna.

Budite kao vestalke, to je svima nama u interesu, kako bi ovo mesto postalo najbolji forum u regionu.

Posted

et gauzza: nije ti to bas tako labavo, ali nije bitno to sad, stvarno. pitala sam ih prosto kao ljude koji veruju u boga, i bave se profesionalno religijom. mene je zanimalo da li bi im bilo uvredljivo da procitaju tako nesto. ovde ateista imamo mnogo, vernike ne vidim, zato sam pitala ove koje poznajem. okolnosti su takve da je dvoje jevreja, od toga je jedan bio prvo pravoslavac. takoreći, prebeg. ali nebitno, htela sam da vidim da li vernicima smeta da procitaju tako nesto. ako im smeta, onda je problem na mestu u koje trenutno ne gledam. 

pa nije bitnije, samo sam rekla da sam bila radoznala, i jos sam morala da se izvinjavam sto ih cimam, da li mozes da shvatis koliko im ludo delujem. i koje je tvoje misljenje? meni je tvit malko patetican, ali mi potpuno prolazi ispod radara.

Posted (edited)

Pomenuo sam NDH zato sto mi se ucinilo da bi mogao imati primedbu na posledicne stavove. Svejedno, zaboravi. 

Sto se tice smrtnog greha, to nigde nije napisao dok od njega nije trazeno da navuce cipele dobrog raba Srpske Pravoslavne Crkve i da se onda kao takav izjasni. Ja licno verujem da je on prilicno los sluga, vise puta sam ga video kako je popio najmanje dve krigle piva sto znaci da je sklon grehu, mozda i smrtnom. Znaci ako od njega trazite da iz njega progovara Irinej, onda nemojte da se zalite kada to dobijete. Ceo tok ove diskusije itekako pokazuje da odgovor koji dobijete na prvom mestu zavisi od toga sta trazite. 

edit - potvrdjujem to sto si cuo za Filbija.

Edited by gazza1
Posted

Ни не очекујем да ме вас троје хвалите и да ме тапшете по леђима, чак сам прилично сигуран да ми не би ни пријало тако нешто.

Ja sam Praslina odavno prihvatio, on je moj licni Corax.

'Ладно ми прија. :blush:

Стварно сам бескичмењак. О, проклета сујето! :isuse:

Кингмејкерка, дај тог гоблина, брата мог зеленог! :puke:

Posted

Стани у ред: прво иде Жота који каже да сам најнеискренија особа на коју је налетео у животу, онда Хост који ми каже да сам зла плачипичка (он је само оставио корпу у којој је лебац да му чува место у реду, можда опет сврати за месец-два), тако да си ти за сада последња са симпатичном значкицом зеленог гоблина. Солидно за један дан, сложићеш се.

Не жалим се, немој погрешно да ме схватиш. Ни не очекујем да ме вас троје хвалите и да ме тапшете по леђима, чак сам прилично сигуран да ми не би ни пријало тако нешто. Коме би, уосталом, пријала похвала особе која се код рабина распитује о православљу јер апсолутно не може да разуме како реч "вера" може да се односи и на јудаизам и на православље и на анимизам, али да то не значи да су јудаизам, православље и анимизам синоними?

lepo sam ti rekla više puta šta sam i zašto pitala, te da se nisam raspitivala o pravoslavlju. lažeš. onda se kriješ iza nekakvog nepostojećeg čopora. a u stvari samo lažeš. to što je tebi kao verniku pravoslavne vere samo pravoslavlje u glavi, pa sve posmatraš iz te dogme, ne znači da je to jedini okvir iz koga se može čitati predmetni tvit. e da. lažeš, više puta.

Ne prenagljuj, nasao sam ti pravog kandidata.

Ostavi sada sa strane tebi prihvatljive stavove koje maximus prosipa,

Ne znam tacno po kom osnovu se to desava ali kao neko ko urucuje znacke ovde, moras da budes potpuno nepristrasna.

Budite kao vestalke, to je svima nama u interesu, kako bi ovo mesto postalo najbolji forum u regionu.

ne moderisem ovu diskusiju.