Lezilebovich Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 koje ludilo sa ovim forumima :ziga: trebalo bi omogućiti da lako kvotuje iz foruma u forum, da se ne mora kopirati ceo tekst ili prepričavati :D
Прслин Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 (edited) Edit Кењам. Банован је Ким и пошли за другаром то је за поштовање. Edited November 5, 2014 by Прслин
Topola Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 A ovo o cemu ti govoris ne sporim, ne znam dovoljno o tome da bih poredila judaizam i hriscanstvo Vrh 2.
Zhota Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 a ja mislio da jedini ja verujem u teorije zavere...
Paul Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 (edited) prslin, edit se uvazava samo u slucaju da se iskreno kajes :D Edited November 5, 2014 by Paul
Прслин Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 prslin a ti, si ti neki cyberpop :D Ја мислио питаш кингмејкерку.
Topola Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Ona je verovatno sad na konsultacijama sa stručnjacima... Za veru.
malkin Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 koje ludilo sa ovim forumima :ziga: trebalo bi omogućiti da lako kvotuje iz foruma u forum, da se ne mora kopirati ceo tekst ili prepričavati :D +1a kažu da i Filipenko ima forum. molim da mi se dojavi čim se uđe u trag Feijevom forumu!
kgmr Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Научила си шта је православна догма тако што си питала стручњаке за јудаизам, разумела си да хомосексуалност није грех у православљу, а испоштовала си то тако што си поставила питање за које сам ти рекао да је нејасно? dakle, jos jednom, mene ne mrzi: pitala sam da li je izjava o kojoj smo razgovarali "licemerna i kardinalno glupa" (pri cemu je ostalo nejasno da li za izjavljivaca smatras da je lkg ili izjava ili oba ili teznja da ga se voli..., no nije ni bitno). rekao si da ti je polaziste hriscanska dogma (da budemo sasvim precizni, kasnije si suzio na pravoslavlje, odnosno, mozda se samo nisi precizno izrazio u startu. i to je nebitno), pa si rekao da ne znamo da li je lik hriscanin. ja sam, zbog sopstvene radoznalosti pitala ljude koji su mi dostupni (od kojih su dve zene!) da li im je tvit uvredljiv (njima licno i da li bi verska zajednica imala osnovu da osudi takav tvit). moje naglasavanje da su u pitanju ljudi koji su religiozni je trebalo da da informaciju da ne poznajem nijednog teoreticara ili ozbiljnog prakticara religije koji nije religiozan. i jos jednom: ja sam te pitala da li si prvo imao stav ili si prvo usvojio dogmu. ne moze da bude mnogo jednostavnije. to sto si ti rekao da je pitanje nejasno i zavrsio tu temu je tvoj potez, a ne posledica nejasnog pitanja. mislim, vera je intimna stvar, takva pitanja mogu da budu intruzivna, mozda deluju uvredljiva i nepristojna, to razumem (mada me bas zanima odgovor). sasvim je u redu da ne odgovoris. da si hteo da pricas, trazio bi razjasnjenje. recju, migoljis se, nije mi jasno zasto, ali se migoljis. Vrh 2. hah, gag, in your face, ja sam 1 :P Ona je verovatno sad na konsultacijama sa stručnjacima... Za veru. topolo, prijatelju, ne budi nevaljalac. ako pokusavas da kazes da sam rekla nesto glupo ili da sam glupa ili sta god vec pokusavas, postaraj se da artikulises misli, kakve god da su.
yolo Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 kingmaker, a sta ti mislis o tome sto je praslin hteo da ode na prajd? to sto je pokazao zelju ali nije uspeo da se probije bi se moglo upisati kao da je bio, recimo. sta mislis o tom cinu u svetlu ove diskusije?
kgmr Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 sto se mene tice, to je zelja pokazana u svoja cetiri zida, to nisu moja posla -_- cek, ti se ne zajebavas? a pa onda mislim da praslin zivi na ivici, ko erosmit.
yolo Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 pa meni je to dokaz da se covek lepo zabavlja sa svima vama. mislim, realno se na ovoj temi smorio od flejmera kao sto je zhota koga pujdaju po drugim ludarama forumima , posto tu stvarno nema spasa cak ni sa njegovim strpljenjem. ali mu je fakat zabavno da se stavlja ne odredjene pozicije zarad diskusije pogotovo sto mu je tema, kao verniku, bliska. on ovde realno tumaci stav crkve sa kojim se slaze onoliko koliko ga u stvarnom zivotu zaista zanima da li je neko gej ili nije.
Прслин Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Штета што не читаш пажљивије све што пишемо, свашта има у тим нашим постовима. Јесте, кренуо сам да се придружим паради када сам видео да је Вучић истерао војску на улицу. За мене је тај дан почетак његове отворене диктатуре, али пошто сматрам да су хомосексуалци у Србији изложени непрестаном малтретирању и да морају да буду заштићени схватио сам да је једино место са кога може са пуним моралним правом да се каже Вучићу да је диктатор управо геј парада. Успео сам да дођем до бразилске амбасаде док је колона пролазила крај Пионирског парка, даље ме нису пустили. Када сам после видео снимке звиждања док је колона пролазила поред цркве и док су звонила звона, опет сам се предомислио и рекао да је добро што нисам успео да се пробијем. Али, подршку одржавању геј параде не повлачим, на то људи имају право.
kgmr Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 ja sam zhotu primetila juce, a imam tu ruznu osobinu da ne mogu da pratim vise sagovornika odjednom. hocu reci, o ovome pricamo zato sto je mene zanimalo zasto budja i on (praslin) smatraju da se to nikako ne sme. budja se u medjuvremenu povukao, ali dva usaglasena misljenja su mi bila znak da nesto ne razumem. pa sam pitala i razgovarala. ako sam zbog toga poligon za neki izvedbeni uradak tipa 'vi ste svi ostrasceni' ili sta je vec zabavno, ok. mene je jednostavno zanimalo. kad budem razvila performativne kapacitete, mozda se usudim da ponovo razgovaram sa praslinom.
Прслин Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 (edited) Pa nije bas tako bilo, Zhota je sa svojim glupostima uleteo tek naknadno. Pre toga je Praslin imao nekoliko pateticnih "nasa deca" postova za kakve se ranije banovalo. Добра стаааара времена. Mene uopste ne zanima Praslin kao RL persona. Ono sto od njega vidim na forumu je naizmenicno promovisanje zlih stavova i reteriranje sladunjavim placipickastim postovima. Sa druge strane, vrlo je moguce da je u RL dobar cova, ako je tacno da misli suprotno od onoga sto pise. Мислим ово што пишем, а у стварности такође промовишем зле ставове а онда ретерирам. И, да се не лажемо, јесам плачипичка. Нико није савршен, јебига. Али зато умем солидно да играм Кентаура и Стар Трек и Ролинг Стоуна и са времена на време засмејем ортаке, вероватно зато што ме не узимају за озбиљно, мада их чешће гњавим. Edit: Пост је био упућен кингмејкерки, а не теби, што није нарочито битно али рекох због ње да напоменем да зна да сам јој одговорио а да се не дурим Edited November 6, 2014 by Прслин
Recommended Posts