Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ipak pokazujes znake inteligencije. Biras bitke koje mozes i da dobijes.

Posted

Не видим како могу стручњаци за јудаизам да тумаче православље. Ове православци ти још једном питај, молим те, да ли је хомосексуалност грех. Ако кажу да није, лажу те да су стручњаци.

ne, pitanje je bilo da li je izjava pomenutog coveka u tvitu "licemerna i kardinalno glupa". dakle, jos jednom, ne pricam o dogmi, nego o tvom stavu, koji je, ocigledno je, suprotan mom, i kao takav mi je posebno zanimljiv. 

Posted

Pa ako utvrdis sta je dogma, onda to mora da bude i njegov stav. Nema tu cile-mile.

Posted (edited)

:isuse: asi mi ga sukno.

prijatelju, znas li ti sta je ispitivanje? 

ovde nemas obavezu da odgovaras, nisam ti drzao pistolj na potiljku.

u pravu si, ne bih te vise zadrzavao.

Edited by Zhota
Posted

Pa ako utvrdis sta je dogma, onda to mora da bude i njegov stav. Nema tu cile-mile.

pa trudim se, stvarno se trudim. vidis da sam prvo naucila sta je dogma, razumela i ispostovala, i onda pitala da li prvo ide dogma pa stav ili stav pa dogma. 

Posted

dogma je u epistoloskom smislu nes kao axiom mislim   

Posted (edited)

ne može logički da se raspravlja na temu religije

neko je napisao pre već previše strana kako veruje u evoluciju

e pa to je pogrešno, naučni pristup je da nema verovanja, nego je jedina konstanta sumnja

tu vredi tražiti logiku, iako je čest dogmatski pristup u nauci, što je suštinski promašaj koji rađa mnoge nevolje

dogma u religiji je kul, sve dok me niko ne tera da je poštujem, ok je da pljuje bilo ko moje nazore, sve dok mogu da ga/je oteram u kurac

zato sam pravoslavac u smislu da pravoslavlje ne napadam, mesto za religiju kad ostane upražnjeno, dođe neka druga religija, ljudi su slabi

što bi ja pravio prostor za opasnije religije, probali smo sa faraonskom 40 godina i skupo platili, ok je ovako

amin

Edited by Braća Strugacki
Posted

Ipak pokazujes znake inteligencije.

nvnxna.jpg

:)

pa trudim se, stvarno se trudim. vidis da sam prvo naucila sta je dogma, razumela i ispostovala™, i onda pitala da li prvo ide dogma pa stav ili stav pa dogma.

Научила си шта је православна догма тако што си питала стручњаке за јудаизам, разумела си да хомосексуалност није грех у православљу, а испоштовала си то тако што си поставила питање за које сам ти рекао да је нејасно?
Posted

aj ponovite taj tvit, promakao mi

Тим Кук: I’m proud to be gay, and I consider being gay among the greatest gifts God has given me.

Није његов твит, али су многи преносили па га зато зовемо твит. Иначе је из његовог ауторског текста у Бизнисвику.

Posted

Ето видиш да можеш и ти нешто да постујеш а да није питање.

Posted

kako si samo duhovit!  :ziga:

nego, ajde podeli s nama to sto si izguglao, nesto ti se izgubilo, pa ti se vise ne prica.

Posted

Изгубило ми се само интересовање за тебе јер сам видео да си прокси бивших форумаша који те користе да кроз тебе разговарају као кроз интерфон, а ти на то пристајеш како би те примили у друштво. И преко свега тога још и са радошћу њима пријављујеш ворнове које добијаш овде и лицитираш колико те чека до трајног бана, а они те подстичу да пођеш Кимовим светлим стопама. Пишуријада :lolol:

Posted

stvarno si nenadjebiv!  :thumbsup:

mislim da nikad nisam naleteo na neiskreniju osobu.