November 3, 201410 yr Author gde dodje ovaj car, to tako ide. sve se svede na red mrcvarenja oko trivijalnosti, red uvreda, pa dok ga ne isutiraju opet.
November 3, 201410 yr avalaprijemu, da li imas neku ideju o cemu bi hteo da razgovaras na ovoj temi u ove sitne sate?
November 3, 201410 yr Kvalitetna argumentacija, u više nego poznatom maniru. Srećom pa je tvojih 46 postova sve suva argumentacija. :)
November 3, 201410 yr avalaprijemu, da li imas neku ideju o cemu bi hteo da razgovaras na ovoj temi u ove sitne sate? Pa samo sam dosao da vidim da li je Vasilije otisao i odjednom ste se svi sjatili. Rec po rec, slika po slika, mudrost po mudrost i svi smo ovde. Sada idem, ima vas dosta za razmenu netrivijalnih argumenata.
November 3, 201410 yr pa mi ovde volimo da se raspravljamo, zato smo tu, sta te tu cudi, to je jasno kao dan. kad se pojavi neistomisljenik, mi to ovde obelezavamo kao hanuku, bozic, bajram i 4. juli, i dodeljujemo plakete jedni drugima. kao gospa od sniga i tako te stvari. nemoj sad da ides :(