Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ako te C/P toliko uznemirava , slobodno kazi, potrudicu se da sledeci put prelistam recnik i otkucam def.

Imam ga na polici a i zasluzio si.

Sto se sustine tice, ne vidim iz tvog objasnjenja u cemu se ogleda prevazilazenje ove reci?

Sa druge strane, vec treci put govorim da je sve moguce i da je jezik ziva stvar.

Posted

u tome što reč podrazumeva da homoseksualci dele neke zajedničke osobine koje se protežu izvan seksualne preferencije. to je funkcionalna primedba. suštinska primedba je ta da sufiks ~izam sugeriše i postojanje ideologije.

Posted

Ili patologije (paratireoidizam, hipogonadizam...).

Posted

Ili, da, patologije.

Posted

suštinska primedba je ta da sufiks ~izam sugeriše i postojanje ideologije.

To Vujaklija, Klajn, Sipka i ostala bulumenta filologa sa doktoratima nije uspela da dokuci.

Sva sreca da si ti tu.

Posted (edited)

To Vujaklija, Klajn, Sipka i ostala bulumenta filologa sa doktoratima nije uspela da dokuci.

Sva sreca da si ti tu.

činjenica da je ta reč dobro definisana u rečniku ne znači da je njena upotreba društveno opravdana ili da vremenom ne dobija i nov sadržaj.

uostalom, jezik je, kao što si dobro primetio, živa stvar.

Edited by Грешни Василије
Posted

Napisi Recnik drustveno opravdanih reci.

Seti me se prilikom konferencije za stampu ili me pozovi.

Lako je, samo reci: avala, avala...prijem.

Posted (edited)

Napisi Recnik drustveno opravdanih reci.

Seti me se prilikom konferencije za stampu ili me pozovi.

Lako je, samo reci: avala, avala...prijem.

kvalitetna argumentacija, u više nego poznatom maniru :)

Posted

Kada ti definicije iz dostupnih recnika nisu argumentacija, ostaje ti da napises novi ili da se prepucavas po forumima kada navatas nekoga, ovako kao mene sada.

Posted (edited)

Kada ti definicije iz dostupnih recnika nisu argumentacija, ostaje ti da napises novi ili da se prepucavas po forumima kada navatas nekoga, ovako kao mene sada.

ja sam ti dao argumentaciju zašto izraz homoseksualizam nije dobro koristiti, a ti se uhvatio za definiciju kao pijan plota, pritom gazeći preko sopstvenog stava da je jezik živa stvar.

da, znam, to je definicija, dobro si iskopirao tuđi forumski unos, ne polemišemo oko toga :)

Posted

cek, je l' bi se svadjao malo? to je barem lako, iznesi neku tezu iz opusa homofobnih stavova, pa da krenemo...