Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Ko te je uporedio sa Ajhmanom? Inace ne bih nista uzimao za zlo njima jer je termodinamicka stabilnost sistema u kome kim i slyme tuku 10x vise postova od svih ostalih 5 forumasa takva kakva je, nekontrolisana entropija u jako malom zatvorenom prostoru. Evo cak je I Vasilije pobegao od njih a Zhota odavde, znaci win win

Edited by gazza1
Posted

Kakav je ono transformer u pozadini?

jedna od 7 skulptura transformersa.

Posted

To po celom gradu neke skulpture

Poslato sa WC šolje by BVK

jedna od 7 skulptura transformersa.

Čekaj, bre. Guglao sam 6 sekundi i stvarno skulpture Transformersa. Otkud to?

Posted

Čekaj, bre. Guglao sam 6 sekundi i stvarno skulpture Transformersa. Otkud to?

Ima ih po celom centru grada vec mesecima. Mislim da je bila promocija filma u pitanju

Posted

Ima ih po celom centru grada vec mesecima. Mislim da je bila promocija filma u pitanju

Hvala. :)

Posted

Мислим да није промоција филма већ пројекат Данила Балетића.

Posted

Мислим да није промоција филма већ пројекат Данила Балетића.

da

Posted (edited)

Inače, u prvom srednje sam imao probleme sa fizikom pa sam jedno vreme išao na privatne časove kod studentkinje iste. Brzo smo došli do toga da je pentakostalac i da ide na neke njihove skupove i druženja, u kojim je osim nje bilo još samo par porodica ambasadora nekih Afro država. Anyway, moje loženje na Transformerse (da, u srednjoj sam znao više o Grimloku nego o klinkama) je njoj bilo poštovanje i klanjanje lažnim idolima, naspram jedinog pravog superheroja Isusa. Mojoj, već tada, neverničkoj duši je to bilo uber simpatično a verujem i njoj jer smo se super družili i diskutovali. Imala je sjajne priče kako zamišlja Isusov izgled (potpuno drugačije od kanonskog) i kako je sve savršeno uklopljeno i izračunato do poslednje formule višom silom. Njeno verovanje mi je ostalo u pamćenju baš kao jedan vedar i topao pogled na svet i žao mi je što posle te godine nismo ostali u kontaktu. Čini mi se da završih sa nekom kljakavom trojkom godinu.

Edit: grammar

Edited by Mos
Posted

Sve prošlo ok u PG.Čak je i marina perazić imala koncert

Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

Proci ce sve to kako treba.

Sve prošlo ok u PG.

Posted

Znači tebi su to sinonimi, a razlika je samo u kvantitetu na koji se odnosi. 

Mislim da više nisu sinonimi, te da se u poslednjih 10ak godina reč malo promenila ali samo napred...

Sve je moguce, naucnice, jezik je ziva stvar.

Vujakliju sam ti vec citirao a Klajn—Šipkin rečnik isto navodi obe imenice, ali daje različita tumačenja:

Homoseksualnost objašnjava kao „osobina, svojstvo homoseksualca“, a homoseksualizam kao „ukupnost osobina, sklonosti i delatnosti homoseksualaca“.

Posted

Šta je pravilno, homoseksualac ili homoseksualista?

Posted

Na srpskom ili na poljskom?

Veruj gresnice, sve je moguce, jezik je ziva stvar.

Posted

Na srpskom ili na poljskom?

Veruj gresnice, sve je moguce, jezik je ziva stvar.

Verujem, verujem. To što neka reč postoji u rečniku ne znači da je život nije prevazišao, pošto danas znamo da ne postoji nikakva ukupnost osobina, sklonosti i delatnosti homoseksualaca.

Nego iskusno si udario C/P sa foruma vokabular.org :)