Jump to content

Beograd Prajd

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda? 169 members have voted

1. 1. Zaista, da li će?

• Prajd će biti zabranjen/otkazan
      80
    • Prajd će biti održan
      89

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

što bi to bilo bitno ikad ikom sbb

• Replies 8k
  • Views 649.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ovo hendlovanje situacije je so radikalski da to prosto izbija iz svakog gesta koji su izrekli i načinili povodom prajda, pa dovoljno je bilo videti hilovu izjavu od pre neki dan i onda je bilo valjda

• Prajd bi trebao da bude velika žurka i proslava povodom imanja prava. Kod nas ta prava nikad nisu ostvarena i sad smo se našli u medjukoraku, kako to da parada ponosa prolazi bez incidenata 10 godina

Posted Images

Ne smem da ti kazem.

pa i nije to neki odgovor, započinješ razgovor o nekoj temi, za koju ne smeš da kažeš zašto je bitna

ne vidim da jeste, ali ajd

Conclusion

While this is a fascinating paper and an intriguing model,  the hypothesis is only that. Specific epigenetic mechanisms implicated are not presently identified. It’s also not clear why epigenetic canalization is so important (if it is) that about of 8% of the population can incur a fitness penalty as a result.

http://www.skepticink.com/incredulous/2013/03/27/the-science-of-homosexuality/

Slazem se sa zakljuckom.

Dakle, da li je homoseksualnost nasledna ili nije?

Ili ni to nije vazno?

meni je potpuno nebitno

Onda se slazemo.

meni je potpuno nebitno

+1

Mislio sam da je moguce razgovarati o temi homoseksualizma kroz prizmu hriscanstva, uzrocima, uticajima, genetici, epigenetici ali nesto nam ne ide.

Šta je tema homoseksualizma i šta je to homoseksualizam?

Koalicija pedera koja je kroz promidzbu pederizma zavladala svetom (ili ce skoro).

ne prozivajte zhotu za zurbu, bilo je opravdano, morao je da se registruje na neki drugi forum i slavodobitno usklikne da je ovo prslo jer na ovoj temi pobedjuju konzervativci. pa jebo ga bog, da prosti praslin, opunomoceni namesnik dzona kliza za ovde.

Šta je tema homoseksualizma i šta je to homoseksualizam?

Ne smem da ti kazem.

Što brate?

Rastrubices.

Dobro Sulače, kad ti planiraš da izađeš iz ovog fazona odevanja različitih nikova i prosto se posvetiš nečem smislenijem? Mislim, nije da se i mi bavimo nečim pametnijim ali tim pre je ovo tvoje priličan patos. 

Sem toga, trolovanje ti je glupo, dosadno i predvidivo. Niko te ne jebe ni dva posto. Evo jedini se ja oglašavam čisto onako da obradujem publiku.