Joshua Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 (edited) da nije kmejker koji s decama podržava porodične vrednosti? :D edip: omašila za sekund - ona zbunjena deca su veća. pa šta je na kraju to famozno uskršnje jajo na minut:22? Edited October 23, 2014 by Joshua
kgmr Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 pa tinejdzeri su na minut:22, meni se dopadaju Meni je 2:13 jači ne volis mlade, zato.
copkillah Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 pa tinejdzeri su na minut:22, meni se dopadaju ne volis mlade, zato. http://www.youtube.com/watch?v=fjib3C5ldtQ
Joshua Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 aa, ona što bi da se parada održi, pa da bije. primetila sam i ja da je izuzetno slatka. al je slatka od :24... zbuni me načisto. :D
kgmr Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 pardon, nisam dobro odmerila :( ali slatka je tinejdzerka, a i njezin drugar skroz desno kad potvrdjuje njene reci.
Tpojka Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Smijesan mi crkvenjak™. Vjerujem da sam treb'o naci smijesniji kadar iz filma. Bemliga. Mada lice?
Hella Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 (edited) evo lepih vesti za forumske naprajdnjake Saša Mirković organizuje PRAJD u Gamzigradu Beta | 27. 10. 2014. - 12:19h | Komentara: 5 Prajd festival pod nazivom "Zona tolerancije" biće organizovan naredne godine na kasnoantičkom lokalitetu Feliks Romulijana, preneo je danas portal Televizije Best. Edited October 27, 2014 by Hella
Budja Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Tim Cook: 'I consider being gay among the greatest gifts God has given me' Cook said being gay had been “tough and uncomfortable at times” but also made him “more empathetic, which has led to a richer life” and given him “the confidence to be myself, to follow my own path, and to rise above adversity and bigotry”. “It’s also given me the skin of a rhinoceros, which comes in handy when you’re the CEO of Apple.” Hm, ne dopada mi se ova izjava o bozjem daru. Naknadno objasnjenje je ok, ali je moglo i drugacije da se formulise
Recommended Posts