Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Drugari, nemoj se ljutite, ali baš je bez veze ovaj razgovor :)

Posted

ma sve kul, na istom smo izdajničkom zadatku, samo mi je priča o fizičkom otporu skroz nadrealna. zamišljam koji intenzitet takvog otpora može da prouzrokuje nekakav rezultat, a da nije jednokratan u nekoj 1na1 tuči, i kapiram koliko je ova kontemplacija odraz (zajedničke) nemoći. 

Posted

editovao sam, al nema veze, moze i ovde.

hajde mi molim te ilustruj nenasilno aikido resavanje problema.

kakvim to samurajskim principima moze da te nauci srpska interpretacija jedne od najagresivnijih i najsurovijih kultura u istoriji, a koji ce ti pomoci da se nenasilno odbranis od napadaca?

Ma može. Možda ne kendo, ali neka borilačka veština svakako može. Dokazano i provereno, bez filmova. Ne kažem da je pravilo, ali ako se potrefi dobar instruktor i pravi trenutak u životu polaznika, mogu da nauče da ne budu žrtve i da ih siledžije zaobiđu.

Ali, slažem se da nije primenjivo kao recept da deca gej parova pohađaju i da ih niko posle ne dira.

Posted (edited)

Ma može. Možda ne kendo, ali neka borilačka veština svakako može. Dokazano i provereno, bez filmova. Ne kažem da je pravilo, ali ako se potrefi dobar instruktor i pravi trenutak u životu polaznika, mogu da nauče da ne budu žrtve i da ih siledžije zaobiđu.

A posebno ako se potrefi da polaznik ima 2 metra i 120 kila mišića.

Edited by JozoMujica
Posted

Ciste vage

Posted

Живе ваге.

Tako je. Moj bed.

Posted

Ima ona stara kineska, um caruje, snaga baš dobro dođe.

Posted (edited)

ma sve kul, na istom smo izdajničkom zadatku, samo mi je priča o fizičkom otporu skroz nadrealna. zamišljam koji intenzitet takvog otpora može da prouzrokuje nekakav rezultat, a da nije jednokratan u nekoj 1na1 tuči, i kapiram koliko je ova kontemplacija odraz (zajedničke) nemoći. 

pa jednom ce takav otpor morati da se pruzi svima i svemu ovde sto nas gazi decenijama. ostale strategije ne valjaju ocigledno, tj nisu primenljive na balvanima.

Edited by Aće
Posted

Da li neko zna gde mogu da nabavim knjigu urednika Branimira Nešića (Dveri) 'Globalno zagejavanje: Totalitarna ideologija homoseksualizma'? Spremna sam čak i da platim ako je cena razumna. Na sajtu izdavača piše da nemaju knjigu na lageru, kontaktirala sam ih, ali nikad nisam dobila odgovor.

Posted (edited)

pogesan topic

Edited by gazza1
Posted

pogesan topic

nema veze, pricaj nam kako si preziveo vracarski pakao tog dana :fantom:

Posted

bolje nemoj, opet cemo da napravimo cripple fight