Aće Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 (edited) A ne mislim na bodi bilding nego na neku fajtersku teretanu, ima i to zar ne? Mislim ako nema, my bad, onda nek bude umesto teretane boks. dodo bih da je potrebna i bar jedna gej ili gej frendli navijacka grupa kao white angels u zagrebu Edited October 9, 2014 by Aće
sailorman Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Naravno, postoje i strejt ljudi kojima lemanje nije strano i koji bi stali na stranu LGBT.
Aion Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 to, kendo, i onda mu kupis katanu, i kad trojcu obezglavi, cetvrti ima da prelazi na drugu stranu ulice cim ga vidi. budimo ozbiljni. dve vrste ljudi ce se potuci, oni koji u tome uzivaju, i oni koji se nalaze u situaciji da se bore za prezivljavanje. na zalost, ovi prvi su mnogo brojniji, a pritom se jako lepo prepoznaju i grupisu. Ne citas sta pisem, nije stvar u tome da dete nalupa drugu decu, nego da nauci da nenasilno hendluje konfliktne situacije.
ToniAdams Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 (edited) Ne citas sta pisem, nije stvar u tome da dete nalupa drugu decu, nego da nauci da nenasilno hendluje konfliktne situacije. ma citam upravo, i ne mogu da verujem da neko ne moze da razdvoji filmove od stvarnosti. mislim, evo, nek sam ja glup, ilustruj mi pliz nenasilno aikido resenje Edited October 9, 2014 by ToniAdams
sailorman Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 naravno, ukupno ih je šestoro. U pravu si, svi ljudi koji podržavaju LGBT prava su oslobođeni od fizičkog.
Aion Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 ma citam upravo, i ne mogu da verujem da neko ne moze da razdvoji filmove od stvarnosti. Ne znam o kojim filmovima pricas.
ToniAdams Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 editovao sam, al nema veze, moze i ovde. hajde mi molim te ilustruj nenasilno aikido resavanje problema. kakvim to samurajskim principima moze da te nauci srpska interpretacija jedne od najagresivnijih i najsurovijih kultura u istoriji, a koji ce ti pomoci da se nenasilno odbranis od napadaca?
Aion Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 (edited) Spoznajom da nisi kukavica ako potrazis pomoc od starijih, pre svega nastavnika i roditelja. Edited October 9, 2014 by Aion
ToniAdams Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 ok, slazem se, ali to valjda moze da nauci i u kuci. cak mislim da bi trebalo da nauci u kuci.
Lyckety Splyt Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Prvo kući da nauče da farbaju ogradu. Gore-dole, pa levo-desno
Aion Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Price su nesto sasvim drugo - to je put koji vodi ka tome da dete potpuno izgubi sampostovanje. Sasvim je drugo kad dete pomoc zatrazi ne zbog straha (kendo trening fizicki mnogo vise boli od bilo kakvih batina koje klinac moze da dobije), vec zato sto shvatas da ne treba da dozvolis da budes maltretiran.
ToniAdams Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Price su nesto sasvim drugo - to je put koji vodi ka tome da dete potpuno izgubi sampostovanje. Sasvim je drugo kad dete pomoc zatrazi ne zbog straha (kendo trening fizicki mnogo vise boli od bilo kakvih batina koje klinac moze da dobije), vec zato sto shvatas da ne treba da dozvolis da budes maltretiran. siguran sam ipak da ovo boldovano nije tacno.
pacey defender Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 U pravu si, svi ljudi koji podržavaju LGBT prava su oslobođeni od fizičkog. ne, nije to moja tvrdnja, već samo mislim da mešaš želje i realnost.
Recommended Posts