Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Meni je najjače što tim 'gej-lobi-vlada-svetom-gejevi-ne-treba-da-usvajaju' ljudima sigurno nikad nije ni palo na pamet koliko su njihovi stavovi po ovom pitanju ludački kontradiktorni.

A meni je najjace koliko ljudi ne shvata da je ceo zivot ispunjen slicnim kontradikcijama. Inace je sve logicno i uredno racionalno sredjeno samo je tim o kome govoris ludacki kontradiktoran.

Posted

Meni je najjače što tim 'gej-lobi-vlada-svetom-gejevi-ne-treba-da-usvajaju' ljudima sigurno nikad nije ni palo na pamet koliko su njihovi stavovi po ovom pitanju ludački kontradiktorni.

ništa tu nije kontradiktorno. ti iz gej lobija i ne žele decu, osim da ih prinose sotoni (a to mogu i bez usvajanja), pa namerno prave cirkus oko svega toga kako bi se prikazali kao žrtve. iz toga izvlače veliku koristi. sve je to vrlo logično.

Posted (edited)

A meni je najjace koliko ljudi ne shvata da je ceo zivot ispunjen slicnim kontradikcijama. Inace je sve logicno i uredno racionalno sredjeno samo je tim o kome govoris ludacki kontradiktoran.

Postoji još jedna, kudikamo jednostavnija i verovatnija opcija od kontradiktornosti celog svemira: ti prosto lupetaš.

Edited by Turnbull
Posted

Anfilohije je zastareo, gej lobi vec vlada svetom, tako da se kasno oglasio. Dobro, ovo za smrt je preterao.

može primer? hvala.

Posted

Postoji još jedna, kudikamo jednostavnija i verovatnija opcija od kontradiktornosti celog svemira: ti prosto lupetaš.

Pa upravo je to kontradikcija - tako obrazovana i pametna osoba kao sto sam ja lupeta.

Posted

Eh, sto bi rekla Gigina supruga Emilija

Neko nosi kacket dok drugi nosi subaru., bog je svakom dao glavu za ostalo se moramo pobrinuti sami.

+

Gospode Boze!

Posted

Istovremeno postojanje nekonzistentnih uverenja (to se još zove i kognitivna disonanca) kod normalnih ljudi izaziva psihološku i intelektualnu nelagodu. I ljudi obično nastoje da prevaziđu to stanje ili tako što negiraju da disonanca uopšte postoji (kod tebe to nije slučaj, ti priznaješ kontradiktornost sopstvenih stavova), ili tako što promene jedan od sukobljenih stavova (ovo tek nema šanse da ćeš uraditi). 

Posted

Grešiš Gigo, gej lobi je samo mamac za budale. Svetom zapravo upravlja lobi ljudi-guštera iz dalekog svemira, Može dokaz? Može!

Posted

Istovremeno postojanje nekonzistentnih uverenja (to se još zove i kognitivna disonanca) kod normalnih ljudi izaziva psihološku i intelektualnu nelagodu. I ljudi obično nastoje da prevaziđu to stanje ili tako što negiraju da disonanca uopšte postoji (kod tebe to nije slučaj, ti priznaješ kontradiktornost sopstvenih stavova), ili tako što promene jedan od sukobljenih stavova (ovo tek nema šanse da ćeš uraditi). 

A od toga koji od ta dva stava promenim zavisi da li sam dobrica ili zlica? Everybody is biased.

Posted

Bez obzira na to što se na ovom forumu uglavnom osećaš prozvanim, stvarno bih volela da obrazložiš svoje stavove o LGBT populaciji, od zajednice do usvajanja dece, ne osvrćući se na usputne provokacije. Uopšte se ne šalim. 

Posted (edited)

A od toga koji od ta dva stava promenim zavisi da li sam dobrica ili zlica? Everybody is biased.

Naravno, osim opskurnih blogova poput onog koji si linkovao, a koji govore suštu istinu bez ikakvih iskrivljavanja. Ako oni kažu da postoji gej lobi, onda je to neoboriv dokaz da isti i postoji.

Edited by Turnbull
Posted

A gde vi srećete te ljude koji misle da gej lobi vlada svetom?