Turnbull Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Znam, ali kakve veze to ima sa TA, to je upravo ovo što smo videli ovde i što si ti ispravno prepoznao kao vulgarni frojdizam, ukršten sa naricanjem nad propašću zapada.
kgmr Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Sad si me naterala da procitam clanak. Ajde zakljucak, ocekivao sam nesto mnogo gore, medjutim, po meni, osnovni problem je u jednoj (ili dve) premisi, a to je da "postoji femininizacija Zapadne kulture" i "da je feminizacija (kulture) nesto lose". Naravno, mislim da ni jedno, ni drugo nije tacno. u pravu si. meni je u zakljucku bio problem gubljenje kontakta sa realnoscu, pardoniram. jer poziva da pokazujemo svet decacima, a svet nije lgbt. Trebalo bi više da veruješ mojoj proceni -_- naucila sam lekciju.
Turnbull Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 (edited) Ma ne da svet nje lgbt, nego Zoća zapravo poručuje očevima da je uzaludno gunđanje protiv parade, ako će sinove da prepuste majkama i tetkama i tako ih pretvore u pedere. Borba protiv pederstva počinje kod kuće! A super mi je ovaj Freudian slip, "izvedite ih u svet da im ga pokažete". Edited October 7, 2014 by Turnbull
kim_philby Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Ma ne da svet nje lgbt, nego Zoća zapravo poručuje očevima da je uzaludno gunđanje protiv parade, ako će sinove da prepuste majkama i tetkama i tako ih pretvore u pedere. Borba protiv pederstva počinje kod kuće! A super mi je ovaj Freudian slip, "izvedite ih u svet da im ga pokažete". tacno. ocevi ne treba ni da kupaju sinove da se od malih nogu ne bi navikavali na musku ruku.
Singer Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Ma ne da svet nje lgbt, nego Zoća zapravo poručuje očevima da je uzaludno gunđanje protiv parade, ako će sinove da prepuste majkama i tetkama i tako ih pretvore u pedere. Borba protiv pederstva počinje kod kuće! A super mi je ovaj Freudian slip, "izvedite ih u svet da im ga pokažete". Moja direktorka je jednom prilikom izjavila kako joj je muž sugerisao da ne oblači detetu naradžasto i te pederske boje, što ona iznese kao da je to najnormalnija stvar - dečai plavo, devojčice roze i štancaj brate!
Turnbull Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Meni je vrh priča koju mi je ispričala jedna psihološkinja (betty, tvoja frendica JZ). Stavila ona svom psu neku roze mašnicu na glavu, iz zezanja. Zvoni neko na vrata - poštar. Dok je potpisivala ili plaćala šta treba, poštar spazi kera i kaže nešto u smislu, što si mu stavila tu mašnu, oćeš da postane peder?!
Lezilebovich Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 ovo je za podgorički prajd Mitropolit Amfilohije rekao je da crkva neće promeniti stav kada je reč o održavanju gej parade. - Poruka crkve ne može biti drugačija. Ono što možda nije do sada kazano - parade takve vrste, dublje gledano i posmatrano, su parade smrti. Iza toga se skriva upravo samoubilački poriv. Kako se pojavljuje i u vremenu u kojem se pojavljuje, parada ima i nečega još složenijeg. Načinom na koji se nastupa, skriva se žeđ za vlašću, za vladanjem. Ona nosi u sebi, iako se to na prvi pogled ne vidi, nasilje. Kao recimo, kakve su bile vojne parade u vreme komunizma - istakao je mitropolit Amfilohije. al su komplikovani ti gayevi. istovremeno slave smrt, žele da se ubiju, ali i da vladaju. srećom, hrišćanska omladina zna da procenu da im želju za srmću treba ispuni, a želju za vladanjem uskratiti... :ph34r: kako sam često išao avionom BG-PG kada god bi njega video da smo na istom letu, obuzimao bi me neki strah, da ga ne kazni njegov bog baš na tom letu...
frit Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 http://www.tportal.hr/kultura/kazaliste/353777/Hrvatsko-LGBT-kazaliste-Ivana-pl-Zajca-Rijeka.html ko ce to ovdi da uradi
Giga Moravac Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 ovo je za podgorički prajd al su komplikovani ti gayevi. istovremeno slave smrt, žele da se ubiju, ali i da vladaju. srećom, hrišćanska omladina zna da procenu da im želju za srmću treba ispuni, a želju za vladanjem uskratiti... Anfilohije je zastareo, gej lobi vec vlada svetom, tako da se kasno oglasio. Dobro, ovo za smrt je preterao.
Lezilebovich Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 e to je realno najači argument. gej lobi. ti zasigurno znaš nekoga što je profitirao od toga što je gay i koga je taj čuveni gay lobi (najači posle jevrejskog) progurao na visoko mestu.
Turnbull Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Anfilohije je zastareo, gej lobi vec vlada svetom, tako da se kasno oglasio. Dobro, ovo za smrt je preterao. Pa kad taj gej lobi već vlada svetom, kako to da gejevi ne maltretiraju strejt decu u školi, nego obratno. Vladaju svetom, a ne mogu da izaađu na kraj sa školskim siledžijama.
sailorman Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Meni je najjače što tim 'gej-lobi-vlada-svetom-gejevi-ne-treba-da-usvajaju' ljudima sigurno nikad nije ni palo na pamet koliko su njihovi stavovi po ovom pitanju ludački kontradiktorni.
maheem Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 to su ti zli gejevi, gospodari svemira, koji najviše vole da maltretiraju gejeve
Krampa Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 ovo je za podgorički prajd al su komplikovani ti gayevi. istovremeno slave smrt, žele da se ubiju, ali i da vladaju. srećom, hrišćanska omladina zna da procenu da im želju za srmću treba ispuni, a želju za vladanjem uskratiti... :ph34r: kako sam često išao avionom BG-PG kada god bi njega video da smo na istom letu, obuzimao bi me neki strah, da ga ne kazni njegov bog baš na tom letu... Vladaju samoubilackom smrcu
Recommended Posts