Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

men ove fore sa vesmasinom uopste nisu smijesne

Posted

opet se dodvoravaš Helli 

stacu, neprijatelj mog neprijatelja je moj neneprijatelj :fantom:

Posted

Dolazim u miru, vodite me vašem vođi.  

Posted (edited)

men ove fore sa vesmasinom uopste nisu smijesne

moja je smesna, ali moras znati srpsku reklamu za kalgon

Edited by ruskabajka
Posted

kalgon...the time has come to..push the button, el to? :D

Posted

ako pricas o vecini, zahtev vecine ljudi iz cele zajednice je da parade i ne bude, o braku i da ne pricamo

"većina" nije nikada iznela takav zahtev.

Inače imam pitanje i za tebe - zašto heteroseksualci ne traže tri i više osobe u braku? Znam mnoge kojima bi to odgovaralo.

Posted

kalgon...the time has come to..push the button, el to? :D

ves masina zivi duze uz kalgon... to je stih iz reklame

Posted

"većina" nije nikada iznela takav zahtev.

Inače imam pitanje i za tebe - zašto heteroseksualci ne traže tri i više osobe u braku? Znam mnoge kojima bi to odgovaralo.

vecina nikad nije iznela nikakav zahtev, zahtev moze da podnese aktivna manjina, i u idealnom slucaju da se vecina izjasni na referendumu...... vecina o kojoj pricam je pretpostavljena ( i siroko podrazumevana )

ovo drugo sto me pitas, pa nemam pojma kako da traze, mozda na forumu?... ono sto je jasno je da vecina nikad i ne izrazava svoje prohteve, to uvek progura aktivna manjina iz prvog pasusa....posto sad imamo aktivnu manjinu koja problematizuje pitanje braka, njima i upucujem pitanje zasto se drze monogamnog formata

Posted

vecina nikad nije iznela nikakav zahtev, zahtev moze da podnese aktivna manjina, i u idealnom slucaju da se vecina izjasni na referendumu...... vecina o kojoj pricam je pretpostavljena ( i siroko podrazumevana )

ovo drugo sto me pitas, pa nemam pojma kako da traze, mozda na forumu?... ono sto je jasno je da vecina nikad i ne izrazava svoje prohteve, to uvek progura aktivna manjina iz prvog pasusa....posto sad imamo aktivnu manjinu koja problematizuje pitanje braka, njima i upucujem pitanje zasto se drze monogamnog formata

Pa kakve ima veze da li je većina ili manjina - što se većina drži monogamnog formata? Nema razloga, ništa je ne obavezuje.

A inače, ništa se ne podrazumeva ni pretpostavlja.

Posted

Zašto se ne bi držali monogamnog formata? Pošto stalno potenciraš pitanje formata, pretpostavljam da znaš i želiš da obrazložiš zašto to radiš. 

Posted

A inače, ništa se ne podrazumeva ni pretpostavlja.

niti odbacuje, dok ne proveris.... dotle mozemo da imamo svako svoj utisak, a moj utisak je da je podrska u srbiji za paradu blizu nule

Posted

niti odbacuje, dok ne proveris.... dotle mozemo da imamo svako svoj utisak, a moj utisak je da je podrska u srbiji za paradu blizu nule

Tim pre ti je pitanje "što ne traže više partnera u braku" gluplje.

Posted

Zašto se ne bi držali monogamnog formata? Pošto stalno potenciraš pitanje formata, pretpostavljam da znaš i želiš da obrazložiš zašto to radiš. 

a zasto bi se drzali monogamnog formata? jel on od boga dat?

vec sam napisao, u pitanju su razlicitosti, nekome pase jedan partner, nekome to nije dovoljno.... nadam se da na temi o paradi mogu da insistiram na razlicitosti

Posted

Tim pre ti je pitanje "što ne traže više partnera u braku" gluplje.

pa sam si rekao da znas ljude kojima to treba, gde je greska?