ToniAdams Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 opet se dodvoravaš Helli stacu, neprijatelj mog neprijatelja je moj neneprijatelj
onamonamo Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 (edited) men ove fore sa vesmasinom uopste nisu smijesne moja je smesna, ali moras znati srpsku reklamu za kalgon Edited October 2, 2014 by ruskabajka
Paul Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 kalgon...the time has come to..push the button, el to? :D
kobni zelaya Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 ako pricas o vecini, zahtev vecine ljudi iz cele zajednice je da parade i ne bude, o braku i da ne pricamo "većina" nije nikada iznela takav zahtev. Inače imam pitanje i za tebe - zašto heteroseksualci ne traže tri i više osobe u braku? Znam mnoge kojima bi to odgovaralo.
onamonamo Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 kalgon...the time has come to..push the button, el to? :D ves masina zivi duze uz kalgon... to je stih iz reklame
onamonamo Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 "većina" nije nikada iznela takav zahtev. Inače imam pitanje i za tebe - zašto heteroseksualci ne traže tri i više osobe u braku? Znam mnoge kojima bi to odgovaralo. vecina nikad nije iznela nikakav zahtev, zahtev moze da podnese aktivna manjina, i u idealnom slucaju da se vecina izjasni na referendumu...... vecina o kojoj pricam je pretpostavljena ( i siroko podrazumevana ) ovo drugo sto me pitas, pa nemam pojma kako da traze, mozda na forumu?... ono sto je jasno je da vecina nikad i ne izrazava svoje prohteve, to uvek progura aktivna manjina iz prvog pasusa....posto sad imamo aktivnu manjinu koja problematizuje pitanje braka, njima i upucujem pitanje zasto se drze monogamnog formata
kobni zelaya Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 vecina nikad nije iznela nikakav zahtev, zahtev moze da podnese aktivna manjina, i u idealnom slucaju da se vecina izjasni na referendumu...... vecina o kojoj pricam je pretpostavljena ( i siroko podrazumevana ) ovo drugo sto me pitas, pa nemam pojma kako da traze, mozda na forumu?... ono sto je jasno je da vecina nikad i ne izrazava svoje prohteve, to uvek progura aktivna manjina iz prvog pasusa....posto sad imamo aktivnu manjinu koja problematizuje pitanje braka, njima i upucujem pitanje zasto se drze monogamnog formata Pa kakve ima veze da li je većina ili manjina - što se većina drži monogamnog formata? Nema razloga, ništa je ne obavezuje. A inače, ništa se ne podrazumeva ni pretpostavlja.
Notorious Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 vecina nikad nije iznela nikakav zahtev, zahtev moze da podnese aktivna manjina, i u idealnom slucaju da se vecina izjasni na referendumu...... vecina o kojoj pricam je pretpostavljena ( i siroko podrazumevana ) ovo drugo sto me pitas, pa nemam pojma kako da traze, mozda na forumu?... ono sto je jasno je da vecina nikad i ne izrazava svoje prohteve, to uvek progura aktivna manjina iz prvog pasusa....posto sad imamo aktivnu manjinu koja problematizuje pitanje braka, njima i upucujem pitanje zasto se drze monogamnog formata Zašto se ne bi držali monogamnog formata? Pošto stalno potenciraš pitanje formata, pretpostavljam da znaš i želiš da obrazložiš zašto to radiš.
onamonamo Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 A inače, ništa se ne podrazumeva ni pretpostavlja. niti odbacuje, dok ne proveris.... dotle mozemo da imamo svako svoj utisak, a moj utisak je da je podrska u srbiji za paradu blizu nule
kobni zelaya Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 niti odbacuje, dok ne proveris.... dotle mozemo da imamo svako svoj utisak, a moj utisak je da je podrska u srbiji za paradu blizu nule Tim pre ti je pitanje "što ne traže više partnera u braku" gluplje.
onamonamo Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Zašto se ne bi držali monogamnog formata? Pošto stalno potenciraš pitanje formata, pretpostavljam da znaš i želiš da obrazložiš zašto to radiš. a zasto bi se drzali monogamnog formata? jel on od boga dat? vec sam napisao, u pitanju su razlicitosti, nekome pase jedan partner, nekome to nije dovoljno.... nadam se da na temi o paradi mogu da insistiram na razlicitosti
onamonamo Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Tim pre ti je pitanje "što ne traže više partnera u braku" gluplje. pa sam si rekao da znas ljude kojima to treba, gde je greska?
Recommended Posts