maximus Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 srbijica ima fenomenalne&uticajne tabloide - na njihovim naslovnim stranama se mogu I/ili moraju videti popovi u luksuznim kolima, popovski cenovnik, neplacanje poreza, gangbanger unuci, pedofilija I sl. dakle, I u tabloidima ima normalnih ljudi koji ne dozvoljavaju da ortodoxne gluposti prodju nekaznjeno. pendulum swings both ways - ateisticna srbijica je dovoljno jaka, bez brige:)
harper lee Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Веш машине и машине за судове по манастирима зову брат Аристон.
Miralem Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Meni je veš mašina uvredlljiva crkvena simbolika, ne znam za vas. Kažu da ih ima po nekim manastirima modernijeg tipa. seres, evo ovaj je jos onda sedeo na ves masini:
onamonamo Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Neka bude da je tako. Ali evo šta mene zanima - zašto ne kritikuješ tu beskorisnu crkvenu simboliku iz nje same, nego moraš da psotavljaš pitanja o tome zašto gejevi traže ovo ili ono. Ako smatraš da je raznopolni brak sam po sebi besmislen, kakve veze gejevi imaju sa tim? ljudima nikad ugoditi, kad neko ne pise, prozivke da se izjasni, kad pise, onda sta koj kurac pises.... nazovimo to mojim altruizmom... raznopolni brak je zateceno stanje, ako se ide ka redefinisanju braka da bi se omogucio i za istopolce, pitam zbog cega u monogamnom formatu... postujem razlicitosti, nekima je dovoljan jedan partner, nekima nije
Miralem Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Simpaticni motivi na plocicama u klonji plus izgleda da kenja u ves masinu. a onda valjda u wc solji pere ves. bas su sasavi ti andjeli.
Lancia Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 plus izgleda da kenja u ves masinu. a onda valjda u wc solji pere ves. bas su sasavi ti andjeli. kakogod, odora mu je cisto bela.
onamonamo Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 da, al vidis da se nesto zali na peskir. reportovan si zbog homofobije
Hella Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 samo napred meni je baš stalo da vidim građanističke slepinje kako se kolektivno zahvaljuju vučiću zato što ih je u deceniji demokratije šikanirao putem sns skinhedsa u proksi nazionalnim organizacijama a sad su prava odjednom počela da se ostvaruju kad je privezao svoje umobolne kerove u kućicu vid pametna žena Dakle, jedina suštinska razlika u odnosu na dosadašnje pokušaje organizovanja Parade ponosa i ovog, uspešnog održavanja jeste – Aleksandar Vučić. Glavni unutrašnji problem Srbije i jeste taj što je Aleksandar Vučić odgovor na sva pitanja. Ali, sada imamo još jednu, možda i veću brigu: ako jedan čovek ima moć da zaustavi horde dobro organizovanih huligana koji se broje hiljadama, to znači da ima moć i da ih izvede na ulicu onda kad to njemu odgovara. See more at: http://www.forum.tm/vijesti/parada-ponosa-po-drugi-put-medu-srbima-2270#sthash.fW4mAiI3.dpuf
ToniAdams Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 vid pametna žena oksimoron na stranu sto je budalastina da jedino vucic ima moc da zaustavi horde. imao je i tadi, ako ne milom a onda silom, ali ne, nije bio momenat
Dagmar Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 ljudima nikad ugoditi, kad neko ne pise, prozivke da se izjasni, kad pise, onda sta koj kurac pises.... nazovimo to mojim altruizmom... raznopolni brak je zateceno stanje, ako se ide ka redefinisanju braka da bi se omogucio i za istopolce, pitam zbog cega u monogamnom formatu... postujem razlicitosti, nekima je dovoljan jedan partner, nekima nije Jer je to zahtev vecine ljudi iz gej zajednice. Zasto bi nesto redefinisao na nacin na koji to nijedna masovnija grupa gradjana ne trazi? Ako budu trazili, bice i poligamni brak, kao sto u nekim zemljama i jeste.
onamonamo Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Jer je to zahtev vecine ljudi iz gej zajednice. Zasto bi nesto redefinisao na nacin na koji to nijedna masovnija grupa gradjana ne trazi? Ako budu trazili, bice i poligamni brak, kao sto u nekim zemljama i jeste. pricamo o manjinama, i pravima manjina.... ako pricas o vecini, zahtev vecine ljudi iz cele zajednice je da parade i ne bude, o braku i da ne pricamo
Notorious Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 (edited) vid pametna žena Ovaj tekst to baš i ne potvrđuje. No,sve i da je tako kako ona tvrdi, od kakve koristi bi nam bilo da ne znamo šta bracin Aca može i na šta bi sve bio spreman? Naravno, ukoliko blaženo neznanje ne smatraš optimalnim stanjem svesti. oksimoron na stranu sto je budalastina da jedino vucic ima moc da zaustavi horde. imao je i tadi, ako ne milom a onda silom, ali ne, nije bio momenat opet se dodvoravaš Helli Edited October 2, 2014 by Notorious
Recommended Posts