Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

slazem se sa tvojim pitanjem, otkud kod heterica mi takodje nije jasno, ali to ne objasnjava poriv homica za brakom

Posted

Pa počni od heterića i kašće ti se samo.

Posted

Ne razumem, to bi trebalo da implicira da su homići i heterići isti ljudi?

Posted

Ne, nego da im je stalo do braka iz sličnih razloga.

Posted

Ne znam, ja nikad nisam video pedera (ne krećem se po takvim mestima), ali su mi ljudi koji znaju rekli da nisu baš isti ko i mi.

Posted

Pa počni od heterića i kašće ti se samo.

ako obratis paznju na to sta sam napisao( i sta si sam pisao proteklih dana), videces da si sam vec dodelio homicima ulogu ateista....spram kojih su heterici teisti, takodje ispada iz onog sto si pisao

Posted

Ne, nego da im je stalo do braka iz sličnih razloga.

Naravno, od simboličkih do praktičnih razloga vezanih za porodično pravo (nasleđivanje, bolničke posete dozvoljene samo rodbini i sl.). 

Posted

ma doci cemo i do toga, cekaj da sime smisli koju ce poziciju da zauzme

Posted

Naravno, od simboličkih do praktičnih razloga vezanih za porodično pravo (nasleđivanje, bolničke posete dozvoljene samo rodbini i sl.). 

Upravo.

ako obratis paznju na to sta sam napisao( i sta si sam pisao proteklih dana), videces da si sam vec dodelio homicima ulogu ateista....spram kojih su heterici teisti, takodje ispada iz onog sto si pisao

Neće biti da tako ispada, nego sam odgovarao na Prslinovo pitanje koje se eksplicitno odnosilo na homoseksualce ateiste, ne implicirajući pritom da su svi homoseksualci ateisti, niti da su svi ateisti homoseksualci, već samo da postoji ne-prazan skup koji predstavlja presek ova dva skupa.

https://www.youtube.com/watch?v=4VP_9FZtSck

Posted

Ovde se potreba za mogućnošću izbora brka sa izborom.

Posted

Naravno da mogućnost izbora prethodi ličnim preferencijama, aman.

Posted

Upravo.

Neće biti da tako ispada, nego sam odgovarao na Prslinovo pitanje koje se eksplicitno odnosilo na homoseksualce ateiste, ne implicirajući pritom da su svi homoseksualci ateisti, niti da su svi ateisti homoseksualci, već samo da postoji ne-prazan skup koji predstavlja presek ova dva skupa.

https://www.youtube.com/watch?v=4VP_9FZtSck

itekako si pisao o tome da su homici ateisti, ne pravi se lud

cela tvoja rasprava sa budjom je bila na tu temu....

evo ti pitanje pa odgovori ako umes

zasto se homoseksualci zalazu za brak u istovetnoj formi koju je crkva propisala 1+1?

zasto ne 1+2 ili 1+3, ili 2+4?

Posted

ako ne umes da odgovoris, budi vasilija da ti pomogne

Posted

Naravno da mogućnost izbora prethodi ličnim preferencijama, aman.

Odgovaram postavljaču pitanja-zašto žele brak. Mogao je i da pita zašto gejevi žele mašinu za veš.

Posted (edited)

Čeburaška, idi da spavaš, jutro je pametnije od večeri (mada u tvom slučaju ne garantujem rezultate).

Edited by Turnbull