Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

To, pretpostavljam, vazi za i zatvore, kasarne, brodove?....

Zatvori su dobar primer - podela na pasivne/aktivne odslikava odnos snaga/mesto u hijerarhiji.

Posted

Prvo da ustanovimo na šta mislite kad kažete homofobija.

Posted

socijalna indukcija je stupidan pojam na mnogo nivoa...

Posted

Zatvori su dobar primer - podela na pasivne/aktivne odslikava odnos snaga/mesto u hijerarhiji.

To mozda u teoriji, jer, pretpostavljam, nikad nisi bio u zatvoru?  :)

Prvo da ustanovimo na šta mislite kad kažete homofobija.

Luk i voda, novogovor, mislim na price o generisanju, indukciji, itd, itd...

Sustina je da se homofobija pojavljuje javno i deklarise kao pozeljna drustvena vrednost u drustvima koja su pre svega totalitaristicka; nije slucajno sto je nacisticka Nemacka sa svojim Rosa Winkel postala etalon homofobije.

Stepen homofobije je jedna od mera totalitarne drustvene svesti; moze da bude modifikovan i/ili ublazen pojedinim kulturnim specificnostima, ali je ovo sustina.

Posted

To mozda u teoriji, jer, pretpostavljam, nikad nisi bio u zatvoru?  :)

To ja na osnovu filmova i serija.  :D 

Posted

To ja na osnovu filmova i serija.  :D 

Onda bolje nemoj  :)

Posted

pa dobro, izraz "indukovani" je uveo kolega kampokei, ja nastavio, pa onda i ostali... mozemo umesto njega da koristimo izraz proizvedeni, ili steceni (po ugledu na podele refleksa)

Posted (edited)

U psihijatriji  već dugo (nije novogovor) postoje poremećaji koji se nazivaju indukovanima (indukovana psihoza, npr.), koji podrazumevaju postojanje induktora i indukovanog. 

Edited by Notorious
Posted

splitovao desetak čudnih postova na deponiju. nastavite tamo sa indukcijom

Posted

Da li stvarno nije? Možda se stvarno spolja bolje vidi.

To je argument validan skoro kao i "on nikad nije bio u Americi/Srbiji/etc - otkud on zna kako je tamo", ne?

Mozemo da se nadjemo negde na "mozda taj spolja ima bolji uvid u situaciju u drugim zemljama - sa kojima ondaKporedi" ili nesto vec tome slicno.

Posted

zao mi je sto je prekinuta rasprava izmedju budje i simeta, bas sam zeleo da se nadovezem, tu se podrazumevao ateizam kod homoseksualaca....

za pocetak, interesuje me otkud tolika fiksacija brakom kod homica, kad je brak jedna obicna crkvena izmisljotina?

Posted

+1

I manastirska rakija i razni manastirski recepti. Nikad mi to nije bilo jasno, kako pošten ateista to može da voli.