Eraserhead Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 A mozda je ucesnik parade koji voli crkvu.
Muwan Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Ne očekujem da svaki gej hoda okolo obučen u roze tonove ali mi je interesantno kako maskirna jakna uspeva da prođe pored murije koja je navodno privodila i one što nose trenerke.
Lezilebovich Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 pa maskirao se čovek i nisu ga provalili
MancMellow Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Pa ne bih rekao da su predrasude prema pušačima iste vrste (niti istog intenziteta). Pre bih rekao da je tu obrnuta stvar u pitanju - da se pušenje vidi kao običaj povezan sa nižim klasama i siromaštvom. Nije sve tako jednostavno, ima pusaca i pusaca, kao i alkoholicara i alkoholicara...
mire Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 nešto se mislim, kako bi bilo šmekerski da su se, pri prolasku pored crkve, vernici iz kolone prekrstili, uz odobravanje ostalih ali ne, ogledalo, prslin i tako
Zverilla Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 (edited) Nesh, имаш Божићне и Васкршње посланице, па их читај. Или пођи до свог пароха (има их и по иностранству), па му изнеси своје дилеме и постави питања. te poslanice su totalno genericke, i kao takve pokrivaju i homoseksualizam kao greh u ocima crkve. ali parada je ipak zasluzila i onu, lose formulisanu poslanicu. bas kao i svake godine. vec je receno 100x al ajd jos jednom: gde je neko obracanje patrijarha koje ce recimo da raskrinka alkohol, drogu, seks, nasilje, prostituciju koja se svako vece desava po splavovima. da lepo kaze kako je to bolest drustva, kako to vodi u pakao, a i da zapita gde su i otkud novci koji se trose na svakodnevno obezbedjivanje takvih zbivanja, za krpljenje polupanih glava, detoksikaciju predoziranih jetrica Edited September 29, 2014 by Zverilla
Lezilebovich Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 (edited) nešto se mislim, kako bi bilo šmekerski da su se, pri prolasku pored crkve, vernici iz kolone prekrstili, uz odobravanje ostalih ali ne, ogledalo, prslin i tako kao što reče belch, ovo je bio gay pride. mazohistički će možda biti drugi put. Edited September 29, 2014 by Lezilebovich
dig_chohano Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Ne očekujem da svaki gej hoda okolo obučen u roze tonove ali mi je interesantno kako maskirna jakna uspeva da prođe pored murije koja je navodno privodila i one što nose trenerke. Jbg, ja sam jedno čuku vremena šipčio po centru kao Hezbollah skins (ćelav, brada, Fred Peri gornji deo treše plus džambo ranac koji komotno nosi 20 megatona) i svaki žandarm me je najljubaznije upućivao kako da stignem od Sarajevske do Lole Ribara a da ne naletim na blokadu. Monasi su me, pak, gledali mrko. Pravoslavlje Hezbollah ne ljubi.
Dionysos Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 (edited) Ne očekujem da svaki gej hoda okolo obučen u roze tonove ali mi je interesantno kako maskirna jakna uspeva da prođe pored murije koja je navodno privodila i one što nose trenerke. колега ми рече да код њега у селу има ловачки дом где се окупљају, како он рече, не гејеви већ прави педери, тј. хомосексуалци без метросексуалног дела који се обично везује за геј популацију, такорећи типичне србенде, већина и ожењена, али, каже колега, јавна тајна у селу да се окупљају тако викендима и друже едит: мислим, невезана прича за овог бају на прајду Edited September 29, 2014 by Dionysos
Hella Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Pa to je odavno poznato da AJ ne podržava borbu za LGBT prava. nadam se da to nema nikakve veze s islamom
Nesh Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Nesh, имаш Божићне и Васкршње посланице, па их читај. Или пођи до свог пароха (има их и по иностранству), па му изнеси своје дилеме и постави питања. Dobro, zalicu se Upravi vodovoda. Hvala na savetu. :D
Аврам Гојић Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 ko vas je slagao da Al Jazeera ne podržava borbu za gej prava? podržava je, od odličnih video priloga o mladim gej Amerikancima koji žive na ulici jer su ih se roditelji odrekli, preko sistematskog praćenja stanja u Ugandi koja je žarište aktivne homofobije, do opinion tekstova pisanih iz queer i feminističkog ugla.
Аврам Гојић Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 ma super, Hella se ispalio, ispade odlično :)
Recommended Posts