Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Beograd Prajd

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda? 170 members have voted

1. 1. Zaista, da li će?

• Prajd će biti zabranjen/otkazan
      47%
      80
    • Prajd će biti održan
      52%
      90

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

mada, da se razumemo, brku bih tukao samo zato sto je iritantan :(

Eh, koji brka ispod 50 godina nije iritantan.

Edit: Bloče brate Brukline brate, piši što ti volja al daj malo tu interpunkciju i razmake prošašolji, škripi mi mozak kad ti vidim postove.

Edited by dig_chohano

• Replies 8k
  • Views 674.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ovo hendlovanje situacije je so radikalski da to prosto izbija iz svakog gesta koji su izrekli i načinili povodom prajda, pa dovoljno je bilo videti hilovu izjavu od pre neki dan i onda je bilo valjda

• Samo da se ne zaboravi da je celu frku oko Prajda zakuvao - Vučić. I da tu treba tražiti razloge kome odgovara cela ova situacija.   Pogledajmo situaciju pre Vučićeve famozne konferencije gd

• Nije fizicki, verbalno. Sve je ok. Mislim, ostaju maloumnici u svakom slucaju

Posted Images

• Author

au koje je ovo loženje...(mislim na Bloka).

Edited by Грешни Василије

Eh, koji brka ispod 50 godina nije iritantan.

to je tacno. 

bezobzira na pol i seksualno opredeljenje.

Blok dominira

• Author

to je tacno. 

bezobzira na pol i seksualno opredeljenje.

ovaj je OK

BOlLdghCUAAEvHR.jpg

:lol:

1. dogma je da je homoseksualnost greh. i sta to uopste znaci "homoseksulanost vredja crkvu" ?

Upravo to, da je u pitanju greh sa njihovog stanovista.

a najbolje da reči mesara imaju istu težinu kao reči patrijarha. 

Niko nije ni rekao da imaju ali kakve to veze ima s trasparentima? Zato sto reci crkve imaju vecu tezinu opravdanije je nositi transparente sa slikama njenih dostojanstvenika s porukama koje mogu da se protumace kao uvredljive? Ne znam, meni ti transparenti deluju kao nepotreban i nepromisljen potez ali ako su vama OK i meni su.

bloče, ulepšao si mi dan :lolol::wub:

ali oni su sklonjeni i nisu učestvovali na prajdu. zašto namerno ignorišeš tu činjenicu?

a i ne vidim da crkva tolko gnoji o ljudima koji imaju vanbračne veze na primer ili da su osudili makar i jedno ubistvo onako strastveno kako osuđuju organizovanje prajda.

nek smatraju da je to greh u svoja 4 zida, umesto da šire govor mržnje i potpiruju najniže strasti u ljudima.

da je makar crkva toliko uvredljiva koliko su ovi transparenti nikakve drame ne bi ni bilo.

Upravo to, da je u pitanju greh sa njihovog stanovista.

Niko nije ni rekao da imaju ali kakve to veze ima s trasparentima? Zato sto reci crkve imaju vecu tezinu opravdanije je nositi transparente sa slikama njenih dostojanstvenika s porukama koje mogu da se protumace kao uvredljive? Ne znam, meni ti transparenti deluju kao nepotreban i nepromisljen potez ali ako su vama OK i meni su.

pa relativno je duhovito, ali moguce da celu stvar nepotrebno pretvara u provokaciju. buduci da je valjda cilj prajda upravo da postane nesto normalno i uobicajeno, a ne da provocira.

doduse, rekobi da zbilja nije big dil, mislio sam da je nesto zajebanije u pitanju.

Edited by ToniAdams

bloče, ulepšao si mi dan :lolol::wub:

То сам хтео да чујем,видиш да ти је данас лепше него јуче.

:naughty:

Ја један вредим неко сви они тамо.

Dao nam Bog po tri parade mesečno na dalje!

Ispunjen je san prostog srbskog militariste-šoviniste (dok se čeka gazda Putin):

posejana su po dva Kalašnjikova i po jedan Hechler & Koch na kvadratni metar svete beogradske zemlje uspešno, (na njoj i onako ništa vredno ne uspeva) osim budžetskog deficita.i parazita.

Želim svima nama da nam do kraja godine poskupe el.energija, režija, voda i grejanje bar jedno 45 do 50%! 

ali oni su sklonjeni i nisu učestvovali na prajdu. zašto namerno ignorišeš tu činjenicu?

a i ne vidim da crkva tolko gnoji o ljudima koji imaju vanbračne veze na primer ili da su osudili makar i jedno ubistvo onako strastveno kako osuđuju organizovanje prajda.

nek smatraju da je to greh u svoja 4 zida, umesto da šire govor mržnje i potpiruju najniže strasti u ljudima.

da je makar crkva toliko uvredljiva koliko su ovi transparenti nikakve drame ne bi ni bilo.

Ne ignorisem, pricam o transparentima sa ljudima koji ovde imaju svoje misljenje o tome a ne sa organizatorima skupa. Oni se ocigledno slazu sa mnom.

pa relativno je duhovito, ali moguce da celu stvar nepotrebno pretvara u provokaciju. buduci da je valjda cilj prajda upravo da postane nesto normalno i uobicajeno, a ne da provocira.

doduse, rekobi da zbilja nije big dil, mislio sam da je nesto zajebanije u pitanju.

Mislim da Prajd u ovoj fazi i treba da bude provokacija i konfrontacija jer se odrzava u okruzenju koje je ne prihvata a ne koje je prihvata. Samo mislim da nisu sve provokacije umesne i korisne.

+1