Блок_64 Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Nego, vidim ovaj Blok spominje neke evropske fondove, čini mi se da mu smeta što su organizatori uzeli evropskih paaaraaa, pa sam se zapitala, nikada mi to neće biti jasno: je l desničarima smeta kad ljudi koje oni mrze troše pare iz budžeta ili iz inostranstva? Mislim da bi trebali da se dogovore sami sa sobom, ovako zvuče šizofreno i baš mi je teško da ih pratim. :( Ух,ја и шизофренија ...не иде. Глупо је причати о парама када не знамо и од кога смо их добили ни колико ни где су завршиле.Мени је лично све једно дали је ушао 1 евро и 10 милона у сваком случају ни код мене ни код тебе нису завршили.А има оних код којих јесу,али то је наравно још једна сигурна победа вучка.
Nesh Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Sad videh ovo: Nevena Bojičić @NevenaWednesday 6h Da li je neko video vest o Prajdu na sajtu @AJBalkans? I skoknem do sajta. Nema nista. Izgleda Beograd izbacen sa Balkana!?
sailorman Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Pa to je odavno poznato da AJ ne podržava borbu za LGBT prava. @ Blok: NIšta te ne razumem, sad mi deluješ još zbunjenije nego pre ovog posta.
Nesh Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Pa to je odavno poznato da AJ ne podržava borbu za LGBT prava. Ne pratim ih. Nisam znao za to. Mislio sam da izvestavaju o dogadjajima.
Eraserhead Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Zaobidji me, dobijem nagon za povracanjem kad ti vidim nik.
steins Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 najzajebanije je bilo kad je neki ciganski ekstremista bacio transparent na zemlju 0:47 https://www.youtube.com/watch?v=e77yd1pK9dA brka je jedna ogavna pička! Kad je došlo do sranja odma je bacio svoj transparent i ostavio žensku da se sama objašnjava sa ovim kretenima.
Singer Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 (edited) brka je jedna ogavna pička! Kad je došlo do sranja odma je bacio svoj transparent i ostavio žensku da se sama objašnjava sa ovim kretenima. :o a deluje kao neko ko razgrće kordone!! Edited September 29, 2014 by Singer
Caligula Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 (edited) brka je jedna ogavna pička! Reci geju da je picka je isto kao uvrediti strejt kamiondziju da je kurac Inace i mene iznenadilo kako se brzo odrekao svojih ideoloskih uverenja. Edited September 29, 2014 by Caligula
svashtabezneshto Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 A možda je toliko batina u životu popio da mu još jedne nisu bile prioritet. Lakše malo sa tim osudama.
Прслин Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Можда живи за фајт, па му се учинило да види шест таквих силеџија који надиру са друге стране, па је бацио транспарент, окренуо леђа и отплесао ка њима па када је видео да их у ствари нема, брзо подигао транспарент и вратио се да одбрани другарицу а онај маскирни већ кукавички побегао. Све је могуће, видели смо само део слике. S obzirom na iskustva koje je stekao od sopstvenih vladika ne bi me zacudilo da i ne zna razliku. Видиш, није ми пало да тражим зеца у том грму када сам причао да ми није јасно зашто је заузео позицију милитантног хомосексуализма. Могуће да је томе допринела и борба против хомосексуалаца из сопствених редова. Nesh, имаш Божићне и Васкршње посланице, па их читај. Или пођи до свог пароха (има их и по иностранству), па му изнеси своје дилеме и постави питања.
theanswer Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 opet sam odgledao klip i opet mi je nadrealan
Takeshi Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 brka je jedna ogavna pička! Kad je došlo do sranja odma je bacio svoj transparent i ostavio žensku da se sama objašnjava sa ovim kretenima. a na kraju im prilazi glavas iz beokom servisa, trazeci nekoga. izgleda da je dosta dobro bilo organizovano.
steins Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 :o a deluje kao neko ko razgrće kordone!! "....boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka...." A možda je toliko batina u životu popio da mu još jedne nisu bile prioritet. Lakše malo sa tim osudama. Revolucija nije krevet sa ružama.
Muwan Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Je l' ima neko detalje, kako je batica u maskirnoj jakni uspeo da se pored sve one specijalne murije prifulja do učesnika Prajda i izrazi svoje različito mišljenje?
sailorman Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Možda se prišlepao uz obezbeđenje nekog od političara. Bilo ih je puk k. Meni bilo zabavno da im posmatram zgađene face.
Recommended Posts