dig_chohano Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 (edited) mada, da se razumemo, brku bih tukao samo zato sto je iritantan :(Eh, koji brka ispod 50 godina nije iritantan. Edit: Bloče brate Brukline brate, piši što ti volja al daj malo tu interpunkciju i razmake prošašolji, škripi mi mozak kad ti vidim postove. Edited September 29, 2014 by dig_chohano
Аврам Гојић Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 (edited) au koje je ovo loženje...(mislim na Bloka). Edited September 29, 2014 by Грешни Василије
ToniAdams Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Eh, koji brka ispod 50 godina nije iritantan. to je tacno. bezobzira na pol i seksualno opredeljenje.
Аврам Гојић Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 to je tacno. bezobzira na pol i seksualno opredeljenje. ovaj je OK
harper lee Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 1. dogma je da je homoseksualnost greh. i sta to uopste znaci "homoseksulanost vredja crkvu" ? Upravo to, da je u pitanju greh sa njihovog stanovista. a najbolje da reči mesara imaju istu težinu kao reči patrijarha. Niko nije ni rekao da imaju ali kakve to veze ima s trasparentima? Zato sto reci crkve imaju vecu tezinu opravdanije je nositi transparente sa slikama njenih dostojanstvenika s porukama koje mogu da se protumace kao uvredljive? Ne znam, meni ti transparenti deluju kao nepotreban i nepromisljen potez ali ako su vama OK i meni su.
belch Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 ali oni su sklonjeni i nisu učestvovali na prajdu. zašto namerno ignorišeš tu činjenicu? a i ne vidim da crkva tolko gnoji o ljudima koji imaju vanbračne veze na primer ili da su osudili makar i jedno ubistvo onako strastveno kako osuđuju organizovanje prajda. nek smatraju da je to greh u svoja 4 zida, umesto da šire govor mržnje i potpiruju najniže strasti u ljudima. da je makar crkva toliko uvredljiva koliko su ovi transparenti nikakve drame ne bi ni bilo.
ToniAdams Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 (edited) Upravo to, da je u pitanju greh sa njihovog stanovista. Niko nije ni rekao da imaju ali kakve to veze ima s trasparentima? Zato sto reci crkve imaju vecu tezinu opravdanije je nositi transparente sa slikama njenih dostojanstvenika s porukama koje mogu da se protumace kao uvredljive? Ne znam, meni ti transparenti deluju kao nepotreban i nepromisljen potez ali ako su vama OK i meni su. pa relativno je duhovito, ali moguce da celu stvar nepotrebno pretvara u provokaciju. buduci da je valjda cilj prajda upravo da postane nesto normalno i uobicajeno, a ne da provocira. doduse, rekobi da zbilja nije big dil, mislio sam da je nesto zajebanije u pitanju. Edited September 29, 2014 by ToniAdams
Блок_64 Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 bloče, ulepšao si mi dan То сам хтео да чујем,видиш да ти је данас лепше него јуче. Ја један вредим неко сви они тамо.
zmanic Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Dao nam Bog po tri parade mesečno na dalje! Ispunjen je san prostog srbskog militariste-šoviniste (dok se čeka gazda Putin): posejana su po dva Kalašnjikova i po jedan Hechler & Koch na kvadratni metar svete beogradske zemlje uspešno, (na njoj i onako ništa vredno ne uspeva) osim budžetskog deficita.i parazita. Želim svima nama da nam do kraja godine poskupe el.energija, režija, voda i grejanje bar jedno 45 do 50%!
harper lee Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 ali oni su sklonjeni i nisu učestvovali na prajdu. zašto namerno ignorišeš tu činjenicu? a i ne vidim da crkva tolko gnoji o ljudima koji imaju vanbračne veze na primer ili da su osudili makar i jedno ubistvo onako strastveno kako osuđuju organizovanje prajda. nek smatraju da je to greh u svoja 4 zida, umesto da šire govor mržnje i potpiruju najniže strasti u ljudima. da je makar crkva toliko uvredljiva koliko su ovi transparenti nikakve drame ne bi ni bilo. Ne ignorisem, pricam o transparentima sa ljudima koji ovde imaju svoje misljenje o tome a ne sa organizatorima skupa. Oni se ocigledno slazu sa mnom.
harper lee Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 pa relativno je duhovito, ali moguce da celu stvar nepotrebno pretvara u provokaciju. buduci da je valjda cilj prajda upravo da postane nesto normalno i uobicajeno, a ne da provocira. doduse, rekobi da zbilja nije big dil, mislio sam da je nesto zajebanije u pitanju. Mislim da Prajd u ovoj fazi i treba da bude provokacija i konfrontacija jer se odrzava u okruzenju koje je ne prihvata a ne koje je prihvata. Samo mislim da nisu sve provokacije umesne i korisne.
Timmy Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 ali oni su sklonjeni i nisu učestvovali na prajdu. zašto namerno ignorišeš tu činjenicu? a i ne vidim da crkva tolko gnoji o ljudima koji imaju vanbračne veze na primer ili da su osudili makar i jedno ubistvo onako strastveno kako osuđuju organizovanje prajda. nek smatraju da je to greh u svoja 4 zida, umesto da šire govor mržnje i potpiruju najniže strasti u ljudima. da je makar crkva toliko uvredljiva koliko su ovi transparenti nikakve drame ne bi ni bilo. +1
Recommended Posts