Jump to content

Beograd Prajd

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda? 169 members have voted

1. 1. Zaista, da li će?

• Prajd će biti zabranjen/otkazan
      80
    • Prajd će biti održan
      89

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

mada, da se razumemo, brku bih tukao samo zato sto je iritantan :(

Eh, koji brka ispod 50 godina nije iritantan.

Edit: Bloče brate Brukline brate, piši što ti volja al daj malo tu interpunkciju i razmake prošašolji, škripi mi mozak kad ti vidim postove.

Edited by dig_chohano

• Replies 8k
  • Views 650k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ovo hendlovanje situacije je so radikalski da to prosto izbija iz svakog gesta koji su izrekli i načinili povodom prajda, pa dovoljno je bilo videti hilovu izjavu od pre neki dan i onda je bilo valjda

• Prajd bi trebao da bude velika žurka i proslava povodom imanja prava. Kod nas ta prava nikad nisu ostvarena i sad smo se našli u medjukoraku, kako to da parada ponosa prolazi bez incidenata 10 godina

Posted Images

• Author

au koje je ovo loženje...(mislim na Bloka).

Edited by Грешни Василије

Eh, koji brka ispod 50 godina nije iritantan.

to je tacno. 

bezobzira na pol i seksualno opredeljenje.

Blok dominira

• Author

to je tacno. 

bezobzira na pol i seksualno opredeljenje.

ovaj je OK

BOlLdghCUAAEvHR.jpg

:lol:

1. dogma je da je homoseksualnost greh. i sta to uopste znaci "homoseksulanost vredja crkvu" ?

Upravo to, da je u pitanju greh sa njihovog stanovista.

a najbolje da reči mesara imaju istu težinu kao reči patrijarha. 

Niko nije ni rekao da imaju ali kakve to veze ima s trasparentima? Zato sto reci crkve imaju vecu tezinu opravdanije je nositi transparente sa slikama njenih dostojanstvenika s porukama koje mogu da se protumace kao uvredljive? Ne znam, meni ti transparenti deluju kao nepotreban i nepromisljen potez ali ako su vama OK i meni su.

bloče, ulepšao si mi dan :lolol::wub:

ali oni su sklonjeni i nisu učestvovali na prajdu. zašto namerno ignorišeš tu činjenicu?

a i ne vidim da crkva tolko gnoji o ljudima koji imaju vanbračne veze na primer ili da su osudili makar i jedno ubistvo onako strastveno kako osuđuju organizovanje prajda.

nek smatraju da je to greh u svoja 4 zida, umesto da šire govor mržnje i potpiruju najniže strasti u ljudima.

da je makar crkva toliko uvredljiva koliko su ovi transparenti nikakve drame ne bi ni bilo.

Upravo to, da je u pitanju greh sa njihovog stanovista.

Niko nije ni rekao da imaju ali kakve to veze ima s trasparentima? Zato sto reci crkve imaju vecu tezinu opravdanije je nositi transparente sa slikama njenih dostojanstvenika s porukama koje mogu da se protumace kao uvredljive? Ne znam, meni ti transparenti deluju kao nepotreban i nepromisljen potez ali ako su vama OK i meni su.

pa relativno je duhovito, ali moguce da celu stvar nepotrebno pretvara u provokaciju. buduci da je valjda cilj prajda upravo da postane nesto normalno i uobicajeno, a ne da provocira.

doduse, rekobi da zbilja nije big dil, mislio sam da je nesto zajebanije u pitanju.

Edited by ToniAdams

bloče, ulepšao si mi dan :lolol::wub:

То сам хтео да чујем,видиш да ти је данас лепше него јуче.

:naughty:

Ја један вредим неко сви они тамо.

Dao nam Bog po tri parade mesečno na dalje!

Ispunjen je san prostog srbskog militariste-šoviniste (dok se čeka gazda Putin):

posejana su po dva Kalašnjikova i po jedan Hechler & Koch na kvadratni metar svete beogradske zemlje uspešno, (na njoj i onako ništa vredno ne uspeva) osim budžetskog deficita.i parazita.

Želim svima nama da nam do kraja godine poskupe el.energija, režija, voda i grejanje bar jedno 45 do 50%! 

ali oni su sklonjeni i nisu učestvovali na prajdu. zašto namerno ignorišeš tu činjenicu?

a i ne vidim da crkva tolko gnoji o ljudima koji imaju vanbračne veze na primer ili da su osudili makar i jedno ubistvo onako strastveno kako osuđuju organizovanje prajda.

nek smatraju da je to greh u svoja 4 zida, umesto da šire govor mržnje i potpiruju najniže strasti u ljudima.

da je makar crkva toliko uvredljiva koliko su ovi transparenti nikakve drame ne bi ni bilo.

Ne ignorisem, pricam o transparentima sa ljudima koji ovde imaju svoje misljenje o tome a ne sa organizatorima skupa. Oni se ocigledno slazu sa mnom.

pa relativno je duhovito, ali moguce da celu stvar nepotrebno pretvara u provokaciju. buduci da je valjda cilj prajda upravo da postane nesto normalno i uobicajeno, a ne da provocira.

doduse, rekobi da zbilja nije big dil, mislio sam da je nesto zajebanije u pitanju.

Mislim da Prajd u ovoj fazi i treba da bude provokacija i konfrontacija jer se odrzava u okruzenju koje je ne prihvata a ne koje je prihvata. Samo mislim da nisu sve provokacije umesne i korisne.

+1