Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ako mogu da se malo spuste tenzije. Nema potrebe da, inace dobra rasprava, ode dodjavola.

Posted

Ali onda Amerikanci ponovo zaprase iz aviona i eto novih 50+50

:Hail: :hail:

Posted

sve se slaže. prvo, ne postoji neki gen kod gayeva koji im određuje da moraju da idu na prajd. kada to skontaš, videćeš da ne mora da postoji jednakost između ukupnog broja homoseksualaca i posetilaca prajda. dalje je prosto.

Хоћеш да кажеш да ову шетњицу под оволиким обезбеђењем не подржавају ни сви хомосексуалци.

Posted

Pa zasto da svi podrzavaju? Jel stvarno mislis da su svi oni isti?

Posted

Хоћеш да кажеш да ову шетњицу под оволиким обезбеђењем не подржавају ни сви хомосексуалци.

neces verovati, ali i homoseksualci su ljudi, i svako od njih ima svoj stav  :o  :o  :o

Posted

pa naravno da ne. i oni su srbi :).

Posted

mislim da si ih pomesao sa homolektualcima.

Posted

ja sam juče čuo da i među homoseksualcima ima desničara

headexplode.gif

Posted (edited)

pa naravno da ne. i oni su srbi :).

:lolol: :lolol: :lolol: Прц ни они нису за еу.

Не могу свој тројци да одговорим посебно,али сада су ме разочарали.Чекај бре,толике паре из европе а они не могу ни 500 људи да доведу,и још пуштају да имају само једног вођу (који највише кеша трпа у џеп).Лезилебовићу да су то прави Срби ту би било барем 4 фракције,организације или којих све не који бу на неки начин наплатили своју љубав.У сада сте ме баш разочарали.Још су гори него што сам сам мислио.

Чекај па ко онда шета,ко жели да јебе попа и смрт држави,јел шетају само неки политички орјентисани или има и других .

Edited by Блок_64
Posted

ja sam juče čuo da i među homoseksualcima ima desničara

106535383557515312579431.jpg

Posted

ко жели да јебе попа и смрт држави

Nekrofili. Hoce da drzava umre pa da i nju jebu.

Posted

neces verovati, ali i homoseksualci su ljudi, i svako od njih ima svoj stav :o :o :o

У том смислу да похвалим оног који се посвађао са носачем комуњарске заставе баш због те заставе и да скренем пажњу на јајарско окретање леђа и, маскирано у ђускање и пируету (:Hail:), бежање оног веселог младића са Христом на мајици а свештенством на транспаренту оног секунда када му се учинило да би његова другарица могла да добије батине.

Што се самог транспарента тиче (два су била, колико сам видео у медијима), поруке на њима су најпровокатније могуће и у комбинацији са звиждањем и буком прављеном да би се надгласала црквена звона, таквим поступцима је део присутних показао да је само слика у огледалу свих који их вређају на улици и на нету. Драго ми је што је већина, а волео бих да неко од вас који су били то и потврди, тражила да се то не ради, а драго ми је и што су организатори (ако су то они били), уклонили транспаренте са свештенством пре почетка шетње.

Posted

da li su crkvena zvona bila deo redovne službe?

Posted

:lolol: :lolol: :lolol: Прц ни они нису за еу.

Не могу свој тројци да одговорим посебно,али сада су ме разочарали.Чекај бре,толике паре из европе а они не могу ни 500 људи да доведу,и још пуштају да имају само једног вођу (који највише кеша трпа у џеп).Лезилебовићу да су то прави Срби ту би било барем 4 фракције,организације или којих све не који бу на неки начин наплатили своју љубав.У сада сте ме баш разочарали.Још су гори него што сам сам мислио.

Чекај па ко онда шета,ко жели да јебе попа и смрт држави,јел шетају само неки политички орјентисани или има и других .

shvatas da veliki broj gejeva koji podrzavaju prajd nije dosao jer ne sme da izadje u javnost ako ga komisje/kolege/rodbina/okolina tu vidi, na tvu il nekoj slici

znas koliko ima i ozenjenih gejeva koji vode glume uloge strejt muzeva.

to ukazuje na njihov status u drustvu i zbog toga i prajd i insistiranje na vidljivoscu

Posted (edited)

@vasa

nisu.

speaking of provocation, right? ;)

Edited by belch