Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

i ja volim jednom godisnje da blokiram grad sa oznojenim i zadihanim kolegama i koleginicama.  :fantom:

Edited by Takeshi
Posted

alo, provocira vas blok64 i to nevesto, sta se kojmoj pecate.

mislim, realno niko nije tako glup

Posted (edited)

običan narod koji srećem najčešće ni nema stav ili ga sakrije iza neke benigne zajebancije

neobičan narod se trudim da ne srećem 

Nisam znao da zivis u dijaspori.

Ovde u Srbiji druga prica, ali da se ne izlecem previse Syme ce vec dokazati da izvodim pogresne zakljucke i da pojma nemam sta misli tiha vecina.

btw. tiha vecina ima osobinu da misli kako jaci kaze.

Edited by Caligula
Posted

Blok_64, mozes to i ovako da gledas.

Recimo da u Srbiji ima 5-10 hiljada nakaza (tako zovem one koji bi da 'ubiju pedera', i spremni su da se za to lome sa policijom, dok se ne probiju pa olome i nekog coveka)

Da na paradi bude 1500-2000 ljudi.

Sam taj odnos nije mnogo losiji od ovih nakaza.

medjutim, recimo da je 5% populacije u Srbiji LGBT, to mu dodje oko 350 000 ljudi. Malo li je?

Ne kazem ni da zbog tih tvojih 50 ne vredi zatvoriti grad ako neko hoce da ih lincuje. Vredi zatvoriti celu zemlju.

A sama ova rasprava je potpuno promasena, neverovatno sta pisem u 10 ujutru  :cry:

Молим те да ми само појасниш мало ове цифре.

Популације те има у србији око 350 000 хиљада (по твојим речима) а на шетњу изађе 50 оних који то стварно јесу,50 оних који то стварно нису а подржавају их ,још нешто пандура у цивилу,амбасадора....

Нешто се ту не слаже.

Posted

Популације те има у србији око 350 000 хиљада (по твојим речима) а на шетњу изађе 50 оних који то стварно јесу,50 оних који то стварно нису а подржавају их ,још нешто пандура у цивилу,амбасадора....

Нешто се ту не слаже.

skenjas tih 50+50, dve hladnjace dovoljne i resio si stvar

Posted

E Toni, stvarno...

Taman kad odlučim za koju opciju da glasam, u vezi održavanja Prajda, prekine me tvoja upadica. :mad:

Trenutno je 74:74. Razmisli dobro, mozda tvoj glas presudi :P

Posted

оће да јебу попа

Kazes kao da je to nesto lose.

Posted

Нешто се ту не слаже.

sve se slaže. prvo, ne postoji neki gen kod gayeva koji im određuje da moraju da idu na prajd. kada to skontaš, videćeš da ne mora da postoji jednakost između ukupnog broja homoseksualaca i posetilaca prajda. dalje je prosto.

Posted

skenjas tih 50+50, dve hladnjace dovoljne i resio si stvar

Ali onda Amerikanci ponovo zaprase iz aviona i eto novih 50+50

Posted

Trenutno je 74:74. Razmisli dobro, mozda tvoj glas presudi :P

Viš' da mi se ne dâ. I to baš sad. :p

Posted (edited)

Oni gejevi koji ne dodju na prajd ostanu kuci da jebu popove. Jesam dobro skontao?

Edited by Milogled Bluff
Posted

Ali onda Amerikanci ponovo zaprase iz aviona i eto novih 50+50

:lolol: