Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Doduše, mora se odati dužno DS-u da je posle onog prajda Mladen Obradović osuđen i otišao na neko vreme u tvorza. I sad se njegovo ime nigde ne pominje, što je neki putokaz šta treba raditi sa ovima što hoće da biju.

Da, ali ko ce da plati trosak njegovog boravka u zatvoru, rodjace?

Posted

Fokus grupe su pokazale da je to tada bilo bezbedno po rejting.

:D
Posted

Da, ali ko ce da plati trosak njegovog boravka u zatvoru, rodjace?

:D

Posted

A inace ste miroljubive i protiv huliganstva. Sedam hiljada policajaca je cuvalo grupu od 500 ljudi. Koji trosak? Napakovao bih vasoj zajednici da pokrijete troskove pa da vidim da li bi setali sledece godine.

A zasto ne setate po Adi ili na Uscu, nego u centru grada?

drogiraš se, ili...?
Posted

Tako da je jasno ko kontroliše svu bagru i batinaše

poslije ovoga danas nema sumnje ko kontrolise i ko je zapravo odgovoran za vrlo dobro organizavna i koordinirana divljanja tokom prajdova i kosovo protesta. ne samo ta divljanja vec i neka mnogo ozbiljnija desavanja koja su za rezultat imala drastican zaokret u politici. svi koji misle da ovo danas nema veze sa politikom se varaju. ovo ima samo ima veze sa politikom. na zalost nema veze sa pravima i homofobijom, vec sa onom najgovnastijom i najprljavijom politikom. srbija je daleko od atmosfere gdje ce neki ogranizovani skupovi biti koristeni u svoje orginalne svrhe. 

vucic je pokazao danas da je najopasniji srpski politicar od milosevica. njegov istorijat naravno to jasno ocrtava ali ovaj covjek se spreman na sve. "dobar" politicar moze da pravi vrlo nepopularne poteze i da na izborima ubjedi stoku da glasa za njega. vrlo opasno i vec vidjeno...

Posted

U trenucima kad Danica Drašković uzme milion dinara mesečno, malo me zabole za državne pare...

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Vala baš. Bajatović bi mogao sam da plaća po jedan prajd na svakih 5-6 meseci.

Posted (edited)

Fokus grupe su pokazale da je to tada bilo bezbedno po rejting.

Zavisi čije, Tadićeve i Đilasove nisu bile identične. Tad je Đilas bio vrlo uzdržan po pitanju prajda.

Pritom, ne zaboraviti da je za ove 4 godine ipak prilično kuvana žaba.

Edited by Yoda
Posted

Pfff još kada sam rekao... I Namenski mi dođe piće ali ga nema. <_<

Nemoze da ga nema: dug, cist ko suza.

Posted (edited)

Nemoze da ga nema: dug, cist ko suza.

:)

Nakupimo još koje pa da sednemo kao kao ljudim ^_^

Edited by wall
Posted

:)

Nakupimo još koje pa da sednemo kao kao ljudim ^_^

Nakupice se samo, ide to kad krene, ne brinem  :)

Posted

Prolazim pre sahat Gospodskom u Zemunu kod supa dva audija sa SNS oznakama na sofersajbnama parkirana. U jednom se domundjavaju dva zestoka momka, jednom na glavi zavoj i kopche.

Posted

Budi uveren da kod Kaligule nema ni trunke homofobije niti antiprajd stavova uopšte, samo sad dubi na glavi ne bi li nekako objasnio kako je Bota bio bolji.

Meni je baš Kaligulin stav ljigav (šta se dešava kad liberali hoće da budu buntovni - ostanu liberali, i dalje mrze navijače ali su sad i anti-Prajdovski raspoloženi sa malograđanskih pozicija). Dok mi je Emptijev stav potpuno ok, mislim susrećem se sa istim u većini situacija i ugl. objasnim ono što je objasnio i Turnbull.

Inače, ribe iz moje teretane išle na Prajd :)

Posted

duh bergase ušao u tebe, pa si ljut na svakog ko ne misli kao ti?

A ne. Meni je vučićeva konferencija super jer je retkost da se on ideološki opredeli.

Posted

Inače, ribe iz moje teretane išle na Prajd :)

:o Nemoguće! Na prajd idu samo lezbejke, a zna se da su sve lezbejke debele i kockaste.

Posted (edited)

Meni je baš Kaligulin stav ljigav (šta se dešava kad liberali hoće da budu buntovni - ostanu liberali, i dalje mrze navijače ali su sad i anti-Prajdovski raspoloženi sa malograđanskih pozicija)

:huh:  anti-prajdovski? Ja? Gde to?

edit: ah da, forumska boles. Ako nisi u potpunom i zaglupljujucem jednoglasju sa liberalnom PPP ekipom, onda si za sve suprotno.

Edited by Caligula