Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Kontrola štete.

Poen vamo, poen tamo i eto.

EU hvali na sva usta™, on malo skenjan za domaće potrebe i tako...

A i brat dobio preko labrnje™. 

Posted

Znash kako je - nas je, malo starije, istorija naucila da učesnici <> aktivisti...

zato sam i napisala "kako god"
Posted

Nego, kad smo kod brata - cime se pa on bavi kad ima i svoje obezbedjenje? #pitamzadruga

Posted

A evo i odgovora ispod mog prozora, glasniji no ikad. <_<

Posted

Nego, kad smo kod brata - cime se pa on bavi kad ima i svoje obezbedjenje? #pitamzadruga

kriminalom, eto čime.
Posted

A i brat dobio preko labrnje™.

Jbga, preteralo se u obezbeđivanju parade. Dešava se.
Posted

Meni baš zato super - održan je Prajd iako je Vučić lično protiv Prajda. Nije bilo incidenata, iako su panduri lično protiv Prajda. Poenta je da se održi, ma šta bilo koji pojedinac lično mislio o tome.

Mislim da to nije bas najbolja poruka koja treba da ojaca poziciju lgbt populacije ali OK, ako oni misle da jeste onda neka bude da jeste.

Posted

Svakako je dobro sto se Pride odrzao i to je najvazniji utisak.

Kada pricamo o Vucicu, Tadicu i ostalim govnarima valja reci da je sada ustvari ocigledno koliko ovom zemljom drmaju centri moci koji su van institucija. Pre 4 godine smo imali skoro pa gradjanski ratr na ulicama, sad odjednom je najveci domet huligana da zapale gume 5km od dogadjaja. Isto se dogodilo u slucaju hapsenja Sljivancanina i kasnijih DSSovih hapsenja. Nemojte se zavaravati da je drzava "naterana da postuje zakone". Sutra ako se vrati DS ubedjen sam da bismo opet imali haos.

Ovaj, neko vec rece, Kori, Vesic, Mali, Beba...

All but in the name.

Sta ta dva slova DS u odnosu na SNS znace ako je ekipa koja mlati lovu i odlucuje ista?

Posted (edited)

@harper

pa nije cilj lgbt populacije da ih predsednik voli

Edited by belch
Posted

zato sam i napisala "kako god"

Meni se svidela ona podrska sa plaze, posle toga nemam nikakvih kapitalnijih primedaba™. 

Posted

Meni baš zato super - održan je Prajd iako je Vučić lično protiv Prajda. Nije bilo incidenata, iako su panduri lično protiv Prajda. Poenta je da se održi, ma šta bilo koji pojedinac lično mislio o tome.

Isto.

Posted

E kad im on ojaca poziciju..

Tako su se kleli u slobu kad je podario visestranacje. Pod njegovim uslovima. Svi su potrcali, ko da ceka ili bojkotuje.

Posted

@harper

pa nije cilj lgbt populacije da ih predsednik voli

Zasto? 

Ako moze Toni Bler da bude ikona gej pokreta zasto ne bi i - you know - ovaj nash - mogao isto tako. Pa neka je i strejt ako bash insistira.

Posted

Jbga, preteralo se u obezbeđivanju parade. Dešava se.

da, ali da je on tako smiren i kul pred "njegovim narodom" na konferenciji za štampu, je u najmanju ruku nadrealno :isuse:
Posted

Mislim da je rasprava o opravdanosti prajda i političkim poenima bespredmetna, jer političke posledice, kakve god bile, ne bi smele da dovedu u pitanje prava LGBT populacije, koja zasigurno nije odgovorna za klimu u kojoj uspeva vučićevska sorta.

Ne bi bilo loše da pripadnici većine otpor spram vlasti počnu da treniraju na sebi. 

et belch 

Prekasno sam videla tvoj post, nisu hteli da nas puste (ni da išta objasne) dalje od ugla Takovske i Svetogorske, pa smo nekako uspeli da se probijemo do punkta na Slaviji. Dosta ljudi je odustalo posle uzaludnog obigravanja oko kordona.