iDemo Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Kontrola štete. Poen vamo, poen tamo i eto. EU hvali na sva usta, on malo skenjan za domaće potrebe i tako... A i brat dobio preko labrnje.
fluffy Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Znash kako je - nas je, malo starije, istorija naucila da učesnici <> aktivisti...zato sam i napisala "kako god"
iDemo Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Nego, kad smo kod brata - cime se pa on bavi kad ima i svoje obezbedjenje? #pitamzadruga
harper lee Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 A evo i odgovora ispod mog prozora, glasniji no ikad. <_<
fluffy Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Nego, kad smo kod brata - cime se pa on bavi kad ima i svoje obezbedjenje? #pitamzadrugakriminalom, eto čime.
wall Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 A i brat dobio preko labrnje. Jbga, preteralo se u obezbeđivanju parade. Dešava se.
harper lee Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Meni baš zato super - održan je Prajd iako je Vučić lično protiv Prajda. Nije bilo incidenata, iako su panduri lično protiv Prajda. Poenta je da se održi, ma šta bilo koji pojedinac lično mislio o tome. Mislim da to nije bas najbolja poruka koja treba da ojaca poziciju lgbt populacije ali OK, ako oni misle da jeste onda neka bude da jeste.
Budja Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Svakako je dobro sto se Pride odrzao i to je najvazniji utisak. Kada pricamo o Vucicu, Tadicu i ostalim govnarima valja reci da je sada ustvari ocigledno koliko ovom zemljom drmaju centri moci koji su van institucija. Pre 4 godine smo imali skoro pa gradjanski ratr na ulicama, sad odjednom je najveci domet huligana da zapale gume 5km od dogadjaja. Isto se dogodilo u slucaju hapsenja Sljivancanina i kasnijih DSSovih hapsenja. Nemojte se zavaravati da je drzava "naterana da postuje zakone". Sutra ako se vrati DS ubedjen sam da bismo opet imali haos. Ovaj, neko vec rece, Kori, Vesic, Mali, Beba... All but in the name. Sta ta dva slova DS u odnosu na SNS znace ako je ekipa koja mlati lovu i odlucuje ista?
belch Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 (edited) @harper pa nije cilj lgbt populacije da ih predsednik voli Edited September 28, 2014 by belch
iDemo Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 zato sam i napisala "kako god" Meni se svidela ona podrska sa plaze, posle toga nemam nikakvih kapitalnijih primedaba.
Skyhighatrist Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Meni baš zato super - održan je Prajd iako je Vučić lično protiv Prajda. Nije bilo incidenata, iako su panduri lično protiv Prajda. Poenta je da se održi, ma šta bilo koji pojedinac lično mislio o tome. Isto.
kapetanm Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 E kad im on ojaca poziciju.. Tako su se kleli u slobu kad je podario visestranacje. Pod njegovim uslovima. Svi su potrcali, ko da ceka ili bojkotuje.
iDemo Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 @harper pa nije cilj lgbt populacije da ih predsednik voli Zasto? Ako moze Toni Bler da bude ikona gej pokreta zasto ne bi i - you know - ovaj nash - mogao isto tako. Pa neka je i strejt ako bash insistira.
fluffy Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Jbga, preteralo se u obezbeđivanju parade. Dešava se.da, ali da je on tako smiren i kul pred "njegovim narodom" na konferenciji za štampu, je u najmanju ruku nadrealno
Notorious Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Mislim da je rasprava o opravdanosti prajda i političkim poenima bespredmetna, jer političke posledice, kakve god bile, ne bi smele da dovedu u pitanje prava LGBT populacije, koja zasigurno nije odgovorna za klimu u kojoj uspeva vučićevska sorta. Ne bi bilo loše da pripadnici većine otpor spram vlasti počnu da treniraju na sebi. et belch Prekasno sam videla tvoj post, nisu hteli da nas puste (ni da išta objasne) dalje od ugla Takovske i Svetogorske, pa smo nekako uspeli da se probijemo do punkta na Slaviji. Dosta ljudi je odustalo posle uzaludnog obigravanja oko kordona.
Recommended Posts