Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Svaka čast svim PPP predstavnicima na Prajdu.

El počela Labudova presica?

Posted (edited)

Edit: @Kaligula

Rascisti onda prvo sa sobom sta imas, a ocigledno da imas.

Edited by Timmy
Posted

Pa Kaligula, Timijev pogrešan utisak samo pokazuje kako su smešne stvari koje ovde pišeš. Zaista ponavljaš najgore argumente antiprajd ekipe. Nema to smisla dok seljak sa pijace mrzi pedere, treba prvo da menjamo svest, drn-zvrc.

Posted (edited)

Zaista ponavljaš najgore argumente antiprajd ekipe. Nema to smisla dok seljak sa pijace mrzi pedere, treba prvo da menjamo svest, drn-zvrc.

Timmy (vidim na avataru ima neku utakmicu, sad mi je jasniji onaj njegov poust) je nesrecnik upao na pola, procitao cetvrtinu a umislja da je shvatio najmanje osminu onoga sto sam pisao.

Od tebe sam Syme ocekivao vise 

fantom

Edited by Caligula
Posted

Meni tesko da poverijem u tu vasu verziju. Al dobro, nisam se udubljivao niti imam nameru.

Posted

Svaka čast svim PPP predstavnicima na Prajdu.

+1

Posted

Kauboje, ako LGBT zajednica bude čekala optimalnu društvenu atmosferu za Prajd, i da istu omogući neki političar koji nije zlo, onda tu šetnju neće dočekati za svojih života.

Ovo jeste jadno i tužno ali takav je svaki početak. Već za par godina će to sve izgledati mnogo bolje, a to je moguće samo ako se naprave ovi početni koraci, ma koliko otužni bili.

Posted

Timmy je nesrecnik upao na pola, procitao cetvrtinu a umislja da je shvatio najmanje osminu onoga sto sam pisao.

Od tebe sam ocekivao vise

fantom

Tesi se da nisi dveri obrazi i sl. Al to je jace od tebe.

I jebo te nesrecnik. Mozda zavolis pa dodjes sledece godine.

Posted

najsmešnije je uvek menjanje svesti

menjaju se okolnosti, a ljudi ostaju zverovi, bili gej ili negej

nema ništa od edukacije narodnih masa, to su pokušali oni ludi crvendaći,

samo uterivanje u odgovarajuće torove

Posted

et belch: rekao mi je jedan (eks)forumas da te je video i znala sam da si tu negde, ali ne znam kako izgledas, a htela sam da se javim :)

dizajn prajda ce biti za par godina vazna tema, a taman moze da se angazuje kaligula. 

ps

bravo za organizatore.

Posted

Sve, sve, ali faking Nebojša Krstić na Prajdu. :isuse:  Jesam se istripovala ili je on nedavno imao neki blago homofobni tvit (ili neki drugi napis), na baš otvoreno anti ali kaligula stajl?

Posted

Svakako je dobro sto se Pride odrzao i to je najvazniji utisak.

Kada pricamo o Vucicu, Tadicu i ostalim govnarima valja reci da je sada ustvari ocigledno koliko ovom zemljom drmaju centri moci koji su van institucija. Pre 4 godine smo imali skoro pa gradjanski ratr na ulicama, sad odjednom je najveci domet huligana da zapale gume 5km od dogadjaja. Isto se dogodilo u slucaju hapsenja Sljivancanina i kasnijih DSSovih hapsenja. Nemojte se zavaravati da je drzava "naterana da postuje zakone". Sutra ako se vrati DS ubedjen sam da bismo opet imali haos.

Posted

meni je najjači utisak izjava za medije ovog poremećenka iz srca poplave. puštali su nekoliko puta na studiju b dok još nije krenula šetnja. on paradu ponosa zove parada homoseksualaca. fascinantno.

Posted

Sve, sve, ali faking Nebojša Krstić na Prajdu. :isuse:  Jesam se istripovala ili je on nedavno imao neki blago homofobni tvit (ili neki drugi napis), na baš otvoreno anti ali kaligula stajl?

moja si npr je bila pesma otvoreno homo, a to je bilo davno davno pre ikakvih prajdova