Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Milo Lompar, pritajeni ideolog Dveri.

On, i njegovi poštovaoci, su sve, samo ne neokupana gomila.

Pa naravno - lepo ih je opisao Pejsi.

BTW, ja bih dodao da je sastav rukovodstva i nižih ešelona, ipak različit, kao što je različit i u prestonici i u provinciji.

Posted

Prleteh malo topik i sokiran sam koliko homofobije i prikrivenih radikalnijij stavova. Ne znam otkud ppp da pde toliko u tu stranu. Kaliguli, emptiju i slicnima nije mesto na ovom forumu. Osim ako ja nemam pogrešno misljenje o istom.

Imaš pogrešno mišljenje.

Posted

Група навијача запалила око 13.40 аутобус на линији 46 у Јужном булевару, а у инциденту није било повређених, јавља Танјуг.

Posted

Група навијача запалила око 13.40 аутобус на линији 46 у Јужном булевару, а у инциденту није било повређених, јавља Танјуг.

Dobro je da nema povredjenih, mada mi nije jasno kako. Inace pri skretanju ka Grcica Milenka autobusi na ovoj liniji se cesto zapale i bez pomoci huligana.

Posted

Prleteh malo topik i sokiran sam koliko homofobije i prikrivenih radikalnijij stavova. Ne znam otkud ppp da pde toliko u tu stranu. Kaliguli, emptiju i slicnima nije mesto na ovom forumu. Osim ako ja nemam pogrešno misljenje o istom.

Budi uveren da kod Kaligule nema ni trunke homofobije niti antiprajd stavova uopšte, samo sad dubi na glavi ne bi li nekako objasnio kako je Bota bio bolji.

Posted (edited)

autobus gradom nece setati.

Nisu uspeli da sprece paradu ali su se junacki izborili sa brojno nadmocnijim autobusom.

Edited by katamaran
Posted

Dobro je da nema povredjenih, mada mi nije jasno kako. Inace pri skretanju ka Grcica Milenka autobusi na ovoj liniji se cesto zapale i bez pomoci huligana.

relativizatoru! :mad:

elem, sumnjiv si ti meni Vaso, mnogo si mi sumnjiv......prvo si se juče "zadesio" na skupu Dveri, pa sad se autobusi sami pale....... <_<

Posted

ja sam krenula sama sa gajbe oko pola 12, ne znam nikog iz organizacije, nije mi bila potrebna nikakva legitimacija, najnormalnije sam na punktu na terazijama dobila krug i narukvicu, murkan mi pregledao dzepove i prosetala sam do cilja. moram samo da priznam da mi je bila uzasna frka da se setam kroz srpskih vladara, jer se secam kako je izgledalo pre par godina ono, kad su horde samo izlazile iz svih mogucih i nemogucih prolaza, pa smo u dve prilike bili okruzeni njima, i to ne mnogo udaljeni od njih, na sred ulice. ali sad mi je jedan murkan u kordonu broj dva rekao da iako izgleda napeto, da nema sanse da je iko u prolazima, jer je sve obezbedjeno. 

Posted

Šta su danas ostvarili a što nisu 2010?

jel se ti zajebavaš???

oni, da ipak malo slobodnije prošetaju, ne zahvaljući "ribolikom" već boljem obezbeđenju tj. njegovoj želji za dokazivanjem EU. al i za to mi se fućka, ako su ovog puta učesnici prajda bar malo nasmejaniji... (što je mogao svaki ranije da je hteo da izbaci napolje i vojsku i policiju)

ima još šanse za razbijanjem glava i grada, no nadam se da će sve proći iole mirnije spram 2010 koju pominješ:

živim blizu Dadova i 2010 je bilo dakako gore, tj učesnici su bili saterani u Manjež, a meni kordon ispred kapije, ljudi razbijenih glava itd... sada toga ipak nije bilo, sem ako kojim slučajem ne delimo isto nebo.

Posted

518418_ljiljana-01_f.jpg

"Ja sam uvek na strani manjina i u poslednjem popisu građana izjasnila sam se kao Romkinja iako to nisam", kaže Ljiljana Lukić (73), koja je danas bila jedna od najstarijih građana na Paradi ponosa.

Posted

meni bilo pretiho

mora to agresivnije malo, barem bučnije

inače je ovaj prajd mnogo manje bitan od onog koji će se desiti sledeće godine, a posebno od onog koji će se desiti sledeće izborne godine.

Posted (edited)

Pogrešna tema.

Edited by Turnbull
Posted (edited)

Prleteh malo topik i sokiran sam koliko homofobije i prikrivenih radikalnijij stavova. Ne znam otkud ppp da pde toliko u tu stranu. Kaliguli... nije mesto na ovom forumu. 

:s_c: dobro je, provaljen sam posle x godina laznog liberalisanja

Budi uveren da kod Kaligule nema ni trunke homofobije niti antiprajd stavova uopšte, samo sad dubi na glavi ne bi li nekako objasnio kako je Vucic zlo

+1

I da dodam da mi je neverovatno da neko ovo smatra nekom pobedom necega

Edited by Caligula
Posted

Samo da primetim da je Vasa pobegao sa topika kada sam ga raskrinkao :nobles: