steins Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Nisu retardi, nego rade sta mogu u datim okolnostima. vec su palili gume oko autoputa, ovaj napad se spremao ceo dan, a znali su da ne mogu da dopru do centra. ma daj ne zajebavaj me, pa napadanje B92 nema ama nikakvu logiku, a plus je passe.......
Аврам Гојић Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 ma daj ne zajebavaj me, pa napadanje B92 nema ama nikakvu logiku, a plus je passe....... dobro aj reci mi sta da napadnu izvan obezbedjene oblasti. B92 je sada rezimski medij, a i pederski uz to. i dalje je to dobra meta, mada ne tako dobra kao nekada.
Joshua Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 ne razumeš osnove antiterorističkog posla Džošua - ko zna čime su se opasali ovi što oće kroz kordon - Sveto Pismo, Ikone, krstovi, ....... moje nerazumevanje je neupitno ^_^ Bas ih pogodilo ukidanje utiska.
wall Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Bas ih pogodilo ukidanje utiska. Video neko Kauboja? :P
pt 2.0 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Vasilije, pejsi - skoro ste potpuno u pravu. Licno poznajem osobu koja jw trebalo da bude na listi Dveri za prosle izbore.
zoki Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Nisu retardi, nego rade sta mogu u datim okolnostima. vec su palili gume oko autoputa, ovaj napad se spremao ceo dan, a znali su da ne mogu da dopru do centra.Prošao sam autoputem pored Arene posle objave te vesti i nigde tragova paljenja nisam video..
Аврам Гојић Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 Ovo za Dveri ste otkrili Ameriku. joj ala te jebe ta arogancija
FERNOUX H Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Prošao Terazije, Nebojša Krstić i Gordana Čomić sede u Grinetu Kod česme 50tak ljudi, mislim da su neki dverjani
Timmy Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Comicka je setala. I bio je pun k. raznih zutih. Videlo se da su tu po zadatku, jer ih nije bilo kad su oni vladali.
Turnbull Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Comicka je setala. I bio je pun k. raznih zutih. Videlo se da su tu po zadatku, jer ih nije bilo kad su oni vladali. Upravo. Dobro su se setili. Mislim, ok, bolje ikad nego nikad. A ispade da se sad političari tiskaju da dođu na Prajd, i iz vlasti i iz opozicije.
svashtabezneshto Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Milo Lompar, pritajeni ideolog Dveri. On, i njegovi poštovaoci, su sve, samo ne neokupana gomila.
steins Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 (edited) dobro aj reci mi sta da napadnu izvan obezbedjene oblasti. B92 je sada rezimski medij, a i pederski uz to. i dalje je to dobra meta, mada ne tako dobra kao nekada. jbga, u pravu si.......oni iz Bulevara su fes pederčine. ufatili pandure na legalu kod B92....... ...odoše cegeri sa lanč paketima :( Edited September 28, 2014 by steins
Recommended Posts