Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

dogovori se sa sobom jesi li za nasilje policije nad huliganima ili nisi za nasilje policije nad huliganima ja odo da timarim kera 

inače nije ti to ta ekipa sns se zalagao da se bombardovanje još produži  :fantom:

Edited by Hella
Posted

Srećno i nadajmo se da je ovo prvi u seriji Prajdova koji se održavaju svake godine.

Inače - naravno da ne volim Vučića, ali ovo je veliki plus za njega i još jedan pokazatelj koliko su DS mediokriteti bili loši.

Posted

Bas bih voleo da cujem kako panduri razgovaraju o ovome medjusobno, kako komentarisu itsl. Mislim, sigurno je vecinski stav "sta nas briga, dobijamo dnevnice" ili "jebemimmater, doveli nas ovde da stitimo pedere od nase dece", ali mozda ima i neko da misli malo drugacije.

Koliko znam bili bi najsretniji da su kući.

To dnevnice/slobodan dan ne važi kao motivacija.

Uglavnom nema emocija tj profesionalno mada uvek imaju neke nerešene odnose s ovim drugim pa se ne bi bunili i da ih malo nagaze.

Posted (edited)

dogovori se sa sobom jesi li za nasilje policije nad huliganima ili nisi za nasilje policije nad huliganima ja odo da timarim kera 

Postoji fine line izmedju neophodnog i situacijom uslovljenog čibukanja pendrekom onih koji bi da kamenuju i pale homoseksualce i ne mogu se zaustaviti lepim rečima, i mučkog ubistva demonstranta tokom nepotrebne intervencije policije sprovedene samo zato da novi ministar pokaže gazdi (onom na koga ti timariš majmunina) da mu je odan kao pas. Neću dalje o ovome, loži nekog drugog.

Edited by Грешни Василије
Posted

"градоначелник Синиша Мали придружиће се поворци.."

Mali ali tehnicar.

Posted

Ma sta mislio o Gospodaru, da mi je neko pre 3 godine ponudio da on ogranizuje prajd jer su ovi "nasi" nesposobni, pristao bih. Imali su i Tadic i Djilas priliku da pokazu da imaju muda. Ne kazem da Gospodar ima muda, ali je iskontrolisao svoje nakaze. Mozda Tadic i Djilas nisu mogli da ih kontrolisu, ali su mogli da im lome rebra.

A ako je ovo Gospodareva predstava, pa niko Tadicu i DJilasu nije branio da oni od prajda prave svoju predstavu, a nije da i njih nisu pritiskali sa strane.

Moj optimizam je da ce sledece godine biti lakse, a za desetak godina mozda bude normalno, pa na prajdu svoj stand budu imali vatrogasci, policajci, lekari...

+1
Posted

Sta bi s otudjenim centrima moci koji drze Vucica za jaja? Ne rade nedeljom? :lolol:

Posted

Ma sta mislio o Gospodaru, da mi je neko pre 3 godine ponudio da on ogranizuje prajd jer su ovi "nasi" nesposobni, pristao bih. Imali su i Tadic i Djilas priliku da pokazu da imaju muda. Ne kazem da Gospodar ima muda, ali je iskontrolisao svoje nakaze. Mozda Tadic i Djilas nisu mogli da ih kontrolisu, ali su mogli da im lome rebra.

A ako je ovo Gospodareva predstava, pa niko Tadicu i DJilasu nije branio da oni od prajda prave svoju predstavu, a nije da i njih nisu pritiskali sa strane.

Moj optimizam je da ce sledece godine biti lakse, a za desetak godina mozda bude normalno, pa na prajdu svoj stand budu imali vatrogasci, policajci, lekari...

Naravno.

Sutra kada dođe drugi imaće lestvicu, koju mu je Vučić ostavio, da preskoči.

Pošteno ili ne, njegov problem.

Što se tiče šire slike™ meni život prođe gledajući tu sliku.

Posted

Srećno i nadajmo se da je ovo prvi u seriji Prajdova koji se održavaju svake godine.

Inače - naravno da ne volim Vučića, ali ovo je veliki plus za njega i još jedan pokazatelj koliko su DS mediokriteti bili loši.

+1
Posted

Ljudi ako neko ne moze da udje posaljite mi vas broj telefona i lokaciju na pm pa da vidimo.

Panduri ne daju ljudima ni da pridju punktovima

Posted

Panduri ne daju ljudima ni da pridju punktovima

šta ti je pandurski rezon jbt  :lolol:

Posted (edited)

11:30

Ko doš'o doš'o. :D

zanimljiv rezon :D

ne računa se "akademskih" 15 min zakašnjenja

Edited by fluffy
Posted

zanimljiv rezon :D

ne računa se "akademskih" 15 min zakašnjenja

Većina u oklopu nije baš akademski urađena. :D
Posted

eto ga i borko na prajdu:

11.50 - Potpredsednik DS Borislav Stefanović, koji prisustvuje Paradi ponosa, rekao je da je njeno održavanje značajno, jer Ustav i zakoni propisuju slobodu okupljanja i različitosti, te da je Beograd pokazao da postoje različitosti i da ih prihvata.