Hella Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 (edited) dogovori se sa sobom jesi li za nasilje policije nad huliganima ili nisi za nasilje policije nad huliganima ja odo da timarim kera inače nije ti to ta ekipa sns se zalagao da se bombardovanje još produži Edited September 28, 2014 by Hella
kobni zelaya Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Srećno i nadajmo se da je ovo prvi u seriji Prajdova koji se održavaju svake godine. Inače - naravno da ne volim Vučića, ali ovo je veliki plus za njega i još jedan pokazatelj koliko su DS mediokriteti bili loši.
wall Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Bas bih voleo da cujem kako panduri razgovaraju o ovome medjusobno, kako komentarisu itsl. Mislim, sigurno je vecinski stav "sta nas briga, dobijamo dnevnice" ili "jebemimmater, doveli nas ovde da stitimo pedere od nase dece", ali mozda ima i neko da misli malo drugacije. Koliko znam bili bi najsretniji da su kući.To dnevnice/slobodan dan ne važi kao motivacija. Uglavnom nema emocija tj profesionalno mada uvek imaju neke nerešene odnose s ovim drugim pa se ne bi bunili i da ih malo nagaze.
Аврам Гојић Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 (edited) dogovori se sa sobom jesi li za nasilje policije nad huliganima ili nisi za nasilje policije nad huliganima ja odo da timarim kera Postoji fine line izmedju neophodnog i situacijom uslovljenog čibukanja pendrekom onih koji bi da kamenuju i pale homoseksualce i ne mogu se zaustaviti lepim rečima, i mučkog ubistva demonstranta tokom nepotrebne intervencije policije sprovedene samo zato da novi ministar pokaže gazdi (onom na koga ti timariš majmunina) da mu je odan kao pas. Neću dalje o ovome, loži nekog drugog. Edited September 28, 2014 by Грешни Василије
katamaran Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 "градоначелник Синиша Мали придружиће се поворци.." Mali ali tehnicar.
fluffy Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Ma sta mislio o Gospodaru, da mi je neko pre 3 godine ponudio da on ogranizuje prajd jer su ovi "nasi" nesposobni, pristao bih. Imali su i Tadic i Djilas priliku da pokazu da imaju muda. Ne kazem da Gospodar ima muda, ali je iskontrolisao svoje nakaze. Mozda Tadic i Djilas nisu mogli da ih kontrolisu, ali su mogli da im lome rebra. A ako je ovo Gospodareva predstava, pa niko Tadicu i DJilasu nije branio da oni od prajda prave svoju predstavu, a nije da i njih nisu pritiskali sa strane. Moj optimizam je da ce sledece godine biti lakse, a za desetak godina mozda bude normalno, pa na prajdu svoj stand budu imali vatrogasci, policajci, lekari... +1
harper lee Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Sta bi s otudjenim centrima moci koji drze Vucica za jaja? Ne rade nedeljom?
wall Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Ma sta mislio o Gospodaru, da mi je neko pre 3 godine ponudio da on ogranizuje prajd jer su ovi "nasi" nesposobni, pristao bih. Imali su i Tadic i Djilas priliku da pokazu da imaju muda. Ne kazem da Gospodar ima muda, ali je iskontrolisao svoje nakaze. Mozda Tadic i Djilas nisu mogli da ih kontrolisu, ali su mogli da im lome rebra. A ako je ovo Gospodareva predstava, pa niko Tadicu i DJilasu nije branio da oni od prajda prave svoju predstavu, a nije da i njih nisu pritiskali sa strane. Moj optimizam je da ce sledece godine biti lakse, a za desetak godina mozda bude normalno, pa na prajdu svoj stand budu imali vatrogasci, policajci, lekari... Naravno.Sutra kada dođe drugi imaće lestvicu, koju mu je Vučić ostavio, da preskoči. Pošteno ili ne, njegov problem. Što se tiče šire slike meni život prođe gledajući tu sliku.
fluffy Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Srećno i nadajmo se da je ovo prvi u seriji Prajdova koji se održavaju svake godine. Inače - naravno da ne volim Vučića, ali ovo je veliki plus za njega i još jedan pokazatelj koliko su DS mediokriteti bili loši. +1
belch Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Ljudi ako neko ne moze da udje posaljite mi vas broj telefona i lokaciju na pm pa da vidimo. Panduri ne daju ljudima ni da pridju punktovima
Аврам Гојић Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 Panduri ne daju ljudima ni da pridju punktovima šta ti je pandurski rezon jbt
fluffy Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 (edited) 11:30 Ko doš'o doš'o. :D zanimljiv rezon :Dne računa se "akademskih" 15 min zakašnjenja Edited September 28, 2014 by fluffy
wall Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 zanimljiv rezon :D ne računa se "akademskih" 15 min zakašnjenja Većina u oklopu nije baš akademski urađena. :D
Bane5 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 eto ga i borko na prajdu: 11.50 - Potpredsednik DS Borislav Stefanović, koji prisustvuje Paradi ponosa, rekao je da je njeno održavanje značajno, jer Ustav i zakoni propisuju slobodu okupljanja i različitosti, te da je Beograd pokazao da postoje različitosti i da ih prihvata.
Recommended Posts