steins Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Što je muškarac bez brkova...:D a jbga,mogao sam vam još juče potvrditi da će biti prajda, pošto je oko podneva velika kolona ovih kamiončića prošla kroz KG, samo sam smetnuo s uma ukupnu situaciju.
Nesh Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 "градоначелник Синиша Мали придружиће се поворци.." A, pa to onda mozemo da ocekujemo direktan prenos na Studiju B.
Аврам Гојић Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 Ma sta mislio o Gospodaru, da mi je neko pre 3 godine ponudio da on ogranizuje prajd jer su ovi "nasi" nesposobni, pristao bih. Imali su i Tadic i Djilas priliku da pokazu da imaju muda. Ne kazem da Gospodar ima muda, ali je iskontrolisao svoje nakaze. Mozda Tadic i Djilas nisu mogli da ih kontrolisu, ali su mogli da im lome rebra. A ako je ovo Gospodareva predstava, pa niko Tadicu i DJilasu nije branio da oni od prajda prave svoju predstavu, a nije da i njih nisu pritiskali sa strane. Moj optimizam je da ce sledece godine biti lakse, a za desetak godina mozda bude normalno, pa na prajdu svoj stand budu imali vatrogasci, policajci, lekari... +1000
Turnbull Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 A, pa to onda mozemo da ocekujemo direktan prenos na Studiju B. Uveliko je u toku.
Timmy Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Odoh u setnju, javljacu utiske koliko budem mogao...
palchica Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 (edited) ... Edited September 28, 2014 by palchica
Arkadija Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Upravo intervjuišu Malog, koji nam poručuje da je poslata jaka slika o Beogradu kao kosmopolitskom gradu
Hella Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 +1000 šta ti plus hiljadiraš na ažurnije batinanje kad si ovde bio najgrlatiji da se nađe onaj ko je ubijo ranka panića
Аврам Гојић Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 šta ti plus hiljadiraš na ažurnije batinanje kad si ovde bio najgrlatiji da se nađe onaj ko je ubijo ranka panića Slabo ti je ovo. Ostav.
Аврам Гојић Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 Ovo na Studiju B je...wow. Program u potpunosti posvecen Prajdu. Mi kao da smo zaboravili da kad ova ekipa kapitulira - ona to uradi jako i do samog kraja. Sifra: "napustili smo Kosmet tri dana pre roka", kako je rekao Nebojsa Pavkovic.
Arkadija Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Jbte, sada ne daju da se peške prođe niz Deligradsku ka Slaviji
Recommended Posts