Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Što je muškarac bez brkova...:D

14742268145427d0bcb7669907810841_v4%20bi

a jbga,mogao sam vam još juče potvrditi da će biti prajda, pošto je oko podneva velika kolona ovih kamiončića prošla kroz KG, samo sam smetnuo s uma ukupnu situaciju. 

1182567565427c09c771a7056235055_v4%20big

Posted

"градоначелник Синиша Мали придружиће се поворци.."

A, pa to onda mozemo da ocekujemo direktan prenos na Studiju B.

Posted

Ma sta mislio o Gospodaru, da mi je neko pre 3 godine ponudio da on ogranizuje prajd jer su ovi "nasi" nesposobni, pristao bih. Imali su i Tadic i Djilas priliku da pokazu da imaju muda. Ne kazem da Gospodar ima muda, ali je iskontrolisao svoje nakaze. Mozda Tadic i Djilas nisu mogli da ih kontrolisu, ali su mogli da im lome rebra.

A ako je ovo Gospodareva predstava, pa niko Tadicu i DJilasu nije branio da oni od prajda prave svoju predstavu, a nije da i njih nisu pritiskali sa strane.

Moj optimizam je da ce sledece godine biti lakse, a za desetak godina mozda bude normalno, pa na prajdu svoj stand budu imali vatrogasci, policajci, lekari...

+1000

Posted

A, pa to onda mozemo da ocekujemo direktan prenos na Studiju B.

Uveliko je u toku.

Posted

Odoh u setnju, javljacu utiske koliko budem mogao...

Posted (edited)

...

Edited by palchica
Posted

Upravo intervjuišu Malog, koji nam poručuje da je poslata jaka slika o Beogradu kao kosmopolitskom gradu

Posted

+1000

šta ti plus hiljadiraš na ažurnije batinanje kad si ovde bio najgrlatiji da se nađe onaj ko je ubijo ranka panića   :fantom:

Posted

šta ti plus hiljadiraš na ažurnije batinanje kad si ovde bio najgrlatiji da se nađe onaj ko je ubijo ranka panića   :fantom:

Slabo ti je ovo. Ostav.

Posted

Ovo na Studiju B je...wow. 

Program u potpunosti posvecen Prajdu.

Mi kao da smo zaboravili da kad ova ekipa kapitulira - ona to uradi jako i do samog kraja. Sifra: "napustili smo Kosmet tri dana pre roka", kako je rekao Nebojsa Pavkovic.

Posted

Jbte, sada ne daju da se peške prođe niz Deligradsku ka Slaviji  :isuse: