Jump to content

Beograd Prajd

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda? 169 members have voted

1. 1. Zaista, da li će?

• Prajd će biti zabranjen/otkazan
      80
    • Prajd će biti održan
      89

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Opa.

nisi znao da je gej  :lolol:

• Replies 8k
  • Views 650.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ovo hendlovanje situacije je so radikalski da to prosto izbija iz svakog gesta koji su izrekli i načinili povodom prajda, pa dovoljno je bilo videti hilovu izjavu od pre neki dan i onda je bilo valjda

• Prajd bi trebao da bude velika žurka i proslava povodom imanja prava. Kod nas ta prava nikad nisu ostvarena i sad smo se našli u medjukoraku, kako to da parada ponosa prolazi bez incidenata 10 godina

Posted Images

Što je muškarac bez brkova...:D

14742268145427d0bcb7669907810841_v4%20bi

a jbga,mogao sam vam još juče potvrditi da će biti prajda, pošto je oko podneva velika kolona ovih kamiončića prošla kroz KG, samo sam smetnuo s uma ukupnu situaciju. 

1182567565427c09c771a7056235055_v4%20big

Eo i malo atmosfere

2dgiy2s.jpg

sepxll.jpg

"градоначелник Синиша Мали придружиће се поворци.."

A, pa to onda mozemo da ocekujemo direktan prenos na Studiju B.

• Author

Ma sta mislio o Gospodaru, da mi je neko pre 3 godine ponudio da on ogranizuje prajd jer su ovi "nasi" nesposobni, pristao bih. Imali su i Tadic i Djilas priliku da pokazu da imaju muda. Ne kazem da Gospodar ima muda, ali je iskontrolisao svoje nakaze. Mozda Tadic i Djilas nisu mogli da ih kontrolisu, ali su mogli da im lome rebra.

A ako je ovo Gospodareva predstava, pa niko Tadicu i DJilasu nije branio da oni od prajda prave svoju predstavu, a nije da i njih nisu pritiskali sa strane.

Moj optimizam je da ce sledece godine biti lakse, a za desetak godina mozda bude normalno, pa na prajdu svoj stand budu imali vatrogasci, policajci, lekari...

+1000

A, pa to onda mozemo da ocekujemo direktan prenos na Studiju B.

Uveliko je u toku.

Odoh u setnju, javljacu utiske koliko budem mogao...

I ide direktan prenos na Studiju B

...

Edited by palchica

Upravo intervjuišu Malog, koji nam poručuje da je poslata jaka slika o Beogradu kao kosmopolitskom gradu

ima samo pulover, da ne nazebe

+1000

šta ti plus hiljadiraš na ažurnije batinanje kad si ovde bio najgrlatiji da se nađe onaj ko je ubijo ranka panića   :fantom:

• Author

šta ti plus hiljadiraš na ažurnije batinanje kad si ovde bio najgrlatiji da se nađe onaj ko je ubijo ranka panića   :fantom:

Slabo ti je ovo. Ostav.

• Author

Ovo na Studiju B je...wow. 

Program u potpunosti posvecen Prajdu.

Mi kao da smo zaboravili da kad ova ekipa kapitulira - ona to uradi jako i do samog kraja. Sifra: "napustili smo Kosmet tri dana pre roka", kako je rekao Nebojsa Pavkovic.

Jbte, sada ne daju da se peške prođe niz Deligradsku ka Slaviji  :isuse: