Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

nece uci u narodnu pesmu zato sto je dozvolio adzuvanske orgije u gradu.

Филип Вишњић @gusleonline Follow

Поручује Вучић-господаре

да ће бити педерске параде

ако њему то се и не свиђа

безбједност им гарантоват мора

није лако бити државником.

:fantom:

Posted (edited)

:lolol: i stand corrected

Edited by Грешни Василије
Posted

Predednik gradskog odbora Nove Srbije u Sapcu:

Стварно људи, ајмо сад на спавање, давно је прошла поноћ. Недеља је, ваља устати за литургију у храму Св. апостола Петра и Павла у 9 сати, а тамо ћу вам рећи и како да се нађемо испред Саборне цркве у подне. Ко већ није у престоном граду. А требало би да јесте, недеља је, црвено слово и ваља бити знате где.
Posted

Da li očekuješ da se održi i sledeće i svake sledeće godine? Mislim, održan je i 2010.

Što ih više bude održano, to je bliži dan kada će Prajd zaista biti održan u svoj svojoj svrsi. Nema teorije da pukim čekanjem dodjemo do toga da jednog dana to bude iz prve održano kako treba. U Srbiji to naprosto mora da prodje kroz ove rane faze. Pa eto, prvi put je bio masakr, drugi put masovni neredi, treći put (sada) velika napetost, tamo negde desetog puta biće sve kako treba.

Posted

Predednik gradskog odbora Nove Srbije u Sapcu:

poslušaće ga otprilike 0 ljudi :fantom:

Posted

Što ih više bude održano, to je bliži dan kada će Prajd zaista biti održan u svoj svojoj svrsi. Nema teorije da pukim čekanjem dodjemo do toga da jednog dana to bude iz prve održano kako treba. U Srbiji to naprosto mora da prodje kroz ove rane faze. Pa eto, prvi put je bio masakr, drugi put masovni neredi, treći put (sada) velika napetost, tamo negde desetog puta biće sve kako treba.

+1

Posted

a moze se i cekati da Vucic ode i da se do tada nista ne radi, potpuni gradjanski muk uz netrazenje da drzava radi svoj posao jer nam ne trebaju nikakve usluge od Vucica. siguran sam da bi ga to zdravo najedilo :)

Posted

poslušaće ga otprilike 0 ljudi :fantom:

Pa. ima on neku ekipicu. Nece ici sam sigurno

Posted

Pa. ima on neku ekipicu. Nece ici sam sigurno

kolko ja vidim, i on i ekipica će teško dobiti po tamburi ako promole guzice. Uzgred, neko bi morao da pita ministra o stavu glede parade. 

Posted

"градоначелник Синиша Мали придружиће се поворци.."

Posted

eno prikazuju ga kako seta praznom ulicom kao usran golub

Posted

"градоначелник Синиша Мали придружиће се поворци.."

Opa.