JozoMujica Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 nece uci u narodnu pesmu zato sto je dozvolio adzuvanske orgije u gradu. Филип Вишњић @gusleonline Follow Поручује Вучић-господаре да ће бити педерске параде ако њему то се и не свиђа безбједност им гарантоват мора није лако бити државником.
Аврам Гојић Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 (edited) i stand corrected Edited September 28, 2014 by Грешни Василије
ficfiric Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Predednik gradskog odbora Nove Srbije u Sapcu: Стварно људи, ајмо сад на спавање, давно је прошла поноћ. Недеља је, ваља устати за литургију у храму Св. апостола Петра и Павла у 9 сати, а тамо ћу вам рећи и како да се нађемо испред Саборне цркве у подне. Ко већ није у престоном граду. А требало би да јесте, недеља је, црвено слово и ваља бити знате где.
Muwan Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Da li očekuješ da se održi i sledeće i svake sledeće godine? Mislim, održan je i 2010. Što ih više bude održano, to je bliži dan kada će Prajd zaista biti održan u svoj svojoj svrsi. Nema teorije da pukim čekanjem dodjemo do toga da jednog dana to bude iz prve održano kako treba. U Srbiji to naprosto mora da prodje kroz ove rane faze. Pa eto, prvi put je bio masakr, drugi put masovni neredi, treći put (sada) velika napetost, tamo negde desetog puta biće sve kako treba.
teacher Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Predednik gradskog odbora Nove Srbije u Sapcu: poslušaće ga otprilike 0 ljudi
Turnbull Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Što ih više bude održano, to je bliži dan kada će Prajd zaista biti održan u svoj svojoj svrsi. Nema teorije da pukim čekanjem dodjemo do toga da jednog dana to bude iz prve održano kako treba. U Srbiji to naprosto mora da prodje kroz ove rane faze. Pa eto, prvi put je bio masakr, drugi put masovni neredi, treći put (sada) velika napetost, tamo negde desetog puta biće sve kako treba. +1
Аврам Гојић Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 Što ih više bude održano, to je bliži dan kada će Prajd zaista biti održan u svoj svojoj svrsi. Nema teorije da pukim čekanjem dodjemo do toga da jednog dana to bude iz prve održano kako treba. U Srbiji to naprosto mora da prodje kroz ove rane faze. Pa eto, prvi put je bio masakr, drugi put masovni neredi, treći put (sada) velika napetost, tamo negde desetog puta biće sve kako treba. a moze se i cekati da Vucic ode i da se do tada nista ne radi, potpuni gradjanski muk uz netrazenje da drzava radi svoj posao jer nam ne trebaju nikakve usluge od Vucica. siguran sam da bi ga to zdravo najedilo :)
ficfiric Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 poslušaće ga otprilike 0 ljudi Pa. ima on neku ekipicu. Nece ici sam sigurno
steins Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Pa. ima on neku ekipicu. Nece ici sam sigurno kolko ja vidim, i on i ekipica će teško dobiti po tamburi ako promole guzice. Uzgred, neko bi morao da pita ministra o stavu glede parade.
kapetanm Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 "градоначелник Синиша Мали придружиће се поворци.."
Аврам Гојић Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 eno prikazuju ga kako seta praznom ulicom kao usran golub
JozoMujica Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 "градоначелник Синиша Мали придружиће се поворци.." Opa.
Recommended Posts