Аврам Гојић Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 sigurno. podlaci poput ovih i onih na vlasti uvek podležu pritiscima manjina... a da li podlezu pritiscima Devenporta i da li bi pritisaka ambasada bilo da ova konkretna manjina nije godinama, kao svaba tra la la, ponavljala jedno isto - hocemo da drzava obezbedi Prajd?
aram Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 (edited) ah, koliko istomisljenika! pravednika i sve to. odmenite ga onda ponekad u vredjanjima ljudi koji ne vide tako veliku sliku kao vi. tih koje on zove saucesnicima vucica. ljudi odlaze na prajd ne zato sto im je vucic isprao mozak, nego zato sto nisu picketine koje i pored toga sto im je jasnije nego helji zavaljenom u fotelji sta se desava, ipak izlaze da daju svoj glas. prethodno naravno teoriju prosipaju na forumu, ali izadju kad treba. takodje vas molim da ne uzimate plate, ne idete u dz i bolnice, ne saljete decu u skolu, jer je vucic svuda, a nas isprane sauccesnike ostavite da slavimo milog aleka na svakom koraku. otisla sam da ljubim skute Najvecem. i ne, to nije hella. igzaktli plus, ne zaboraviti - vucic nije dozvolio prajd, samo ga nije zabranio. tadic ga je zabranjivao. Edited September 28, 2014 by aram
Sludge Factory Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 (edited) više ovo prvo - pre par dana pričao sa jednim. Samo bez baš nas briga dela. Rade ljudi svoj posao. Kukao mi kako su ih onomad polivali vrelom vodom sa nalkona zgrada i gadjali saksijama, ja mu reko da uzmu vrelo ulje i kaldrmu pa da uzvrate. Ako ovo shvataju kao svoj posao i spremni su da ga rade (sto verovatno jeste slucaj), onda jos da se lupamo nogicama u dupe od srece.. Edited September 28, 2014 by Sludge Factory
Аврам Гојић Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 takodje vas molim da ne uzimate plate, ne idete u dz i bolnice, ne saljete decu u skolu, jer je vucic svuda, a nas isprane sauccesnike ostavite da slavimo milog aleka na svakom koraku. to je to.
JozoMujica Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 (edited) Ne na kraju ovog dana. ti pricas o dnevnoj politici a ja o istoriji borbe za gej prava. Cinjenica uspesnog prajda ostace i posle Vucicevog mandata. Da li očekuješ da se održi i sledeće i svake sledeće godine? Mislim, održan je i 2010. Edited September 28, 2014 by JozoMujica
Аврам Гојић Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 inace serem ti se u rad nedeljom
Аврам Гојић Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 Da li očekuješ da se održi i sledeće i svake sledeće godine? Nada mi je dublja od strepnje.
steins Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Ako ovo shvataju kao svoj posao i spremni su da ga rade (sto verovatno jeste slucaj), onda je to za pohvalu. pošto je ovo sranje tema svakog septembra u poslednjih X godina, a meni posao takav da se gotovo svakodnevno vidjam sa pandurima, često smo razgovarali o ovome - iznenadio sam se koliko njih nemaju gotovo nikakav stav prema Prajdu, osim da je to posao koji moraju da odrade - za razliku od recimo utakmica gde odlaze naprženi da krljaju i da im jebu mater.
kapetanm Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Ne na kraju ovog dana. ti pricas o dnevnoj politici a ja o istoriji borbe za gej prava. Cinjenica uspesnog prajda ostace i posle Vucicevog mandata. Ма зезам се, али чињеница је да ће он отети славу данас, и неће се говорити о првој паради после 2010 већ о првом храбром политичару који је то омогућио
teacher Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 a da li podlezu pritiscima Devenporta i da li bi pritisaka ambasada bilo da ova konkretna manjina nije godinama, kao svaba tra la la, ponavljala jedno isto - hocemo da drzava obezbedi Prajd? bilo bi i ne bi ga ni bilo da moroni nisu skoro ubili nemačkog državljanina. da završim, pre nego krenem: ovaj prajd se održava jer gospodar po naređenju drugih to dozvoljava. isto tako, sledeće godine će šetnja biti na volju njega samog. niko nije uhapšen iako postoje brojne pretnje.
Аврам Гојић Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 Ма зезам се, али чињеница је да ће он отети славу данас, и неће се говорити о првој паради после 2010 већ о првом храбром политичару који је то омогућио Pa neka otme slavu, kad mu je do slave :) to traje koliko traje, i to samo zahvaljujuci rezimskim medijima, sigurno labud nece uci u narodnu pesmu zato sto je dozvolio adzuvanske orgije u gradu.
aram Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Ма зезам се, али чињеница је да ће он отети славу данас, и неће се говорити о првој паради после 2010 већ о првом храбром политичару који је то омогућио kao sto bi se, da nije odrzana, govorilo o hrabrom politicaru koji je imao snage da dekadentnom zapadu kaze ne. dakle potpuno nebitno.
JozoMujica Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 zaza @zazasekulic 1m kontam da su svi pederi sad nedje na frizuri.
Turnbull Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Ne na kraju ovog dana. ti pricas o dnevnoj politici a ja o istoriji borbe za gej prava. Cinjenica uspesnog prajda ostace i posle Vucicevog mandata. +1 Srećno svima koji idu, ja na žalost ne mogu da se pridružim.
Recommended Posts