Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
@sailormanPa recimo što će sad svaka budala koja ga vidi na ulici znati da je gay. Nemaomi broju njih koje ja poznajem nije u interesu da im na čelu piše da su gay, niti da im slika izadje u novinama.da li je to dobro? nije, naravno.Ne bih da ulazim u polemiku o pravu homosexualaca, na vašoj sam strani, sa jasnom idejom da bagru koja ih napada treba kazniti.
Nisu ni napisali ništa sem inicijala. Što je skroz okej da bude zaštićen.Mislim da se dosta incidenata ni ne pomene u novinama iz razloga koji navodiš ali tim pre cenim da je ovaj momak dao dozolu da se ovo objavi.Možda i grešim.
Posted
ama ja osuđujem gaženje mrava, uvek liznem prst, pa ga otresem što dalje, samo da mu ne naškodim...i daleko bilo da ne osuđujem bilo kakvo nasiljesamo htedoh reći da je bajanje u pola dva direktan poziv za sranje, nevezano da li je neko lgbt, momak sa devojkom, ili slučajni prolazniki to nije od juče
jeste, kurva nosila minic, sama je izazivala silovanje :isuse: ti nas, jasno, zajebavas
Posted
samo htedoh reći da je bajanje u pola dva direktan poziv za sranje, nevezano da li je neko lgbt, momak sa devojkom, ili slučajni prolazniki to nije od juče
:mellow:
Posted
samo htedoh reći da je bajanje u pola dva direktan poziv za sranje, nevezano da li je neko lgbt, momak sa devojkom, ili slučajni prolazniki to nije od juče
Gde to, rode? Na Šar planini?
Posted
samo htedoh reći da je bajanje u pola dva direktan poziv za sranje
ma daaaaaaaaaaaaaj nisi valjda ozbiljan?
Posted
Ma da, čim je neko u pola dva napolju tom nešto fali...Mire, si ti nekad bio mlad? Ili te drma staaaarosadizam?
Posted
ama ja osuđujem gaženje mrava, uvek liznem prst, pa ga otresem što dalje, samo da mu ne naškodim...i daleko bilo da ne osuđujem bilo kakvo nasiljesamo htedoh reći da je bajanje u pola dva direktan poziv za sranje, nevezano da li je neko lgbt, momak sa devojkom, ili slučajni prolazniki to nije od juče
:Hail:dobro su i prosli, ja bi ih za to bajanje ustrelio na licu mesta
Posted
ne. ja mislim da ima baš priče i mogao bi svoja maksimalna muda da pokažeš i u virtuelnoj formi.
jao...šta znam, možda jednom i shvatiš da lepo vaspitan i obrazovan čovek ne mora da deli tvoje stavovea sad u ćošak sobe, pa nastavi da napadaš, ničim izazvan
Posted

Da ga je cale kao malog vaspitno pecnuo strujom, ne bi se sad u pola dva (eej, u pola dva!) setao po parkovima...Struja je iz raja izasla...

Posted
samo htedoh reći da je bajanje u pola dva direktan poziv za sranje, nevezano da li je neko lgbt, momak sa devojkom, ili slučajni prolaznik
izvini, šta je to bajanje?ono što ti možda želiš da kažeš, a ja ći ti pomoći jer sam ljudska i forumska veličina, je da je taj kraj prilično kontroverzan jer je regularno videti u po bela dana matorce kako odlaze s maloletnom kurvom u hol susedne zgrade, u kom silovatelji imaju običaj da iskoče iz susednog žbunja i salete studentkinje fpu i u kom policija redovno trkeljiše duvače trenerkaše iz pomenutog parka. u tom smislu, da. treba biti oprezn kada se prolazi tuda, tj kroz tu konkretnu ulicu.to sve ima smisla ali obzirom da je bagra imala spreman čekić i da i vrapci znaju da je tu gejklub, a interventni kombi dole u karadjodjevoj, jasno je da je pre po sredi napad s predumišljajem i da na tome treba da bude akcenat priče, a ne da li je momak prošao kroz opsan kraj. jbt koji kraj u bgu nije pa opasan?
Posted
Ma da, čim je neko u pola dva napolju tom nešto fali...Mire, si ti nekad bio mlad? Ili te drma staaaarosadizam?
care, 'aj' na liman u pola dva, na početku cara lazara...nisam pička, ali priznajem da mi kod dragstora nije svejedno
Posted

inae mi je fascinantan tvoj stav "sediš pičko u svojoj sobi", a istovremeno si u fazonu da su oni krivi što su prošli tuda. :lol:

Posted (edited)

Posteno. ni meni nije uvek prijatno da setam u te sate nekim delovima grada ali to ne znaci da time pozivam nekoga pa me prebije/opljacka/siluje i da sam sam kriv ako se to desi

Edited by Далибор
Posted
izvini, šta je to bajanje?ono što ti možda želiš da kažeš, a ja ći ti pomoći jer sam ljudska i forumska veličina, je da je taj kraj prilično kontroverzan jer je regularno videti u po bela dana matorce kako odlaze s maloletnom kurvom u hol susedne zgrade, u kom silovatelji imaju običaj da iskoče iz susednog žbunja i salete studentkinje fpu i u kom policija redovno trkeljiše duvače trenerkaše iz pomenutog parka. u tom smislu, da. treba biti oprezn kada se prolazi tuda, tj kroz tu konkretnu ulicu.to sve ima smisla ali obzirom da je bagra imala spreman čekić i da i vrapci znaju da je tu gejklub, a interventni kombi dole u karadjodjevoj, jasno je da je pre po sredi napad s predumišljajem i da na tome treba da bude akcenat priče, a ne da li je momak prošao kroz opsan kraj. jbt koji kraj u bgu nije pa opasan?
pa dobro, ipak smo blizu, samo, možda, prebrzo ispaljujem sa fona...
Posted
Posteno. ni meni nije uvek prijatno da setam u te sate nekim delovima grada ali to ne znaci da time pozivam nekoga pa me prebije/opljacka/siluje i da sam sam kriv ako se to desi
a jebo ga ja, mislio sam da, ako je neka protuva "na lageru", nema veze ko i kakav je pri ruci...