Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
Daj, Mire, ozbiljno. Tebi se izgleda čini da su tvoje tvrdnje jako skandalozne, pa uživaš da provociraš ostale sagovornike iznoseći ih. Ali nisu skandalozne, samo su bez veze. Ako znaš nešto što mi ne znamo, daj iznesi, pa i da mi znamo. Ako su puka nagađanja, bez veze su, izvini.
ja ne znam koji vam je moj, mislim na "tvrdo jezgro" ppp...kakve, bre, skandalozne tvrdnje, kakvo "znanje", daj, recite koja je šema postovanja ovde, pa da se više ne zajebavamkao i ogromna većina
Posted

Ja sam bila žrtva noćnog nasilja, nisam gay, išla prema taxiju i jbg...Nisam ni nacionalna manjina..dobro, dodjoš sam u Beogradu.Možda je to bio razlog.Mislim da Mire samo hoće da kaže da se bez poznavanja činjenina ne bi trebalo izlaziti sa naslovom: ''Gay pretučen..''Mislim da li bi manja frka bila da je pretučen neko ko nije gay!?Naravno da sam protiv nasilja, i naravno da idiote treba naći i kazniti..ali, da li je dečku, pored batina kojima je povređen, naneta šteta i ovakvim naslovom!?

Posted

Možda ono "drž pedera" i dešavanje svega na koji metar od gej kluba implicira da je to bio uzrok napada?

Posted
nabij komp u dupe.
duhovito...no dobro, ako si ti u borči, verovatno dobijaš čvrge čim prismrdiš van jazbinehoćeš opet da me banuješ?
Posted (edited)
Mislim da Mire samo hoće da kaže da se bez poznavanja činjenina ne bi trebalo izlaziti sa naslovom: ''Gay pretučen..''
iz teksta :
V.M. i V.D. su u noći napada prolazili kroz park idući ka obližnjem gej klubu kada su iz parka začuli povike "Pederi, pederi!".
edit: opa, mccabe banuje. alal vera na unapredjenju Edited by Lezilebovich
Posted
Naravno da sam protiv nasilja, i naravno da idiote treba naći i kazniti..ali, da li je dečku, pored batina kojima je povređen,naneta šteta i ovakvim naslovom!?
Kakva šteta?
Posted
ja ne znam koji vam je moj, mislim na "tvrdo jezgro" ppp...kakve, bre, skandalozne tvrdnje, kakvo "znanje", daj, recite koja je šema postovanja ovde, pa da se više ne zajebavamkao i ogromna većina
'tvrdo jezgro' su ljudi koji osudjuju napad i prebijanje coveka jer je homoseksualac?procitajte izvestaj, videcete da je to uzrok. ne zajebavajte."V.M. i V.D. su u noći napada prolazili kroz park idući ka obližnjem gej klubu kada su iz parka začuli povike "Pederi, pederi!". Zatim su na klupama u parku ugledali šestoricu mladića starosti između 16 i 20 godina koji su odmah skočili i potrčali u njihovom pravcu"
Posted
duhovito...no dobro, ako si ti u borči, verovatno dobijaš čvrge čim prismrdiš van jazbinehoćeš opet da me banuješ?
ja mislim da će uličnoj zverini poput tebe trebati jedno 20 godina forumašenja da provali da na spisku moderatora nema mog imena te da ja ne mogu da te banujem. :)
Posted
ok...nema ovde pričeodoh da seciram ppy kablove
ne. ja mislim da ima baš priče i mogao bi svoja maksimalna muda da pokažeš i u virtuelnoj formi.
Posted (edited)

@sailormanPa recimo što će sad svaka budala koja ga vidi na ulici znati da je gay. Nemaomi broju njih koje ja poznajem nije u interesu da im na čelu piše da su gay, niti da im slika izadje u novinama.da li je to dobro? nije, naravno.Ne bih da ulazim u polemiku o pravu homosexualaca, na vašoj sam strani, sa jasnom idejom da bagru koja ih napada treba kazniti.

Edited by svashtabezneshto
Posted
Pa recimo što će sad svaka budala koja ga vidi na ulici znati da je gay
Kako, jbt? Nit mu objavljeno ime nit slika.
Posted
'tvrdo jezgro' su ljudi koji osudjuju napad i prebijanje coveka jer je homoseksualac?procitajte izvestaj, videcete da je to uzrok. ne zajebavajte."V.M. i V.D. su u noći napada prolazili kroz park idući ka obližnjem gej klubu kada su iz parka začuli povike "Pederi, pederi!". Zatim su na klupama u parku ugledali šestoricu mladića starosti između 16 i 20 godina koji su odmah skočili i potrčali u njihovom pravcu"
ama ja osuđujem gaženje mrava, uvek liznem prst, pa ga otresem što dalje, samo da mu ne naškodim...i daleko bilo da ne osuđujem bilo kakvo nasiljesamo htedoh reći da je bajanje u pola dva direktan poziv za sranje, nevezano da li je neko lgbt, momak sa devojkom, ili slučajni prolazniki to nije od juče
Posted
@sailormanPa recimo što će sad svaka budala koja ga vidi na ulici znati da je gay. Nemaomi broju njih koje ja poznajem nije u interesu da im na čelu piše da su gay, niti da im slika izadje u novinama.da li je to dobro? nije, naravno.Ne bih da ulazim u polemiku o pravu homosexualaca, na vašoj sam strani, sa jasnom idejom da bagru koja ih napada treba kazniti.
OK, izvini, ja sam izgleda nešto propustila - nisam videla njegovu sliku nigde, ni njegovo ime.A šta ti misliš, kako treba da se izveštava o ovom događaju? Bez ikakvog pominjanja (najverovatnijeg) uzroka napada?