Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Jbg, nebezbedno je patrolirati ulicama, da sam ja neka vlast, sve pandure bih držao u njihova 4 zida.

Posted

Nisu se bunili dok su nas pendrečili na protestima, smradovi. 

Posted (edited)

Čudi me kako do sad nisu tražili da se ukinu tekme, realno i tu imaju dosta posla, a i fudbal nam je stigao sa smrdljivog zapada.

Edited by ljakse
Posted

al koja je to jadnicka zamena teza, ne mogu da verujem.

pa valjda je ideja da jednog lepog dana njih i ne bude u vidokrugu.

Pa upravo! Grozno je saopštenje, sa sve onom sintagmom o "okupljanju homoseksualaca i sličnih". Mislim, jebote. Razumem strah, razumem zabrinutost za bezbednost, ali oni aktivno vode politiku.

Posted

Jbg, nebezbedno je patrolirati ulicama, da sam ja neka vlast, sve pandure bih držao u njihova 4 zida.

+1 

nemaju uslove za rad, jbg, nije bezbedno. 

Posted

Nisu se bunili dok su nas pendrečili na protestima, smradovi. 

A živo me zanima i da li će se buniti sutra kad budu trebali da uteruju u red socijalne proteste koji nas izvesno očekuju.

Posted

pa tekme nisu poslate sa zapada, valjda.

Igraju se još od Nemanjića!

Posted (edited)

Jebe se meni, ali vi ovde pokazujete elementarno nepoznavanje ljudi i svetopogleda o kojima volite do beskraja da filozofirate.

Izvini, ali 95% tih ћuligana su teske picke. Jbt, da li si bar u skoli gledao kako oni koji najvise maltretiraju slabije od sebe, veselo masu repicem pred jacima. Ti "neustrasivi srpski vitezovi" su uvek gledali da budu na strani vecine - slusa se muzika koju slusa vecina u okruzenju, srbuje se zato sto su Srbi vecina, navija se za klubove za koje navija vecina.... i po pravilu, maltretiraju se oni koji su najslabiji. Da li si ti cuo nekad da je grupa gejeva nekoga istukla? E, zato su oni na meti a ne zbog nekakvog protesta i inata... Jbt, dosli smo do toga da se dziberstvo predstavlja kao nekakva ideologija.

Edit: Ilustracija

Edited by ficfiric
Posted

Koje socijalne proteste?

Pa počev od samoorganizovanja pred isključenjima struja pa nadalje. Biće toga ihahaj kad dođe zima.

Posted

navija se za klubove za koje navija vecina....

Kakav suptilan slanina placement... :D

Posted (edited)

Pa upravo! Grozno je saopštenje, sa sve onom sintagmom o "okupljanju homoseksualaca i sličnih". Mislim, jebote. Razumem strah, razumem zabrinutost za bezbednost, ali oni aktivno vode politiku.

Saopštenje je do te mere ksenofobno da ne mogu da poverujem šta čitam. Ne znam da li se radi o tome da ih nije briga ili ne umeju da zapakuju svoje stavove u iole civilizovanu formu. 

edit: na drugi post

neće se bune, mi im dođemo ko izduvni ventil za sve jade na visokorizičnim skupovima

Edited by Notorious
Posted

Pa počev od samoorganizovanja pred isključenjima struja pa nadalje. Biće toga ihahaj kad dođe zima.

Ništa što par Vučijevih motivacionih govora ne može da ispegla. Polako, tek ima da se krcka.