Turnbull Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 The Bad Kind of Unionism by Shawn Gude When police unions have widened their gaze beyond issues like compensation and working conditions, it’s been almost exclusively to conservative ends.
ljakse Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Jbg, nebezbedno je patrolirati ulicama, da sam ja neka vlast, sve pandure bih držao u njihova 4 zida.
Notorious Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Nisu se bunili dok su nas pendrečili na protestima, smradovi.
ljakse Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 (edited) Čudi me kako do sad nisu tražili da se ukinu tekme, realno i tu imaju dosta posla, a i fudbal nam je stigao sa smrdljivog zapada. Edited September 14, 2014 by ljakse
Turnbull Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 al koja je to jadnicka zamena teza, ne mogu da verujem. pa valjda je ideja da jednog lepog dana njih i ne bude u vidokrugu. Pa upravo! Grozno je saopštenje, sa sve onom sintagmom o "okupljanju homoseksualaca i sličnih". Mislim, jebote. Razumem strah, razumem zabrinutost za bezbednost, ali oni aktivno vode politiku.
ToniAdams Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 pa tekme nisu poslate sa zapada, valjda.
teacher Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Jbg, nebezbedno je patrolirati ulicama, da sam ja neka vlast, sve pandure bih držao u njihova 4 zida. +1 nemaju uslove za rad, jbg, nije bezbedno.
Turnbull Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Nisu se bunili dok su nas pendrečili na protestima, smradovi. A živo me zanima i da li će se buniti sutra kad budu trebali da uteruju u red socijalne proteste koji nas izvesno očekuju.
Turnbull Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 pa tekme nisu poslate sa zapada, valjda. Igraju se još od Nemanjića!
ficfiric Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 (edited) Jebe se meni, ali vi ovde pokazujete elementarno nepoznavanje ljudi i svetopogleda o kojima volite do beskraja da filozofirate. Izvini, ali 95% tih ћuligana su teske picke. Jbt, da li si bar u skoli gledao kako oni koji najvise maltretiraju slabije od sebe, veselo masu repicem pred jacima. Ti "neustrasivi srpski vitezovi" su uvek gledali da budu na strani vecine - slusa se muzika koju slusa vecina u okruzenju, srbuje se zato sto su Srbi vecina, navija se za klubove za koje navija vecina.... i po pravilu, maltretiraju se oni koji su najslabiji. Da li si ti cuo nekad da je grupa gejeva nekoga istukla? E, zato su oni na meti a ne zbog nekakvog protesta i inata... Jbt, dosli smo do toga da se dziberstvo predstavlja kao nekakva ideologija. Edit: Ilustracija Edited September 14, 2014 by ficfiric
Turnbull Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Koje socijalne proteste? Pa počev od samoorganizovanja pred isključenjima struja pa nadalje. Biće toga ihahaj kad dođe zima.
Ryan Franco Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 navija se za klubove za koje navija vecina.... Kakav suptilan slanina placement... :D
Notorious Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 (edited) Pa upravo! Grozno je saopštenje, sa sve onom sintagmom o "okupljanju homoseksualaca i sličnih". Mislim, jebote. Razumem strah, razumem zabrinutost za bezbednost, ali oni aktivno vode politiku. Saopštenje je do te mere ksenofobno da ne mogu da poverujem šta čitam. Ne znam da li se radi o tome da ih nije briga ili ne umeju da zapakuju svoje stavove u iole civilizovanu formu. edit: na drugi post neće se bune, mi im dođemo ko izduvni ventil za sve jade na visokorizičnim skupovima Edited September 14, 2014 by Notorious
ljakse Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Pa počev od samoorganizovanja pred isključenjima struja pa nadalje. Biće toga ihahaj kad dođe zima. Ništa što par Vučijevih motivacionih govora ne može da ispegla. Polako, tek ima da se krcka.
Recommended Posts