Notorious Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 I postigla kontraefekat. Mislim da nisi u pravu, svakako ne na duže staze. Nekako si preskočio promovisanje prava, koje je zapravo najvažnije.
akibono Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 a da nije taj bradonja onaj 'meksikanac' kome su neki ranije vikali 'beži cigane'? Spinovanja ovog dešavanja je bilo itekako juče, samo ne po BBCju... BBC je preneo nešto spremljeno iz domaće kuhinje. Mislim da su organi odmah nabavili video-snimak i tačno znali šta se desilo i da je onda krenulo razvlačenje priče i puštanje poluinformacija, uz odlučne poruke određenih visokih funkcionera određene partije. Cilj im je naravno bio da dignu tenziju da bi njihove onda akcije bile dokaz 'nove politike'. Mogao je sigurno i prošle godine da se održi Prajd, nego je neko drugi bio premijer i ministar unutrašnjih poslova... Zato gajim nadu da je nesretni nemac u zdrastveno dosta boljem stanju nego što pričaju, jer bi u suprotnom bilo krajnje jadno puštanje u medije snimka njegovog ubistva...
Verterdegete Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 (edited) Mislim da nisi u pravu, svakako ne na duže staze. Nekako si preskočio promovisanje prava, koje je zapravo najvažnije. Moras da razumes da se u Srbiji homoeksualci percipiraju kao deo povlascene prozapadne kaste. Sad ti mozes da prokomentarises kako je takva percepcija krajnje glupa i odvojena od realnosti, ali ona postoji i ona je cinjenica koja utice na realnost. Bilo kakvo povlascivanje homoseksuala po pitanju kaznene politike bi samo pojacalo takvu percepciju, a samim tim i homofobiju u Srbiji. I naravnom, imala bi buljuk ludih klinaca koji bi se dokazivali krseci zakon. Edited September 14, 2014 by Verterdegete
ljakse Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Moras da razumes da se u Srbiji homoeksualci percipiraju kao deo povlascene prozapadne kaste. Sad ti mozes da prokomentarises kako je takva percepcija krajnje glupa i odvojena od realnosti, ali ona postoji i ona je cinjenica koja utice na realnost. Bilo kakvo povlascivanje homoseksuala po pitanju kaznene politike bi samo pojacalo takvu percepciju, a samim tim i homofobiju u Srbiji. I naravnom, imala bi buljuk ludih klinaca koji bi se dokazivali krseci zakon. Ti si beše pravnik, je l da? Svaka čast.
Turnbull Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Ma ko je pisao o povlašćivanju homoseksualaca po pitnaju kaznene politike? Notorious je, pretpostavljam, govorila o generalno strožoj kaznenoj politici, ili strožoj kaznenoj poltici za zločine iz mržnje generalno. Ja inače nisam pobornik postrožavanje kaznene politike, smatram da je ono drugo to je ljakse pomenuo - efikasnost pravosudnog sistema - mnogo značajnija stvar.
renne Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Да сам новинар Блица, ја бих писао о брадоњи који брани госта, а не о саопштењима Амнести интрнешнл и немачке амбасаде за које ми живо заболе шта мисле. Nisam sve pročitao pošto ispisaste boga oca, ali bradonja koji brani je moj prijatelj, čovek sa američkim pasošem
ljakse Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 S obzirom da nam se pravnici vode prema huliganskim fokus grupama™, umesto prema slovu zakona, šta onda očekivati od onih kojima to nije struka.
bergasa19 Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 dakle, spinuju se vesti sa ciljem da se Srbija prikaže kao homofobna zemlja? jel ova diskusija ozbiljna ili je nekakav retorički ogled? Praslin utripovao da je odzvonilo rečima pa štancuje.
ToniAdams Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Nisam sve pročitao pošto ispisaste boga oca, ali bradonja koji brani je moj prijatelj, čovek sa američkim pasošem pa puska te ubila, napisi sta se desilo
Turnbull Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Nisam sve pročitao pošto ispisaste boga oca, ali bradonja koji brani je moj prijatelj, čovek sa američkim pasošem Pozdravi prijatelja i čestitaj mu :) Jel imaš neki inside info šta se tu zapravo desilo (i jel smeš da ga podeliš)?
Sestre Bronte Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 S obzirom da nam se pravnici vode prema huliganskim fokus grupama™, umesto prema slovu zakona, šta onda očekivati od onih kojima to nije struka. meni to nije struka, a ja bi sve prema zakonu, do poslednjeg znaka interpunkcije jbg, zato mi ne idu ta prava
akibono Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Nisam sve pročitao pošto ispisaste boga oca, ali bradonja koji brani je moj prijatelj, čovek sa američkim pasošem eto, ja to lepo detektovo :)
Time Crisis Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Moras da razumes da se u Srbiji homoeksualci percipiraju kao deo povlascene prozapadne kaste. Sad ti mozes da prokomentarises kako je takva percepcija krajnje glupa i odvojena od realnosti, ali ona postoji i ona je cinjenica koja utice na realnost. Bilo kakvo povlascivanje homoseksuala po pitanju kaznene politike bi samo pojacalo takvu percepciju, a samim tim i homofobiju u Srbiji. I naravnom, imala bi buljuk ludih klinaca koji bi se dokazivali krseci zakon.
Turnbull Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 eto, ja to lepo detektovo :) racial profiling <_<
Recommended Posts