Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

A što se ti baviš spinovima na temi o prajdu? ;)

Pogledao sam snimak, vrlo moguće da je taj magarac imao bokser, pošto mi ne izgleda da je baš tako jak da onesvesti čoveka jednim udarcem.

Posted

Nije prebijanje, već samo jedan, mada mučki udarac u pitanju.

nebitno. onakav prljavi pederski udarac na kvarno bi trebalo tretirati kao pokusaj ubistva.

Sve mu jebem, kakva gnjida, kakvo govno, kakav smrad, želim mu sve najgore.

Kobni, čovek je udaren sa leđa, bez ikakve ideje šta sledi, glava, vrat, telo sve opušteno, a ovaj jebeni debil mi deluje kao da je poprilično kockast u ramenima. Onesvestili bi tu i mnogo slabiji.

Posted

Naravno, Srbi se sad masovno zgražavaju nasiljem, ali im to ipak nije dovoljan razlog da izađu na prajd, da ih ne bi videle komšije. Uostalom, kako da izađu na prajd kad su heteroseksualni?

Posted

Vilhelm je rekao da je uznemiren vešću koju je primio o povredi nemačkog državljanina i dodao da još uvek nije poznato šta se tačno noćas dogodilo.

Iz ovoga se dalo naslutiti da nije baš sve tako pravolinijski™ i jasno.

Da, napada na strance ima svuda™, budala isto, no zbog istorije treba da smo pod posebnim skenerom. Našim, internim.

Posted

Kakva kriva linija nam je tačno potrebna? Čovek je odvaljen u glavu a da nije pokazao ni najmanji akt nasilja niti želje za nekakvim sukobom. Neka kriva linija utvrdi da je kroz smeh rekao napadačima da je došao u Srbiju da uništi pravoslavlje a zatim svu srpsku decu pretvori u pedere, to ne menja činjenicu da je napaćeno srpsko dete pokušalo da ga ubije na mestu i to na kvarno.

Svaki put kada krenemo da se udubljujemo u krivolinijske okolnosti koje bi mogle da "objasne" to što je čopor napaćenih pavijana opet nekog premlatio do smrti ili skoro do smrti, mi sami sebe zakopavamo još 5cm dublje.

Posted

Nisi razumeo.

Mislio sam na Gej->Srbija->Urgentni centar.

Nema gore kod mene nikakvog traženja izgovora i krivih linija.

Posted

OK, sorry.

Ova dvojica što su bila sa njim će valjda opisati šta se dogodilo. Ako ambasador nije hteo da se zaleće sa reakcijama (što je sasvim normalno) to i dalje ne implicira niti isključuje bilo šta.

Posted

Naravno.

To sam i mislio.

Mi još manje znamo, no na osnovu snimka liči da nije bilo planiranog, organizovanog (pa se išlo do umešanosti državnog vrha) napada.

Ne znamo motiv napada, na kraju možda se ispostavi da i jeste zbog sex.opredeljenja... Ili zato što je stranac ili nosi zelene starke ili...

Majmuni će uvek naći razlog.

Posted

da li je iskorišćeno da nanovo budemo lejblovani kao varvari, skoro kao rusi, jeste

ne razumem, kako tacno?

sta je u vesti sa bbc netacno ili isfabrikovano ili prenaglaseno?

Posted (edited)

Boris Malagurski @malagurski  ·  20h

Zapamtite, cilj organizatora gej parade je haos. Što je veća frka, dobijaju više para od str. finansijera sl. godine. Zato pamet u glavu.

:fur: Edited by Skyhighatrist
Posted

ne verujem da lupa gluposti, on je vrlo racionalno nabazdaren na ovakvu komunikaciju - ceo njegov javni opus je takav. vise me cudi dejvenport koji ga ne blokira nego ga pusta da ovaj "debatuje" s njim zloupotrebljavajuci njegovo ime i funkciju za svoj PR.

Posted

Malokurski zapravo poziva svoje brojne sledbenike da izbegnu nasilje jer je to ono što gejovi zapravo žele.... lukav plan!

Posted

:fur:

jel oćeš da kaže da je cilj da sve prođe mirno i da zato treba napraviti što veći haos  :fantom:

Posted

Сви смо видели видео и сада је јасно да су прве вести како је група момака скоро до смрти претукла немачког геј активисту биле нетачне и да је у ствари младић једним ударцем нокаутирао другога на Зелењаку у три ујутру. Међутим, прва верзија је доспела до BBC сајта, да не спомињем стотине других више сензационалистичких медија. Према томе, наравно да је у питању спин.

Али, не разумем зашто је спин сам по себи лоша ствар?

Александар Вучић има поданички менталитет епских размера. Док је служио Шешеља, био је бранилац српства™, сада када је аванзовао на Ангелину Меркел, бранилац је Немачке и њених интереса. Геј активисти и неактивисти су у Србији честа мета напада и због тога се нико нарочито не узбуђује. Сада је нападнут Немац и сасвим је нормално и очекивано да се велики труд уложи како би се притиснуло једно једино дугме на државном апарату које је заиста повезано за механизмом заштите интереса грађана, били они геј или не, дугме на коме пише "Шта ће, забога, помислити странци о нама".

Подгузне муве које управљају Србијом осим лажних диплома, или руку под руку са њима, краси екстремна малограђанштина која је и резултирала враћањем рачунице по којој сто Срба вреди колико и један Немац. Игром случаја, или правилима логике друштвене динамике, њима су супротстављене једнако необразовани екстремни малограђани за које такође важи да сматрају како један Немац вреди као сто Срба. И како се онда заштитити од и једних и других смрадова него чекати да у једној од безброј таквих ситуација у којој насилник скоро убије вршњака јер је геј/дебео/ћорица/леп/носат/висок/низак/га је погледао тај вршњак буде Француз као Татон или Немац као овај момак. То огавно "шта ће свет рећи о нама" разумеју и Вучић и Малагурски, који су заправо одрази у огледалу: да су Албанци у лажној држави Косово убили немачког војника који се са девојком Српкињом изашао у град, шта мислите ко би у року од три дана снимио документарац о томе, са образложењем да "свет мора да сазна какви су Албанци"?

Дакле, није проблем што постоји спин, проблем је што је окренут само према странцима. Да постоји зрно националне свести код спинера, схватили би да није довољно да преко окупаторске власти обезбедити пар дана физичке заштите од стране лицемерних неспособњаковића који се ионако окрећу како ветар дува, већ да постоји и јавно мњење у Србији која пати због недостатка разних врста слобода и да они, без обзира колико презиру насилнике, неће стати у заштиту њихових жртава само зато што ће из белог света доћи још већи насилници. Ти који се осећају згажено и заробљено и понижено, било због смањивања плата, било због отимања Косова, било због макета, било због шамара и батина које они или њихови другови или њихова деца пију од полиције и/или криминалаца, ти би оберучке прихватили не Немца који Вучићу каже но-но, већ оне случајне пролазнике који прискачу у помоћ и окрећу онесвешћеног на бок да се не удави и, више од свега, оног брадоњу који нападача забада на кеца, бранећи свог госта.

Наравно, под условом да је брадоња уопште Србин. Ако није, ми Срби смо ћао.