Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

ok, definitivno stoji i da je lik stranac, pa onda plus gej, jednako medijski zicer, al treba i obratiti pažnju na kom smo topiku ovde a propos njegove "orijentacije" "događaja"

Naravno da smo se, znajući za njegov aktivizam, na prvu zakačili za sklonost dela ovdašnjeg pučanstva da muževnost potvrđuje pesničeći gejeve. To je postalo neka vrsta uslovne reakcije, ma koliko ona u konkretnom slučaju bila pogrešna. 

Edited by Notorious
Posted

vest je na BBC sajtu, headline je na naslovnoj strani. ne verujem!

Posted

Ono pipkanje? Možda si u pravu, ali nisam stekao takav utisak. Pre svega u tom trenutku nema nikog iz ekipe napadača u blizini.

Obrati pažnju da se napadački čopor pojavljuje deset sekundi nakon tog pipkanja i vodja odmah kreće u neku agresivnu mimiku dok ga druga dvojica, kao, smiruju. Kontam da su bili na nekoj poziciji odakle su mogli da primete antisrpsko, je li, ponašanje ove druge trojice. A ne bi me nimalo začudilo ni da su došli po pozivu nekog pajtosa koji je prethodno bio tu i namirisao lak plen.

Ovo može lako da se ispostavi kao brutalan linč gej osobe na ulici. I što je neko već rekao, gejevi lokalci verovatno trpe ovakve stvari na redovnoj bazi ali će tek sada da se podigne malo prašine jer su napaćena deca odabrala pogrešnu žrtvu.

Posted

ja sam morala malo da kopam, nije je bilo na naslovnoj

A German gay rights activist is critically ill after being seriously assaulted two weeks ahead of a planned gay pride march in the Serbian capital, Belgrade, doctors say.

The man, identified only by the initials DH, was being treated in hospital for "life-threatening injuries", reports say.

Police said they had arrested three suspects, but gave no further details.

Serbia has banned gay pride parades since the event turned violent in 2010.

The 26-year-old man was in hospital on Saturday "with severe head injuries and bleeding, so he has had surgery and been put in intensive care," Dusan Jovanovic, of Belgrade's Emergency centre, told Agence France-Presse.

Later, Serbia's Health Minister Zlatibor Loncar visited the man in hospital and said he was awake and communicating.

Interior Minister Nebojsa Stefanovic said: "We will not allow this kind of thing to remain unpunished."

The incident, which happened in central Belgrade, comes two weeks ahead of the first gay pride march to take place in the city since disturbances between police and anti-gay far-right groups halted the event four years ago.

The march in 2010 was the only gay pride parade to go ahead in the Serbian capital since 2001.

Posted

Obrati pažnju da se napadački čopor pojavljuje deset sekundi nakon tog pipkanja i vodja odmah kreće u neku agresivnu mimiku dok ga druga dvojica, kao, smiruju. Kontam da su bili na nekoj poziciji odakle su mogli da primete antisrpsko, je li, ponašanje ove druge trojice. A ne bi me nimalo začudilo ni da su došli po pozivu nekog pajtosa koji je prethodno bio tu i namirisao lak plen.

Ovo može lako da se ispostavi kao brutalan linč gej osobe na ulici. I što je neko već rekao, gejevi lokalci verovatno trpe ovakve stvari na redovnoj bazi ali će tek sada da se podigne malo prašine jer su napaćena deca odabrala pogrešnu žrtvu.

Moguće, tačn je da se ova ekipa sve vreme vrzma i vrti oko ove trojice. Vraćaju se, prolaze, itd. Ali meni se čini da inicijalni sukob izbija oko one metle koju ovi uzimaju od čitačice. Šta to znači, ne znam, ali tu se dešava prvi sukob.

Moguće je da si u pravu i da su ih malo duže snimali, a onda iskoristili priliku da uđu u sukob. Inače, ne znam da li si primetio, ali osim ovog koji ga je udario, ostali ne izgledaju ni najmanje eager to fight.

Posted

Eager ili ne, oni su njegov čopor i treba im nabijati dršku od one metle u prkno svaki dan, dok ne počne da im se dopada.

Junaštvo branitelja srpstva je još jednom ovekovčeno. Prvo pravilo Srpske Veštine Borenja je da udariš neprijatelja koji uopšte ne očekuje sukob, ne vidi tvoje pripreme i generalno nije neprijateljski raspoložen. Takve samo sa ledja napadaj pa posle ispredaj poslovice o Bugarima.

Posted

A German gay rights activist 

jbg za čoveka kao i za mnoge druge koje ni macura ne može da prebroji, al da, ovo je ono o čemu sam pisao

Posted

ti zvučiš kao da znaš bez sumnje da on nije pretučen jer je gej

Posted

ti si pak započela priču ovde s a priornom idejom da to jeste razlog..

Posted

ne, ja sam započela priču čudeći se što iko normalan hoće da dođe ovde, bio on gej ili ne

Posted

a što na ovom topiku?

iz mjut snimka, tj iz nečega relevatnijeg od "suvog razmišljanja" spram tematike, mi se čini da to nije bio razlog, vrlo moguće da grešim

da li je iskorišćeno da nanovo budemo lejblovani kao varvari, skoro kao rusi, jeste

Posted

ne, ja sam započela priču čudeći se što iko normalan hoće da dođe ovde, bio on gej ili ne

covek je dosao poslom, zar ne?

Posted

ma naravno, to ja gunđam sama za sebe

pa znaš kako bošoku, nije da neko mora sad mnogo da se trudi da napravi da izgledamo kao varvari

mesarski čekić za beograđanina ili pesnica u glavu za nemca, svejedno

Posted

što se u drugim državama inaće ne dešava...

hajp je par ekselans prilika za spin