Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)
pisem u afektu, pa prastajte, sto bi rekao Vasa, ali - nije mnogo bolje! ti takvi su krivi isto koliko i huliganska govna sto se stanje u srbiji ne menja. pazi, nije ih briga! pa kul, nije ni mene briga sto ljudi u srbiji zive ko pacovi, sto ti je svaki odlazak na porodjaj lutrija sa bolnickim infekcijama, sto umiru ko muve od preventabilnih kancera, sto rade bez da im se plati - sve to zasluzuju! kad god nesto kazem mojima u srbiji dobijem odgovor "ti ne znas, ti nisi ovde, ovde se tako zivi" - da, tako se zivi, s jebenim razlogom! za ostale, GlasR je dao predlog kako se spasti. ja nemam bolji.
vrlo zdravorazumski stav.neko esteli ukro nalog :(
Ljude u principu boli k. za bilo sta od ceg nemaju neku licnu fajdu
pa takva je ljucka sorta vordvajd, plus glupa po difoltu.a kada nekome objasnis zbog cega ga se to direktno tice, vrlo brzo pocinje da ga zanima. Edited by ToniAdams
Posted (edited)

:lolol:EDIT. Mozda je i to Vasa?

Edited by Indy
Posted

Ja ne mogu da verujem sta cujem ovde...Da li zaista misli da u Srbiji..u jebenoj srbiji mozes neki duboko usadjeni stav da promenis brzo..ili ne mora brzo, za deceniju ili dve..jos ako su protiv tebe i sopstvena drzava i crkva i born again pravoslavci ???Koji vam je bre andrak..a sta ce da promeni Srbiju i Srbe..kukanje po parapsihopatologiji ??Spor, bolan, do zla Boga mucan proces koji nikako ne garantuje rezultate i jos obeshrabruje od starta. Mogu da se hvataju sa time u kostac i probaju pa dokle doguraju (za ovo sinoc, nemam dovoljno kapa u ormanu da ih do zemlje skinem)..ili da kukaju i teraju u kurac nezainteresovane Srbe..e to tek daje rezultat.Razlika izmedju "Izlomiti ih" i "Boli me bre kurac za njih" je ogroman evolotivni iskorak..nije sjajan ali je definitivno napredak. Ja ne znam kako to ne vidite.Treba biti blesav pa ocekivati od Srba da brzo postanu starosedeoci Beca ili Amsterdama..a onda kukati po forumima sto nije tako i dici ruke od svega jer eto, ne ide.

Posted

Pa ja i aludiram na ove što nisu homofobi nego su nezainteresovani, pošto ne verujem da grad od skoro 2m može da iznedri samo 200,300 nehomofoba.E ti mi idu na kurac. Realno. Ne zbog sinoć, jebena je bila koordinacija. Nego, inače.

Posted
nezainteresovani
To su oni s kojima ces morati da radis (ako nastave da te drze herkuleanske preokupacije).
Posted
:lolol:EDIT. Mozda je i to Vasa?
imam ja neke veze u moderaciji, al nikom ni reci. idem da apelujem da ih porokaju sve troje cetvero, kolko ih vec ima.
Posted
Pa ja i aludiram na ove što nisu homofobi nego su nezainteresovani, pošto ne verujem da grad od skoro 2m može da iznedri samo 200,300 nehomofoba.E ti mi idu na kurac. Realno. Ne zbog sinoć, jebena je bila koordinacija. Nego, inače.
Društvo koje je vaspostavilo "svako za sebe" filozofiju sa ciljem da navodno doprinese osavremenjivanju ljudskih prava u Srbalja, te potom brižljivo likvidira svaki pokušaj spontanog organizovanja bilo čega jer je svaki mogući pokret potencijalna opasnost po izvore keša, i to sve do te mere da zabranjuju štrajkove "van radnog mesta", ne može da kuka za izostankom kolektivnog saosećanja. To je što je. Tražili ste demokratiju, ali ste zaboravili da se priupitate kakav je narod.
Posted

Inače, nije novo, ali fantastično oličava upravo stav o kome pričate. Kakav bednik - reper koji se zalaže da svako gleda svoja posla i da ne pomaže tuđu borbu za pravdu. Ako nisam gej, parada me "tehnički ne interesuje". Kakva mala slina.http://www.youtube.com/watch?v=cN4EZTkI3jI

Posted (edited)

Ne slažem se.edit: sa Symetom, sa Marčelom se slažem.

Edited by gotivac
Posted
slina
:thumbsup:oduvek mi je bio bezveznjak, hvala.
Posted

Pa jednostavno, pravo na slobodu govora i javno okupljanje se tiče samo onih koje to zanima.

Posted (edited)
:lolol:ker tu ileborejt?
Samo ukratko, ne bih da ulazim u rasprave oko ovoga.Ni mene lično apsolutno ne zanima da li će se parada održati ili ne. Smatram da sama parada nije toliko bitna u popravljanju odnosa prema gej populaciji, koliko je bitna aktivistima koji od te halabuke zarađuju za život.Problem agresivnosti prema pederima i lezbejkama je širi problem, i nisu ugroženi samo oni, već svi koji se na ovaj ili onaj način "nađu na putu" navijačima (nazovimo ih jednim imenom).Problem ovog društva su zapravo baš ti - navijači, bez obzira da li nastupaju pod zastavom Zvezde, Partizana, Obraza, Naših ili kog već zločinačkog udruženja.Ne možeš se protiv raka lečiti tako što ćeš da po svaku cenu zaštitiš bubrege, a ostale organe ko jebe, već tako što ćeš uništavati ćelije raka. Edited by gotivac
Posted (edited)

2HellaNeko je svojevremeno kačio valjda, ali nemam pojma ni ko ni gde, onaj tekst sa nekog bloga o srpskom hip-hipu, gde autor dekonstruiše par srpskih hip-hop veličina. Za Marčela kaže nešto u smislu - on bi najviše voleo da Srbija izgleda kao priredba u nekom provincijskom domu kulture. Meni je to bilo pravo u metu, to je tako neko pokunjeno malograđanstvo, samo da sve bude fino i da svi budu fini. Zapravo slično kao BS, ali bez nacionalizma.

Edited by Syme