giuseppe Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Po tw se pominju neki majmuni koji idu ka Skupštini, sa Kališa i od NBG... nadam se da će ih panduri primetiti i da se narod razišao bezbedno.
copkillah Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Ma. Popišaj ti sve to.Jebe mi se za homofobične paćenike. Kod nas pristojan svet nije u stanju da se pridruži Prajdu. Nek puši kurac Beograd kad je iznedrio 200 ljudi. Realno ljudi nisu znali. Realno je bilo više od 200 ljudi, ali prosto nisu bili pušteni među ekipu koja šeta.
svashtabezneshto Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Po tw se pominju neki majmuni koji idu ka Skupštini, sa Kališa i od NBG... nadam se da će ih panduri primetiti i da se narod razišao bezbedno. #prajd BG: Grupa od 15 momaka upravo je prošla Sremskom ulicom i krenula ka Trgu Republike. Usput su lupali izloge i "pale mi se džamije."Je l na ovo misliš?Btw, prijatno sam iznenađena komentarima na b92, da li radi cenzura ili?
SNARC Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Ma. Popišaj ti sve to. Jebe mi se za homofobične paćenike. Kod nas pristojan svet nije u stanju da se pridruži Prajdu. Nek puši kurac Beograd kad je iznedrio 200 ljudi.Pa nece biti da su svi ostali homofobicni..Verujem da je ogroman broj ljudi prosto nezainteresovan i za jedne i za druge. Treba raditi na promociji i promeni stava kod takvih ljudi jer se od njih ocekuje prihvatanje. Pukom glamom oko parade jednom godisnje se nece daleko dogurati od nocne skrivalice sa Dverima.
Indy Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Verujem da je ogroman broj ljudi prosto nezainteresovan. Uz mali amandman, mislim da je to istina.
SNARC Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Uz mali amandman, mislim da je to istina.Vidis ja sam siguran da jeste..jer nikad vise ljudi nisam cuo da kazu "Boli me iza prajd i za pedere..neka odrze to svoje sranje i neka se teraju u majcinu." Slozices se da je to mnogo bolje od "Izlomiti govna pederska"..a to je bila parola svake godine.
Hella Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Morao sam da se javim, slobodno ubijajte i nalog i mene, prastajte. Vasin klon ubiven :(rekao je da ubijete i njega.
Hella Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 doživotni mister latentnosti. STEFAN EDUARDO @STEFAN_EDUARDO 4m#prajd je smesan @pederi mnogo ste ruzni zato ste i pederi
Aineko Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Vidis ja sam siguran da jeste..jer nikad vise ljudi nisam cuo da kazu "Boli me iza prajd i za pedere..neka odrze to svoje sranje i neka se teraju u majcinu."Slozices se da je to mnogo bolje od "Izlomiti govna pederska"..a to je bila parola svake godine.pisem u afektu, pa prastajte, sto bi rekao Vasa, ali - nije mnogo bolje! ti takvi su krivi isto koliko i huliganska govna sto se stanje u srbiji ne menja. pazi, nije ih briga! pa kul, nije ni mene briga sto ljudi u srbiji zive ko pacovi, sto ti je svaki odlazak na porodjaj lutrija sa bolnickim infekcijama, sto umiru ko muve od preventabilnih kancera, sto rade bez da im se plati - sve to zasluzuju! kad god nesto kazem mojima u srbiji dobijem odgovor "ti ne znas, ti nisi ovde, ovde se tako zivi" - da, tako se zivi, s jebenim razlogom! za ostale, GlasR je dao predlog kako se spasti. ja nemam bolji.
copkillah Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 doživotni mister latentnosti. Dolazim na topic da podelim istu misao kad ono Hella već odradio posao
giuseppe Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Ne znam tko je mladac, ali za Estel plus milijarda i kusur.
MayDay Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Pa nece biti da su svi ostali homofobicni..Verujem da je ogroman broj ljudi prosto nezainteresovan i za jedne i za druge. Treba raditi na promociji i promeni stava kod takvih ljudi jer se od njih ocekuje prihvatanje. Pukom glamom oko parade jednom godisnje se nece daleko dogurati od nocne skrivalice sa Dverima.Jebote, SNARC, pa je l čitaš ti šta sam rekla?
Indy Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Pa, oboje ste u pravu. Ljude u principu boli k. za bilo sta od ceg nemaju neku licnu fajdu, vreme je kapitalizacije i ogorcene vertikalne stratifikacije drustva. "Promocija i promena stava" je nesto gde su merne jedinice decenije, tako da od godisnje galame odjednom tu sigurno nece biti nikakvih mirakula.
Recommended Posts