Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
na stranu sva ova prica koju vrtimo u krug, meni je ovo veceras bila parada, i to mnogo vaznija nego ona koja bi bila sutra. malo fles-mob, malo aktivizma, otvorenija putanja nego ona planirana za sutra.i na kraju, brojcano nadmocnija od porodicara, bar 2.5 prema 1.
+1000000
"na prajd se ne zove, na prajd se dolazi."
:D
Posted

Lubo, koliko ljudi bilo? Blic mrtvi kaže 30. 30!!!

Posted

Da se nije prevario neko iz tzv. opozicionih stranaka da svrati, cisto 'nako?

Posted

Koliko god ja zeleo da se Dveri osecaju kao clanovi i navijaci Cibone nakon trojke Kecmana..ipak ovo nije potpuna pobeda. Pokazivanje petlje i stava svakako..ali nije pobeda.Kao da si komsiji mombrilu pozvonio na vrata i pobegao. Neka bude temelj za bolje.

Posted

pa naravno, ali mi je nekako bitno da nije ni potpuni poraz.

Posted

gotovo je! sacemo svi postati gejevi!:odezurni pop smesta da osvesta putanju povorke! mozda jos nije sve izgubljeno!

Posted

Pu, 'bem ti sunce! Ko ce sad lakirati nokte i brijati noge :(

Posted
Pu, 'bem ti sunce! Ko ce sad lakirati nokte i brijati noge :(
ja necu, posto sam lezbejka :fantom:
Posted

Jos jedna stvar koja mi pada na pamet..Ovaj potez prkosa prema huliganima je dosao u momentu koji se samo pozeleti moze..kada ljudi strahuju da izadju na ulicu u ma koje doba dana. Valjalo bi iskoristiti vetar u ledja koji ce sad naici i vise se drustveno angazovati..prikupljanje humanitarne pomoci recimo. Videli smo koliko je poziv Sergeja Trifunovica dosta toga pozitivnog doneo.

Posted
Jos jedna stvar koja mi pada na pamet..Ovaj potez prkosa prema huliganima je dosao u momentu koji se samo pozeleti moze..kada ljudi strahuju da izadju na ulicu u ma koje doba dana. Valjalo bi iskoristiti vetar u ledja koji ce sad naici i vise se drustveno angazovati..prikupljanje humanitarne pomoci recimo. Videli smo koliko je poziv Sergeja Trifunovica dosta toga pozitivnog doneo.
Ma. Popišaj ti sve to. Jebe mi se za homofobične paćenike. Kod nas pristojan svet nije u stanju da se pridruži Prajdu. Nek puši kurac Beograd kad je iznedrio 200 ljudi.