dig_chohano Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 pa oni znaju da imaju svu našu ljubav sada
aram Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 aha, ok. nego, repetitio mater studiorum est: Nisu amebe, DS je kriv. Za ovaj svinjac oko prajda je DS kriv. Dakle, da utvrdimo gradivo - DS je kriv.
Lezilebovich Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 zastarelo, ali interesantno. marks 21 status od jutros Pridružite nam se sutra u 10 prepodne u Manježu da zajedno pošaljemo poruku:SVIM SRCEM UZ LGBT - PONOSNO PROTIV EU I KAPITALIZMA!:)
Caligula Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 (edited) Nisu amebe, DS je kriv. Za ovaj svinjac oko prajda je DS kriv. Dakle, da utvrdimo gradivo - DS je kriv.Pa tako, uklesi u mramor, da se najzad razumemo.Ove veceri leci cu pametniji u krevet.Mada, ako u potrebis mozak (!), shvatis da je neosvecena, neinteligentna i politicki nepismena stoka koja decenijama glasa za retrogradne snage kriva :o jeste jbt, to je pravi odgovor. Jer, da je DS imao vecu podrsku, ne bi morao da igra na populizam etc etc etc etc... evo stoke ponovo, brani porodicne vrednosti a DS-a nigde.I opet DS kriv. Jeste, kurac.Stoka je kriva i pogresno vaspitanje od malih nogu. Citav zivot se pristojan covek u Srbiji saplice o stoku, to mu je valjda karma.A ti kazes DS kriv. Jeste, kurac. Kakva stoka ovde zivi, DS je super, premija, iznad svakog je nivoa, avangarda jednom recju. Cak i ovaj Djilasov.edit: hocu reci, kurac je DS kriv za ovo. Edited September 27, 2013 by CowBoy
bergasa19 Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 ma to o krivici demokrata citacemo u nastavcima u e-novinama. dva prajda su zabranjena pod ovom vlascu i ne pada mi na pamet da se vracam na demokrate.
svashtabezneshto Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 (edited) http://www.kurir-inf...-clanak-1007077Ljudi, bravo za muda!Besna sam, tužna... Edited September 27, 2013 by svashtabezneshto
Lezilebovich Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Na protestnoj šetnji pristalica LGBT prava primećen je i načelnik policijske uprave Beograda Veselin Milić.
San Epifanio Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 (edited) Bruka i sramota ove jadne drzavice, koja ni svoj Ustav ne moze da ispostuje. Mada kako je Ustav donet, tako se i postuje. 6500 policajaca ne moze da garantuje bezbednost gradjanima ove zemlje . Pa sta je onda njihova funkcija? Najbolje onda da se huliganskom i ostalom olosu podnose zahtevi za odrzavanje skupova, ipak se oni izgleda pitaju. Edited September 27, 2013 by San Epifanio
Sludge Factory Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Posto se, dakle, pokazalo da drzava i njene policijsko-obavestajno-bezbedonosne snage nisu u stanju da gradjanima garantuju bezbednosti i omoguce postovanje njihovih ustavom zagarantovana prava, hoce li NJKV PPV Aleksandar I Vucic rekonstruisati te iste snage, preispitati rad policije, BIA i samog ministra policije, hoce li ispitati ko je odgovoran za los rad bezbedonosnih sluzbi? Hoce, kurac!
pacey defender Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 http://www.blic.rs/Vesti/Politika/346610/Nikolic-Iduce-godine-nece-biti-opravdanja-za-zabranu-Parade-ponosaPredsednikov nastup pre godinu dana. - Ova Vlada je još rovita, krhka, tanka, nije ušla u sve strukture, ne zna ko vlada policijom, tužilaštvom i nije imala imala vremena da pronađe te koje bi organizovali demonstraciju sile, pa da ih izoluje i, preko zakona, dovede u red i mir - objasnio je Nikolić.Nikolić je naglasio da ovoj Vladi treba vremena i obećao da već iduće godine neće biti opravdanja.- Mislim da već iduće godine neće biti opravdanja da neko kaže da ne može da spreči da se nešto loše desi - rekao je on.Kako je istakao, odluka da se parada zabrani je motivisana bezbednošću i on bi se svakako usprotivio da je neko zabranom parade želeo da diskriminiše LGBT populaciju.- Ne bi valjalo da nam kažu da je bezbednost ugrožena, a da mi kažemo "baš nas briga" - rekao je Nikolić.- Moj stav se nikada neće promeniti, to su ljudi koji se drugačije ponašaju od mene, to nije razlog da budu dikriminisani, ali ni razlog da ih previše hvalim. Treba da im bude omogućeno da pokažu šta žele, ali se za to još nisu stekle prilike - dodao je on.
luba Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 na stranu sva ova prica koju vrtimo u krug, meni je ovo veceras bila parada, i to mnogo vaznija nego ona koja bi bila sutra. malo fles-mob, malo aktivizma, otvorenija putanja nego ona planirana za sutra.i na kraju, brojcano nadmocnija od porodicara, bar 2.5 prema 1.
Recommended Posts