Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Evo ovako, ovde vas Vasa koji je otvorio dodatni nalog kako bi citao forum dok je na robiji. Zelim samo da porucim tupoj i beslovesnoj masi koja podrzava zabranu da cu vristati od srece kad im ista ova govna ovako zabrane i da strajkuju na ulici. Morao sam da se javim, slobodno ubijajte i nalog i mene, prastajte.

Edited by BulletTime
Posted
+1, citam i neveruem.neki ljudi po mrezama™ krive i DS za to sto ovaj prajd nije odrzan :isuse: a za Vucica vazi "hteo je on, ali ovi oko njega..."Stoka smo beznadezno.
Pa DS jeste na neki način odgovoran što je ovaj prajd zabranjen. Hazard je to objasnio. Da nisu bili vulve svih ovih godina sada bismo imali prajd kao sasvim normalnu stvar. To ne umanjuje odgovornost Prvog™, naravno. Stoka smo beznadežno zato što imamo ovakve na vlasti, i iste takve (po ovom pitanju iste) u opoziciji. Nema tu mnogo mudrosti. Mislim, zamisli sad Đilasa da izađe pred kamere i kaže, mi mislimo da je trebalo da se dogodi Prajd. Ili Borka Stefanovića, kako govori da je Dačić ovo ili ono jer je zabranio prajd. Mislim, dođe mi da kloniram Arčija.
Posted

Kako sam popizdeo, kako sam besan, frustriran. UžasПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted (edited)
I potpuno su u pravu, kauboje brate.
Cekaj Dize pobratime, zar nisu amebe krive? One su bile pre demokrata na vlasti, i to neogranicenoj.MIslim, teza da je DS kriv za sve od ratova devedesetih do vecerasnje odluke drzavnog vrha se opire svakoj racionalizaciji, prosto je nemoguca. Milosevic instalira strukture™, strukture ubiju Djindjica, strukture ucenjuju sve prezivele iz DS-a i onda uz belolisticarsku euforiju strukture ponovo uzjasu na vlast.I DS kriv za to. Jeste, ali kurac. Edited by CowBoy
Posted

To je taj osećaj nemoći i opet prolaženje kroz glavu, što sam se koji kurac vraćao iz Slovenije i da li bi opet mogao da odem tamo ili negde drugo ...

Posted

a bas sam se pitala di je vasane svidja mi se ovo "stoka smo" i "napacena srbija" i sl. sta sad to znaci. ja sam isto neka srbija i nisam ni jedno ni drugo. uprkos svemu.

Posted
Evo ovako, ovde vas Vasa koji je otvorio dodatni nalog kako bi citao forum dok je na robiji. Zelim samo da porucim tupoj i beslovesnoj masi koja podrzava zabranu da cu vristati od srece kad im ista ova govna ovako zabrane i da strajkuju na ulici. Morao sam da se javim, slobodno ubijajte i nalog i mene, prastajte.
nepelujem™ da se Vasa ne kaznjava dodatno zbog ovog. i potpisujem sve sto je reko, i da sam u njegovoj situaciji, jebi ga, sto se kaze na lakat bih progovorio.
Posted

A ne, o belim listićima nećemo. Inače, Vasin klon ubiven :(

Posted
oprosteno.
Posted
Cekaj Dize pobratime, zar nisu amebe krive? One su bile pre demokrata na vlasti, i to neogranicenoj.MIslim, teza da je DS kriv za sve od ratova devedesetih do vecerasnje odluke drzavnog vrha se opire svakoj racionalizaciji, prosto je nemoguca. Milosevic instalira strukture™, strukture ubiju Djindjica, strukture ucenjuju sve prezivele iz DS-a i onda uz belolisticarsku euforiju strukture ponovo uzjasu na vlast.I DS kriv za to. Jeste, ali kurac.
Nisu amebe, DS je kriv. Za ovaj svinjac oko prajda je DS kriv. Dakle, da utvrdimo gradivo - DS je kriv.