Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Okačio sam ironični status na šmejsbuku u vezi ovog "problema". Pola lajkova sam dobio od ljudi koji su anti-prajd orijentisani jer ga nisu ukapirali :frust: Mada, šta je tu novo...

Posted
MIRA ŠKORIĆ: Homoseksualci da sede kod kuće!"Treba organizovati humanu akciju za bolesnu decu i ljude, a oni nek paradiraju gde hoće, mene to na zanima! Zaista podržavam sve političare koji su protiv Parade", odsečno je rekla pevačicaCST_3760.jpg
Posted (edited)

to hatori:jeste vala, kakva nam je porodica kao osnovna ćelija države, takva nam je i država.sad sam čula da je otkazana parada. strašno sam se smorila.zdrav razum ovde ide iz poraza u poraz.imala sam utisak da ove godine nema onoliko ogorčenih komentara kao do sada, da prajd nije u prvom planu. kod mene na poslu danas niko nije ni pomenuo. sećam se da mi se prošle godine želudac prevrtao od prosutog biserja tzv. intelektualaca.ovo je čista propast i što je otkazano i što je otkazano ovako džukački u pet do dvanaest.mislim da smo dobili još jednu u nizu potvrdu da su država i rent-a- huligani u sprezi, ali ne znam šta ćemo s tom spoznajom i kako efikasno da se borimo protiv toga.edit: dok sam ja otkucala...

Edited by stormy
Posted
mislim da smo dobili još jednu u nizu potvrdu da su država i rent-a- huligani u sprezi, ali ne znam šta ćemo s tom spoznajom i kako efikasno da se borimo protiv toga.
departure-sign.jpgNeopisivo sam zgađen, btw.
Posted

Ne razumem samo zašto ste zgađeniji nego inače. Ovo je treći put da se dešava, šta je sada toliko različito od ranije? Isti organizatori Prajda, isti ministar unutrašnjih poslova, ista država, sve isto.Msm zgađen sam i ja, al više po navici. Ovo čudo ni do kraja vikenda neće potrajati.

Posted

Koji su motivi za zabranu? Nije da bi ih nešto mnogo koštalo, ni materijalno ni politički.Zašto je ono stvorenje, bivši SPS portparol i krimoski pajtos, zapeo da se Prajd zabrani?

Posted

Cuj koji motivi, pa da se ne razbija grad i da neko ne bude povredjen.

Posted

Dakle, Dacic kaze da ce prajda biti, oglasi se sluzba putem sindikata policije i napadne Dacica, par dana kasnije Dacic kaze da prajda nema. Porodicni ljudi™ su samo produzeni prsti sluzbe, uvijek bili.

Posted
nije valjda da ste svi imali neka očekivanja od vučića pa ste sad razočarani? pa jebote gde vi živite, u kom ste vi fazonu...
+1, citam i neveruem.neki ljudi po mrezama™ krive i DS za to sto ovaj prajd nije odrzan :isuse: a za Vucica vazi "hteo je on, ali ovi oko njega..." Stoka smo beznadezno.
Posted
neki ljudi po mrezama™ krive i DS za to sto ovaj prajd nije odrzan :isuse:
I potpuno su u pravu, kauboje brate.
Posted
Cuj koji motivi, pa da se ne razbija grad i da neko ne bude povredjen.
Pa, oni mogu to da iskontrolišu.
Posted

E pa, ne znam, to je možda u njihovom poretku stvari pozitivno brojanje, i to je to. Prodali Kosovo, sSrušili Đilasa, kontaju da će neko iz BG možda da se srdi™, pa aj onda malo po ovim pederima, njih ionako niko ne voli. Kontam da će dogodine biti Prajda onoliko... samo ako opet ne bude neke potrebe da se šilji paja nad gejovi.