teacher Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Stigao aber iz MUP-a, prajd se održava definitivno.Hrabro, PPV naredio preko svog DB-a da njihovi vojnici taj dan samo dostojanstveno i porodično protestvuju...Sent from my iPad using Tapatalk HD
Turnbull Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Ja stvarno ne znam šta znači ova neizvesnost i čemu? Ako su odlučili da obezbede Prajd, onda im ova neodlučnost sigurno ne ide na ruku. Nije moguće da se stvarno sad tu nešto odlučuje do poslednjeg trenutka. A ako je pozorište. koja je svrha predstave?
teacher Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Ja stvarno ne znam šta znači ova neizvesnost i čemu? Ako su odlučili da obezbede Prajd, onda im ova neodlučnost sigurno ne ide na ruku. Nije moguće da se stvarno sad tu nešto odlučuje do poslednjeg trenutka. A ako je pozorište. koja je svrha predstave?Pa kao, održaćemo to uprkos svemu! Ali samo zato jer nam to nameće EU, koja je loša, ali je naša realnost :( .Sent from my iPad using Tapatalk HD
Turnbull Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 (edited) Pa znam, ali kakva dobit od tog razvlačenja, opet mi nije jasno. Ispričajte tu istu priču bez razvlačenja. Mora se, mora se, to je to. Ma ne znam, budale.Ima Žarković onu foru na koju me to uvek podseti: Naše vlasti me podsećaju na moje najmlađe dete. Kad joj kažem da spremi sobu, ona kaže. "Evo, sad ću!" Kad je podsetim na zahtev i njeno obećanje, ona kaže: "Samo da završim...", kad se već iznerviram, a za njeno dobro, kaže: "Što si dosadan, već si rekao", kad pobesnim, ona me pita: "Da li mogu sutra!" Njena soba je nešto kao naše porodično Kosovo. Edited September 27, 2013 by Syme
Prospero Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Ja stvarno ne znam šta znači ova neizvesnost i čemu? Ako su odlučili da obezbede Prajd, onda im ova neodlučnost sigurno ne ide na ruku. Nije moguće da se stvarno sad tu nešto odlučuje do poslednjeg trenutka. A ako je pozorište. koja je svrha predstave?Pazi, ja još ne mogu da prevalim preko toga da neko uzima sebi za pravo da odlučuje da li grupa građana koja fizički ne ugrožava nikoga ima pravo da se slobodno okupi na ulici.Cenim da je onaj omatoreli zakon iz ~92ge (gde se pominje bezbednosna procena kao uslov, šta li) još na snazi, i da nam žešće treba novi koji će onemogućiti da deblji kraj korišćenja bezbednosne procene izvuku mirni štrajkači/demonstranti/aktivisti, kogod.
Turnbull Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 (edited) Ma to svakako. Nego mi nije jasno kakav je pragmatični rezon za ovo razvlačenje. Edited September 27, 2013 by Syme
Prospero Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Pa imidž™ u biračkom telu, plus problem hendlovanja šire desnice (Vučićev problem, da li će mu to odvući glasove, ko će ga sačekati na krivini pred izbore). Vučić efektivno fura LDP agendu i uopšte nije siguran da će stranka stajati iza toga niti da BPK može da nadomesti eventualni gubitak glasova konzervativaca.edit: Razvlače jer nisu sigurni u eho svega toga.
kgmr Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 koliko sam ja razumela, oni ne zabranjuju skupove, oni samo obezbedjuju. dakle, ne mogu da kazu 'zabranjujemo', nego 'ne mozemo da obezbedimo'
Prospero Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 I priznaju da neko sem države ima monopol sile, što je fundamentalni problem.
Turnbull Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 (edited) Pa jasno. Mislim ovde imamo posla s desnim terorizmom, pod čijim se ucenama konstantno popušta. Istina, ne kažu podmetnućemo bombu, nego polupaćemo grad, ali to je to. Edited September 27, 2013 by Syme
prima Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 zar nisu batinasi svi u sluzbi, angazovani po potrebi.
Muwan Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Ma to svakako. Nego mi nije jasno kakav je pragmatični rezon za ovo razvlačenje.Ako kroz probrana glasila do poslednjeg trenutka budu puštali informaciju da prajda nema, to može da odvrati određen procenat napaćene dece od dolaska pred manjež i ujedno u ostatku napaćene javnosti kreira utisak kako se Vrhovni Komandant Veber, eto, do poslednjeg trenutka brinuo za bezbedosnu situaciju napaćene zemlje Srbije ali je na kraju morao da podnese još jednu žrtvu zarad boljeg evropskog sutra. Sve te njihove procene i većanja su obične populističke pomije, nikada od njih nećeš čuti da se radi o elementarnim ljudskim pravima ili da neće dozvoliti da u Srbiji fašisti odlučuju ko šta sme a ko ne sme.
Frank Pembleton Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Cujem da ce onaj crv Malikurski da snima dokumentarac na prajdu...Cisto da se skockate i izgledate fino na tom medjunarudnom hitu.Sandens festival garantovano!
InvisibleLight Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 6sekundni tribute to svim govnarskim pilicarskim politikantima i licemernim spc diskriminatorima i njihovim izjavamahttps://vine.co/v/h6qdXtmJOaJhvala peaches
Turnbull Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Ako kroz probrana glasila™ do poslednjeg trenutka budu puštali informaciju da prajda nema, to može da odvrati određen procenat napaćene dece od dolaska pred manježDa, to je i meni palo na pamet.
Recommended Posts