Verterdegete Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 (edited) čitanje ti ne ide baš od ruke ?Mene zanima muska populacija.A ovu sto ima pojma, a grupno gura bicikle u policijsko huliganski obruc, pri cemu otezava policiji posao da je izvuce citavu, a i markira za prebijanje svoje muske drugare (i bilo koga ko u pet kilometara okolo nosi i rolsue) - ne bih komentarisao. Edited September 26, 2013 by Verterdegete
Sestre Bronte Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Mene zanima muska populacija.na pravoj si temi
Turnbull Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 (edited) weirdja ušla bez ikakve najave+1Doduše, sećam se da je prijave bilo, ali se ja nisam prijavljivao, samo su mi na ulaznom punktu uzimali podatke sa LK.Ne boj se, ni salonski fasisti (mladji i stariji) nisu nista bolji. A pokusavam da prodam pricu kako svi seru a niko ne ide.Vertere, ovo nije školsko dvorište, i mi nismo tvoji tvoji drugari pred kojima stalno moraš da dokazuješ sosptvenu muškost spremnošću na fajt. Shvatili smo, opasan si baja, svi drugi su pičkice, itd. Ali kao što su ti ljudi već ukazali, prosto pričaš gluposti, mnogi ljudi odavde jesu bili na Paradi, a ti ne znaš šta pričaš. Ovo dociranje FSS o tome kako biciklom "otežava posao policiji" je prosto presno lupetanje. Sad si pored toga što si stričnjak za sve ostalo, valjda stručnjak i za bezbednost.Ne znam koj ti je i đavo i šta u stvari hočeš. Edited September 26, 2013 by Syme
Amos Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Ako se ne varam, Verterdergete rece par puta po topicima da mu je otac policajac pa kontam da je mozda malo uplasen za njega, njegove kolege, porodicne prijatelje. Samo sto to nije razlog da se ovde reflektuje, to jest, nad onima koji bi podrzavaju paradu. Iskrivljen ugao gledanja, meta za polivanje govnima je upravo na suprotnoj strani.
boshoku Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 o čemu ti?zabole me patka da li mu je ćale ker ili prosvjedni prosvetitelj, ne može, bar se nadam, na ovom mestu, iznositi budalije upakovane u kretenizam, dot-tačka-nuff
Šumejker-Levi 9 Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Čuo sam patku da će istovremeno biti prijavljena izložba pod nazivom "Prirodna bogatstva Srbije" koja se kao ne može zabraniti. A na toj izložbi će biti gomile kamenja, grana, uglja, i ostalih stvari koje mogu služiti za gađanje parade.Trač ili...?
Ariel Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Pa ono, ima jmbg i sve, možda je neko baš profi uradio trol, ali ja bih rekao da je u pitanju autentičan displej navijačkog tipa humora, malo apgrejdovan:http://www.pressonline.rs/info/drustvo/286907/sokantno-huligani-prijavili-policiji-skup-sa-kamenjem-i-molotovljevim-koktelima-na-dan-prajda.html
Amos Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 (edited) zabole me patka da li mu je ćale ker ili prosvjedni prosvetitelj, ne može, bar se nadam, na ovom mestu, iznositi budalije upakovane u kretenizam, dot-tačka-nuffMa, naravno. Samo ukazjem™ na tu logiku gde se procenjuje bezbednost guranja kroz obruce i markiranje meta za prebijanje kroz aksiom da su za paradu krivi oni koji je odrzavaju i oni koji nam je daju™, a ne 1000 balvana. Da ne pominjem logiku kako se picke sklanjaju pred balvanima, umesto da ih valjda prebiju na licu mesta kao sto dolikuje normalnom coveku sa klincima u setnji, recimo.Inace, mislim da ce se u Srbiji cela stvar oko prajda resiti slicno kao i kod Kosova. Kako ide ono - Only Nixon could go to China. Jednog dana ce proceniti da je to must i odjednom ce to postati njihova decenijska politika na koju su ukazivali. Za patrijarha ce doci neko mladji pa ni njenu nece biti toliko strano da se uklopi, a sto se tice navijaca - izaci ce neki Savija i reci: ljudi! dosta je! previse je nozeva, svi smo srbi, vreme je da se stane sa ovim. I onda ce svi odjednom otvoriti oci i kao ostatak stada prihvatiti nesto o cemu mi ovde pricamo godinama. Puzajuca globalizacija. Edited September 26, 2013 by Mos
DarkAttraktor Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 (edited) Ako se ne varam, Verterdergete rece par puta po topicima da mu je otac policajac pa kontam da je mozda malo uplasen za njega, njegove kolege, porodicne prijatelje. Samo sto to nije razlog da se ovde reflektuje, to jest, nad onima koji bi podrzavaju paradu. Iskrivljen ugao gledanja, meta za polivanje govnima je upravo na suprotnoj strani.pa ima jos ljudi ovde koji su prijavili da imaju oceve pandure, pa ne nesto ne vidim da te osobe da imaju relativizatorske stavove nalik Verterovim. Edited September 26, 2013 by DarkAttraktor
Verterdegete Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 (edited) Vertere, ovo nije školsko dvorište, i mi nismo tvoji tvoji drugari pred kojima stalno moraš da dokazuješ sosptvenu muškost spremnošću na fajt. Shvatili smo, opasan si baja, svi drugi su pičkice, itd. Izvini Simo, ali o cemu ti to ? Ko ovde glumi da je baja, i ko ovde zamislja da je u skolskom dvoristu ? Ovde ne mozes da kazes nista suprotno vladajucoj forumskoj dogmi a da te, u najboljem slucaju, ne doceka sibolet ad hominem vrcavog humora. U najgorem slucaju to su najniza ucitavanja, uvrede i/ili pretnje. A onda kad te konacno isprovociraju i ti dignes ton, uvek ti se javi neki pametnjakovic koji glumi kafansko obezbedjenje sa "Mladicu, ovde moras pristojno da se ponasas, inace noga u dupe", ili "Takvi kao ti lose prolaze u ovom gradu forumu, strance decko. (Napoj konja pa produzi prerijom)".Moderacija svemu tome pomaze. Bilo aktivno - time sto i ona ucestvuje u lincu, bilo pasivno - nemo gledajuci forumski topli zec, i cekajuci kada ce ovaj sto ga tuku da uzvrati pa da mogu da ga banuju. Bisere kao sto je perma-SZD zbog osporavanja Drazena, ne bih ni komentarisao.Mene su proslog meseca banovali na nedelju dana zato sto sam Boshku pozeleo da prestane da dishe. Ok, zasluzio sam. Ali jedan drugi (i meni inace drag) forumas, se malo pre toga Copkillahu zakleo i zapretio da ce uciniti sve sto je u njegovoj moci da sazna ko je, i da ce mu ojaditi RL zivot. On nije dobio ni upozorenje. Stvar je u tome sto je u toj raspravi Copkillah branio ljude koji su za zabranu gej parade ako to znaci krvoprolice i veliku stetu (dakle branio ih je, nije delio to misljenje), dok je forumas o kome pricamo zastupao forumsku dogmu.Ovde se cesto poteze zal zbog nedostatka novih clanova. Medjutim, izuzev onih koji su u detinjstvu pored postera reprezentacije kacili i Djindjicevu sliku, ovde novajlija jedino moze da se oseti ko Rambo u First Bloodu.Ovo shvatite i kao otpozdravnu. Vecini (ili nikome) necu nedostajati, nece ni ona meni. Bilo vas je zanimljivo citati, i ovo je bilo lepo mesto za malo intelektualnog fixa, ali se to polako ali sigurno menja. U PPP casi je sve vise zuci a sve manje meda.http://www.youtube.com/watch?v=bG6b3V2MNxQ Edited September 26, 2013 by Verterdegete
Singer Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Brateeee, nemas ekipicu ili sto bi rek'o Carls Barkli: "Sto ulazis u frku kad si slabiji?"
Caligula Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 E jbg, sad je ispalo da si delfin.Kako ja idem uvek uz kurac pa me ne banuju? A ne da nemam ekipicu no sam tu rec ja ovde uveo na velika vrata kao najvece PPP zlo ^_^
Recommended Posts