belch Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 pa, ne može da se uđe van punktova za ulazak, a tamo će to deliti, valjda..
boshoku Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 "ćuti tamo homoseksualcu"?"ćuti tamo homoseksualče", pederu, nepismeni
Amos Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 (edited) Stvarno je Dačić najgori od svih. Ej, da ti pred dogadjaj ovako visokog rizika koji ima krvavu istoriju, sa premijerskog mesta, uzmeš i počneš da dolivaš ulje na vatru. Njegov pad će mi biti najsladji od svih padova koji su se desili u kloaci od Slobinog odlaska. Edited September 26, 2013 by Mos
luba Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 pa, ne može da se uđe van punktova za ulazak, a tamo će to deliti, valjda..to valjda me i buni. onomad su desetine ljudi ostale van parka, neki nisu pustani ni kroz kordon pa su prvi najebali od gmazova obrazovskih. jer niko nije rekao da ne moze da se udje ako se nema narukvica za koju je tebalo ranije da se prijavi.
belch Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 ranije prijavi? nije bilo ranijeg prijavljivanja... neko te slagao jbtinače za marš je valjda zadužena inicijativa mladih za ljudska prava, jel si probala njima da se javiš?
luba Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 ne znam da li me je neko slagao, ja sam bila unutra, i slusala aktiviste i pandure kako ljudima govore da nisi prijavljeni i da ne mogu da udju.svejedno. malo je neobicno sto sa sajta parade niko ne odgovara na pitanja o setnji.
kgmr Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 to valjda me i buni. onomad su desetine ljudi ostale van parka, neki nisu pustani ni kroz kordon pa su prvi najebali od gmazova obrazovskih. jer niko nije rekao da ne moze da se udje ako se nema narukvica za koju je tebalo ranije da se prijavi.tako je bilo
Hella Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 "ćuti tamo homoseksualče", pederu, nepismeni ti se zajebavaš s nebitnostima, a pitanje je više nego bitno.
Verterdegete Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 (edited) super je kad tako naleti neko poput vertera, te se uzjoguni svo forumsko pučanstvo, kao da je prvi iz sleda sličnih unazad petnest godina, te počnu da se objašnjavaju truizmi liku koji ne želi da čuje elementarne faktelejm en jusles, takvi se zaobilazeVidis, meni je sve jasno, i mislim da su ovakve reakcije upravo takve kakve jesu zato sto se IRL "takvi zaobilaze". Pred grlatim, homofobicnim krkanima s posla, u autobusu, iz susednog stola u kaficu - podvija se rep. I onda se onako nabrijan dodje na forum da se objasnjavaju truizmi i jebe majka onima koji protiv gej parade "samo" nemaju nista protiv.Verter nesto "strasno" kaze, sjati se ceo forum i odma se zaredja trideset postova. Krene roll call za paradu, svi se prave mutavi i opet smo na pola stranice na dan. Edited September 26, 2013 by Verterdegete
belch Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 naravno, ti to šta mi radimo pred grlatim krkanima znaš zato što radiš i voziš se u busu i sediš u kafićima s nama svima pa imaš priliku lično da vidiš to što sad prenosiš na forumu.
ficfiric Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Vidis, meni je sve jasno, i mislim da su ovakve reakcije upravo takve kakve jesu zato sto se IRL "takvi zaobilaze". Pred grlatim, homofobicnim krkanima s posla, u autobusu, iz susednog stola u kaficu - podvija se rep. I onda se onako nabrijan dodje na forum da se objasnjavaju truizmi i jebe majka onima koji protiv gej parade "samo" nemaju nista protiv.Verter nesto "strasno" kaze, sjati se ceo forum i odma se zaredja trideset postova. Krene roll call za paradu, svi se prave mutavi i opet smo na pola stranice na dan.Je l' ti to pokusavas da prodas pricu kako su patrijote nekakve baje sa mudima do zemlje, a evroslinavci nekakve pickice koje zakljucavaju vrata kad vide svoju senku? Vidis, moje iskustvo je drugacije - sto veci nacos, to veci jadnik. Zamolio bih te da ne prosipas ova sranja ovde, imas FSN za to, pokusaj ovde da se ponasas normalno,
Verterdegete Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 (edited) Je l' ti to pokusavas da prodas pricu kako su patrijote nekakve baje sa mudima do zemlje, a evroslinavci nekakve pickice koje zakljucavaju vrata kad vide svoju senku?Ne boj se, ni salonski fasisti (mladji i stariji) nisu nista bolji. A pokusavam da prodam pricu kako svi seru a niko ne ide. Edited September 26, 2013 by Verterdegete
Lezilebovich Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 (edited) Ne boj se, ni salonski fasisti (mladji i stariji) nistu nista bolji. A pokusavam da prodam pricu kako svi seru a niko ne ide. čitanje ti ne ide baš od ruke ?weirdja ušla bez ikakve najave tako je bilo ne znam da li me je neko slagao, ja sam bila unutra, i slusala aktiviste i pandure kako ljudima govore da nisi prijavljeni i da ne mogu da udju.svejedno. malo je neobicno sto sa sajta parade niko ne odgovara na pitanja o setnji. Edited September 26, 2013 by Lezilebovich
belch Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 eto kolko nemaš pojma.najbolje da neko tebi (ili na forumu) mora da se pravda da li će ići.
Recommended Posts