kgmr Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 PeščanikKulturni centar REX25. 09. 2013 20:00PridePeščanik tribina u okviru Pride week 2013. Učesnici: Biljana Srbljanović, Nadežda MiIenković, Dejan Ilić.Pride Week, Peščanik tribina: Biljana Srbljanović, Nadežda MiIenković, Dejan Ilić.http://www.rex.b92.net/sr/ovogmeseca/tribineDebate/story/4983/Pe%C5%A1%C4%8Danik.htmlne verujem da će biti suprotstavljenih mišljenja.
giuseppe Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Nadam se da će biti snimak u petak na sajtu... Doima se veselo :)Ako ništa, bar da se narantujemo ko svet.
kgmr Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 ja za rantovanje zlorabim forum, moram da priznam da me malko živciraju orkestrirani javni nastupi. ne shvatam poentu.
salerokada Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Dači se napio neke loše tomovače, pa baljezga dva dana zaredom Dačić: Neću ići na Paradu ponosa, treba li ja da postanem gej? Dačić o homoseksualnosti: Ne prihvatam da je to prirodno
Turnbull Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Jel nam to Dači hintuje da je Ružić gej?
Lezilebovich Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 mora da održi protivtežu Ružiću , tako da SPS glasači ipak mogu da se smire i opet glasaju za njih
pacey defender Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 mora da održi protivtežu Ružiću , tako da SPS glasači ipak mogu da se smire i opet glasaju za njih+1Dačić suptilno poručuje svom biračkom telu da Ružić ide na prajd jer tako mora zbog Evrope.
halloween Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 (edited) Ubeđena sam da će SPS šizofreno istupanje u javnosti (Dačić jedno, SPS omladina i Ružić drugo, naravno uz prethodni dogovor i saglasnost svih učesnika) na sledećim izborima skupo koštati ili Dačića ili čitav SPS. Dačić je postigao (uslovno rečeno) dobar rezultat ne zbog stalnog biračkog tela nego zahvaljujući tzv. neopredeljenima. Edited September 24, 2013 by halloween
Skyhighatrist Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Sumnjam. Ovo je "i jare i pare" mod, za svakog po nešto...
Verterdegete Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 (edited) Ček sad jesi li naprednjak ili centralni vezni?edit: ma dosta je bilo Cek, a sta to tebe briga? I da sam naprednjak, SPSovac Kostunicar, Dverjanin... Pa sta ? Kome to treba da odgovaram za svoj glas ? Onima koji su mi doveli Djilasa, Tadica, DuPea, Mladju, Cedu ? Glasac Zutih (i ekipe) nema ama bas nikakvo pravo da se nadnosi nad desnicarskim glasacima, njemu jedino sada preostaje da cuti. A oni koji su u javnosti i po kaficima prizivali 6. oktobar treba da se sakriju u misje rupe i hvale Boga sto na vlasti nisu takvi kakvi su oni.Drugo, ne vidim cemu ljutnja zbog izjave da je Vucic dao paradu. Jeste, on vam je dao. Da se SPS pita, parade ne bi bilo. Nije bilo ni pritisaka sa zapada da se parada odrzi. A i da ih je bilo, ovi nasi su mogli da se dogovore da na granici izmedju severa i juga Kosova stoje crvene rampe umesto plavih, pa da dobiju grant da im cetiri godine niko iz Brisela ne pominje paradu. Toliko su zapadu bitna ljudska prava ovde.A sto se tice naprednjaka i gej parade, Toma i Vucic su jedno deset puta pred izbore rekli da ce se za njihove vlasti odrzati gej parada. Glasac naprednjaka je znao za sta glasa, i slobodno se moze reci da je odrzavanju ovog prajda doprineo vise nego svi ovde. Edited September 24, 2013 by Verterdegete
bergasa19 Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Cek, a sta to tebe briga? I da sam naprednjak, SPSovac Kostunicar, Dverjanin... Pa sta ? Kome to treba da odgovaram za svoj glas ? Onima koji su mi doveli Djilasa, Tadica, DuPea, Mladju, Cedu ? Glasac Zutih (i ekipe) nema ama bas nikakvo pravo da se nadnosi nad desnicarskim glasacima, njemu jedino sada preostaje da cuti. A oni koji su u javnosti i po kaficima prizivali 6. oktobar treba da se sakriju u misje rupe i hvale Boga sto na vlasti nisu takvi kakvi su oni.Drugo, ne vidim cemu ljutnja zbog izjave da je Vucic dao paradu. Jeste, on vam je dao. Da se SPS pita, parade ne bi bilo. Nije bilo ni pritisaka sa zapada da se parada odrzi. A i da ih je bilo, ovi nasi su mogli da se dogovore da na granici izmedju severa i juga Kosova stoje crvene rampe umesto plavih, pa da dobiju grant da im cetiri godine niko iz Brisela ne pominje paradu. Toliko su zapadu bitna ljudska prava ovde.A sto se tice naprednjaka i gej parade, Toma i Vucic su jedno deset puta pred izbore rekli da ce se za njihove vlasti odrzati gej parada. Glasac naprednjaka je znao za sta glasa, i slobodno se moze reci da je odrzavanju ovog prajda doprineo vise nego svi ovde.Pa, pazi decko. Mozes ocas posla da dobijes nogu u dupe ako se izjasnis kao simpatizer dveri. Poceo si da opasno seres i glumis baju.
Turnbull Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 (edited) @historian Da se SPS pita, parade ne bi bilo. Nije bilo ni pritisaka sa zapada da se parada odrzi.Cvrc.Naravno da je bilo, i naravno da je to bilo presudno, kao i prošli put kada se Prajd održao (2010). Vučić je generalno kooperativniji, što mene po mnogim pitanjima raduje, a po nekima baš i ne.Ali kako da ti kažem, sve je to manje bitno. Ono što smo te i Kingmejkerka i ja nekoliko puta pitali jeste - ko smo to mi kojima je Vučić dao Paradu (posebo je pitanje, od kad se to ustavom garantovana građanska prava daju aktom dobre volje vlastodršca)? Uopšte ne rzaumem s kim se ti u stvari grudvaš, i kojim to nama pokušavaš nešto mnogo bitno da dokažeš, i šta je to u stvari. Da treba da budemo zahvalni Vučiću što poštuje Ustav? Da su naprednjaci bolji od DS-a? Za ovo prvo ćeš da izvineš, a za ovo drugo, kako da ti kažem - koga to uopšte boli kurac osim tebe i Hellu. Edited September 24, 2013 by Syme
*edited by mod Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Sta kaze Toma? Hoce li da stane na celo parade sad kada postoji realna mogucnost da ucesnici budu prebijeni od strane ovih sto protestuju zbog "prirodnih resursa"
Hamlet Strašni Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 iskulirajte malo sa ličnim obracanjima. Teranja sa foruma/ topika će biti sankcionisana Послато са GT-I9100 користећи Тапаталк 4
Recommended Posts