Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
Za tebe: Gospodin Vučić
Zapravo: Prvi potpredsednik Vlade Gospodin Vucic. Al intimno ga svi zovemo Aleksandar, po ugledu na zabogutace.
Posted

Mnogo si postao zajedljiv otkako si dobio po nosu od onih zena dole na dizanju tegova.

Posted

obraz se jos u petak oglasio po tramvajima. gospodina vucica nisam videla godinu dana, i ljudi moji, kakav sok, pa tanane cvike, pa pulover, pa tanje usne, pa reference... nije to moj vucic.

Posted (edited)
Vertere, pa ako je i za tebe lepa vest, zašto onda lepo ne kažeš, Vučić nam dao paradu.
Zato sto je za mene pitanje parade - ako me pitas da li moze - sto da ne. Kada kazem vama, mislm na grupu ljudi ovde koji nenormalno emotivno uneseni u ovo, a nisu ugrozena grupa.@VenomTako je delovalo ? Pa nista, ti uzmi pa prati njihove savete. Ja radim po svom, a tvoj ton koristim samo nosem u nos. Edited by Verterdegete
Posted (edited)

...

Edited by radisa
Budimo kulturni
Posted

po cemu vidis da smo 'nenormalno emotivno uneseni'? i molim te, za symea i mene, definisi nenormalno, to nam je stara nedoumica. hvala.@indy: :D

Posted (edited)

Slutim da je nenormalno = više od Vertera.Normalan svet se ne potriše oko takvih stvari kao što je ustavno pravo na okupljanje. Ako može, super, ako ne može, opet super.Samo opušteno.

Edited by Syme
Posted

Lepše je sa kulturom (obraćanja), moliću.

Posted

hohoho, zbunjeni naprednjački ego, treba nekako da shvati i prihvati promenu kursa.

Posted

moj OCD ne miruje obzirom da je u naslovu teme 2012. godina...

Posted (edited)
hohoho, zbunjeni naprednjački ego, treba nekako da shvati i prihvati promenu kursa.
I siroto, zbunjeno naprednjace dodje da mu pomognete u preumljenju, a vi sa njim ovako. :cry: Edited by Verterdegete
Posted
I siroto, zbunjeno naprednjace dodje da mu pomognete u preumljenju, a vi sa njim ovako. :cry:
a gle ovo! :bee:
Posted
Za tebe: Gospodin Vučić
+1
Vučić nam dao paradu.
+1
Posted

ne razumem te, verterdegete, imaš neki stav ili samo analiziraš diskutante?

Posted (edited)

Ček sad jesi li naprednjak ili centralni vezni?edit: ma dosta je bilo

Edited by Frile