September 24, 201311 yr Za tebe: Gospodin VučićZapravo: Prvi potpredsednik Vlade Gospodin Vucic. Al intimno ga svi zovemo Aleksandar, po ugledu na zabogutace.
September 24, 201311 yr Mnogo si postao zajedljiv otkako si dobio po nosu od onih zena dole na dizanju tegova.
September 24, 201311 yr obraz se jos u petak oglasio po tramvajima. gospodina vucica nisam videla godinu dana, i ljudi moji, kakav sok, pa tanane cvike, pa pulover, pa tanje usne, pa reference... nije to moj vucic.
September 24, 201311 yr Vertere, pa ako je i za tebe lepa vest, zašto onda lepo ne kažeš, Vučić nam dao paradu.Zato sto je za mene pitanje parade - ako me pitas da li moze - sto da ne. Kada kazem vama, mislm na grupu ljudi ovde koji nenormalno emotivno uneseni u ovo, a nisu ugrozena grupa.@VenomTako je delovalo ? Pa nista, ti uzmi pa prati njihove savete. Ja radim po svom, a tvoj ton koristim samo nosem u nos. Edited September 24, 201311 yr by Verterdegete
September 24, 201311 yr po cemu vidis da smo 'nenormalno emotivno uneseni'? i molim te, za symea i mene, definisi nenormalno, to nam je stara nedoumica. hvala.@indy: :D
September 24, 201311 yr Slutim da je nenormalno = više od Vertera.Normalan svet se ne potriše oko takvih stvari kao što je ustavno pravo na okupljanje. Ako može, super, ako ne može, opet super.Samo opušteno. Edited September 24, 201311 yr by Syme
September 24, 201311 yr hohoho, zbunjeni naprednjački ego, treba nekako da shvati i prihvati promenu kursa.
September 24, 201311 yr hohoho, zbunjeni naprednjački ego, treba nekako da shvati i prihvati promenu kursa.I siroto, zbunjeno naprednjace dodje da mu pomognete u preumljenju, a vi sa njim ovako. Edited September 24, 201311 yr by Verterdegete
September 24, 201311 yr I siroto, zbunjeno naprednjace dodje da mu pomognete u preumljenju, a vi sa njim ovako. a gle ovo!
September 24, 201311 yr Ček sad jesi li naprednjak ili centralni vezni?edit: ma dosta je bilo Edited September 24, 201311 yr by Frile