Jump to content

Beograd Prajd

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda? 169 members have voted

1. 1. Zaista, da li će?

• Prajd će biti zabranjen/otkazan
      80
    • Prajd će biti održan
      89

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Za tebe: Gospodin Vučić
Zapravo: Prvi potpredsednik Vlade Gospodin Vucic. Al intimno ga svi zovemo Aleksandar, po ugledu na zabogutace.
  • Replies 8k
  • Views 650.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ovo hendlovanje situacije je so radikalski da to prosto izbija iz svakog gesta koji su izrekli i načinili povodom prajda, pa dovoljno je bilo videti hilovu izjavu od pre neki dan i onda je bilo valjda

• Prajd bi trebao da bude velika žurka i proslava povodom imanja prava. Kod nas ta prava nikad nisu ostvarena i sad smo se našli u medjukoraku, kako to da parada ponosa prolazi bez incidenata 10 godina

Posted Images

Mnogo si postao zajedljiv otkako si dobio po nosu od onih zena dole na dizanju tegova.

obraz se jos u petak oglasio po tramvajima. gospodina vucica nisam videla godinu dana, i ljudi moji, kakav sok, pa tanane cvike, pa pulover, pa tanje usne, pa reference... nije to moj vucic.

Vertere, pa ako je i za tebe lepa vest, zašto onda lepo ne kažeš, Vučić nam dao paradu.
Zato sto je za mene pitanje parade - ako me pitas da li moze - sto da ne. Kada kazem vama, mislm na grupu ljudi ovde koji nenormalno emotivno uneseni u ovo, a nisu ugrozena grupa.@VenomTako je delovalo ? Pa nista, ti uzmi pa prati njihove savete. Ja radim po svom, a tvoj ton koristim samo nosem u nos.

Edited by Verterdegete

...

Edited by radisa
Budimo kulturni

po cemu vidis da smo 'nenormalno emotivno uneseni'? i molim te, za symea i mene, definisi nenormalno, to nam je stara nedoumica. hvala.@indy: :D

Slutim da je nenormalno = više od Vertera.Normalan svet se ne potriše oko takvih stvari kao što je ustavno pravo na okupljanje. Ako može, super, ako ne može, opet super.Samo opušteno.

Edited by Syme

Lepše je sa kulturom (obraćanja), moliću.

hohoho, zbunjeni naprednjački ego, treba nekako da shvati i prihvati promenu kursa.

moj OCD ne miruje obzirom da je u naslovu teme 2012. godina...

hohoho, zbunjeni naprednjački ego, treba nekako da shvati i prihvati promenu kursa.
I siroto, zbunjeno naprednjace dodje da mu pomognete u preumljenju, a vi sa njim ovako. :cry:

Edited by Verterdegete

I siroto, zbunjeno naprednjace dodje da mu pomognete u preumljenju, a vi sa njim ovako. :cry:
a gle ovo! :bee:
Za tebe: Gospodin Vučić
+1
Vučić nam dao paradu.
+1

ne razumem te, verterdegete, imaš neki stav ili samo analiziraš diskutante?

Ček sad jesi li naprednjak ili centralni vezni?edit: ma dosta je bilo

Edited by Frile