halloween Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 (edited) Jojjj SRI kakvu je diskriminaciju ona na svojoj koži osetila, osoba koja se privatno dičila da nikad nije imala status izbeglice, prošla kroz dva parlamenta u ime Republike Srbije i 3-4 postavljenja na bogate funkcije od strane Vlade. Edited September 23, 2013 by halloween
gagorder Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 realno sam se osetila malo loše, jer mi je keva rekla da je sanda glupava, kao, obrazovana je i sve to, ali je tupasta, onda mi je bilo bezveze. trebalo je gaziti onog gada, ali ostala bih ubalavljena. ne znaš da li je čovek kuglica ili se razvlači. ma fuj.meni je ovaj fenomen jako zanimljiv. recimo, ljudi koji rade na univerzitetu, prošli su sve obrazovne stadijume, imaju akademsko zvanje i karijeru, a realno su - pa, tupavi, slow in the mental department.
Hella Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 (edited) al sam zajebo topik... Edited September 24, 2013 by Hella
belch Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 (edited) odluceno?Paradu ponosa 28. septembra obezbeđivaće 5000 pripadnika MUP-a i Žandarmerije. Posle pozitivne bezbednosne procene od strane policije, u sredu se čeka i procena BIAOvogodišnji “Prajd” dobio je pozitivnu procenu policije, nezvanično su saopštili organizatori “Parade ponosa“. Njih će u subotu, 28. septembra, čuvati, kako piše “Alo”, oko 5000 policajaca i pripadnika Žandarmerije.Kako kažu pripadnici LGBT populacije Šetnju će obezbeđivati policija, što će, po njihovom mišljenju, osigurati učesnike, ali što istovremeno pokazuje da je Srbija i dalje ksenofobično društvo, koje ne trpi različitosti.Pozitivna bezbednosna procena stigla je iz policije, ali će u sredu svoju procenu dati i Bezbednosno-informativna agencija (BIA).- Plan je da ceo događaj pokriva oko 5000 pripadnika MUP, odnosno saobraćajne i interventne policije, kao i Žandarmerije. Određeni broj njih šetaće unutar grupe, deo će obezbeđivati skup od početka do kraja, deo će kontrolisati prilaze gradu, a deo saobraćaj u gradu – kaže izvor iz policije.. ceka se bia Edited September 24, 2013 by funk soul sister
belch Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 bicu i naprednjak ako treba, ruke mi ove moje
Verterdegete Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 (edited) Eto, Vucic vam dao i paradu. Ko bude isao, taman za uzinu moze da ponese one pastete sto je cuvao u podrumu za kad dodje Toma. Edited September 24, 2013 by Verterdegete
Verterdegete Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Vama koji bi dali ruku za paradu. Elem lepa vest, jedva cekam da procitam postparadno cviljenje na Novom Standardu i NSPMu, i da vidim oko cega ce Pescanik terati mak na konac.Ove godine je ova stvar neuporedivo bolje uradjena. Bez pompe, preseravanja, i sto je najvaznije javne raspravetm.
belch Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Eto, Vucic vam dao i paradu. Ko bude isao, taman za uzinu moze da ponese one pastete sto je cuvao u podrumu za kad dodje Toma. Kao da osecam gorcinu u tvom glasu.
Lezilebovich Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Obraz je dočekao spreman ovu odluku, oblepili su centar plakatima. I Dveri navijaju za Porodicu pre svega.
Frile Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Eto, Vucic vam dao i paradu. Ko bude isao, taman za uzinu moze da ponese one pastete sto je cuvao u podrumu za kad dodje Toma.Za tebe: Gospodin Vučić
Turnbull Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Vertere, pa ako je i za tebe lepa vest, zašto onda lepo ne kažeš, Vučić nam dao paradu.
Lezilebovich Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Eto, Vucic vam dao i paradu. Ko bude isao, taman za uzinu moze da ponese one pastete sto je cuvao u podrumu za kad dodje Toma.Hvama vama, vernim SNS glasačima. koji ste to prepoznali i kada smo mi sumnjali i dali mu podršku u tim nastojanjima
Recommended Posts