Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Jojjj SRI kakvu je diskriminaciju ona na svojoj koži osetila, osoba koja se privatno dičila da nikad nije imala status izbeglice, prošla kroz dva parlamenta u ime Republike Srbije i 3-4 postavljenja na bogate funkcije od strane Vlade.

Edited by halloween
Posted
realno sam se osetila malo loše, jer mi je keva rekla da je sanda glupava, kao, obrazovana je i sve to, ali je tupasta, onda mi je bilo bezveze. trebalo je gaziti onog gada, ali ostala bih ubalavljena. ne znaš da li je čovek kuglica ili se razvlači. ma fuj.
meni je ovaj fenomen jako zanimljiv. recimo, ljudi koji rade na univerzitetu, prošli su sve obrazovne stadijume, imaju akademsko zvanje i karijeru, a realno su - pa, tupavi, slow in the mental department.
Posted (edited)

al sam zajebo topik...

Edited by Hella
Posted (edited)
odluceno?
Paradu ponosa 28. septembra obezbeđivaće 5000 pripadnika MUP-a i Žandarmerije. Posle pozitivne bezbednosne procene od strane policije, u sredu se čeka i procena BIAOvogodišnji “Prajd” dobio je pozitivnu procenu policije, nezvanično su saopštili organizatori “Parade ponosa“. Njih će u subotu, 28. septembra, čuvati, kako piše “Alo”, oko 5000 policajaca i pripadnika Žandarmerije.Kako kažu pripadnici LGBT populacije Šetnju će obezbeđivati policija, što će, po njihovom mišljenju, osigurati učesnike, ali što istovremeno pokazuje da je Srbija i dalje ksenofobično društvo, koje ne trpi različitosti.Pozitivna bezbednosna procena stigla je iz policije, ali će u sredu svoju procenu dati i Bezbednosno-informativna agencija (BIA).- Plan je da ceo događaj pokriva oko 5000 pripadnika MUP, odnosno saobraćajne i interventne policije, kao i Žandarmerije. Određeni broj njih šetaće unutar grupe, deo će obezbeđivati skup od početka do kraja, deo će kontrolisati prilaze gradu, a deo saobraćaj u gradu – kaže izvor iz policije..
ceka se bia Edited by funk soul sister
Posted (edited)

Eto, Vucic vam dao i paradu. Ko bude isao, taman za uzinu moze da ponese one pastete sto je cuvao u podrumu za kad dodje Toma.

Edited by Verterdegete
Posted

Vama koji bi dali ruku za paradu. Elem lepa vest, jedva cekam da procitam postparadno cviljenje na Novom Standardu i NSPMu, i da vidim oko cega ce Pescanik terati mak na konac.Ove godine je ova stvar neuporedivo bolje uradjena. Bez pompe, preseravanja, i sto je najvaznije javne raspravetm.

Posted
Eto, Vucic vam dao i paradu. Ko bude isao, taman za uzinu moze da ponese one pastete sto je cuvao u podrumu za kad dodje Toma.
Kao da osecam gorcinu u tvom glasu.
Posted

Obraz je dočekao spreman ovu odluku, oblepili su centar plakatima. I Dveri navijaju za Porodicu pre svega.

Posted
Za tebe: Gospodin Vučić
Posted

Vertere, pa ako je i za tebe lepa vest, zašto onda lepo ne kažeš, Vučić nam dao paradu.

Posted
Hvama vama, vernim SNS glasačima. koji ste to prepoznali i kada smo mi sumnjali i dali mu podršku u tim nastojanjima :thumbsup: